PDA

View Full Version : Цветни лещи..

Mimi_K-on
02-06-2015, 19:57
Здравейте!От много отдавна искам да си купя цветни лещи но мама не ми дава( на 14 съм).. По простата причина, че не си харесвам очите.. Искам сини лещи защото имам дълга права кафява коса и смятам, че ще ми отиват, а и обожавам сините очи.. казах мама,че аз ще си събера пари и ще си купя но тя пак не се съгласи.. Как дa я накарам да се съгласи?.. :))

marilyn
02-07-2015, 14:49
Вероятно тя няма как да те спре, ако просто си събереш пари и си ги купиш. Идеята е колко добре стоят тия лещи. Аз лично много се дразня, то толкова личи понякога, доста грозно.

fUcKsMiLe
02-15-2015, 18:18
И аз никога не съм си харесвала иначе прекрасните очи. И си купих сини лещи, ходят ми, но съм си къде-къде по-яка с естествения ми кафяв цвят на очите. Не си струва, аз съм ги слагала 2-3 пъти от както ги имам и даже май вече трябва да ги хвърлям.

malkasladka
02-16-2015, 09:36
Аааа на 14години и лещи :х накъде отива този свят? Сядай си на това, на което се седя и учи...лещи ще ми слага пфф!

chiemi
02-18-2015, 13:09
Ами..Зависи какви са лещите..Повечето сини лещи стоят леко изкуствено.Мисля, че по-добър вариант е зеленият цвят.А сините лещи повече отиват на черно или червено.(не си помисляй да се боядисваш)
Все пак приеми се такава каквато си.Зеленото май е по-хубаво, особено на кафява коса стои добре...
По мое лично мнение кафявите очи са най-красиви, излъчват топлина.

LipSy
02-19-2015, 15:29
Когато човек плаща сам, нещата малко се променят! :D Въпреки това те съветвам да изчакаш да порастнеш малко, защото след като закупиш лещите разходите по поддръжката продължават. Евтини и качествени лещи не знам дали ще намериш (от личен опит го казвам) и като се има на предвид, че попринцип не носиш лещи ще ти трабват такива с високо качество, за да са ти удобни. Аз си бях взела едни за 20 лв, носих ги 2 пъти по има-няма 1 час и ги хвърлих. После си взех едни за 70 лв и вече ги нося около месец и обикновено ги държа по 10-12 часа в очите си и почти не ги усещам. Няма да правя реклами на марките, защото не е редно, но съветът ми е да изчакаш, защото както казах, "отглеждането" на лещите е свързано и с други разходи! :)