Влез

View Full Version : Изневерявали ли сте на половинките си?

VinDiesel
02-06-2015, 20:55
Има много подобни теми, но ...

Изневерявали ли сте до сега? Признахте ли си пред половинката? И бихте ли изневерили при 1-ва възможност?

li0n
02-06-2015, 21:04
Изневерявала съм на бивш, доколкото може да се сметне за изневяра това на тази възраст.. Не съм му казала, не сметнах за нужно, с въпросния бяхме точно пред раздяла, много време не вървяха нещата. Дори не съжалявам, трябваше много по-рано да се осъзная и да му тегля майните, с извинение.
Ама нищо, поуката е взета, както за едното, така и за другото. :)

fUcKsMiLe
02-06-2015, 23:14
Не съм досега и не бих. Имам доста вяра във себе си в това отношение(в момента).
Ако съм с някой, значи съм с него; мога да го целувам и да го чукам колкото искам.
Защо ми е друг? По-добре да не го мъча и да го скъсам по принцип.

Естествено не казвам, че никога не бих го направила, защото имам цял живот пред себе си.
Не знам какво може да стане днес, след месец или години.

TheDeath
02-07-2015, 05:15
Да, на бившия с настоящия, и не се гордея с това. Той беше далеч доста време и аз исках да се разделя с него очи в очи,не по телефона. Казах му веднага щом се върна и смея дя твърдя, че той го прие доста тежко, но с разбиране. Останахме приятели, говорим си често, той все още ме обича и иска да съм щастлива дори да не е с него.
На настоящия си приятел не бих изневерила, дава ми всичко от което се нуждая, дори повече. Ако поискам някой друг първо бих се разделила с него и тогава. Но в момента той е целия ми свят, дори не си представям някой друг да ме докосва. За първи път съм толкова влюбена.

Gabi94
02-07-2015, 08:47
доколкото може да се сметне за изневяра това на тази възраст..
Добре казано!
На въпроса "бихте ли изневерили при 1-ва възможност?" Бих казала ,че не трябва да робуваш на някого..И ако го усещаш и го искаш ,не трябва нещо да те спира.. въпреки последствията..
Аз лично съм изневерявала.. Това беше и причината да се разделя с бившият си..той беше готов да продължим ,но аз не харесваш начинат по който приема нещата.. Със сегашният ми партньор е по-различно ,не съм му признавала ,но съм намеквала ,че и да му изневеря никой нищо лошо няма да ми направи и няма да ме бие ,ами напротив да го успокоява това ,че ще ми е хубаво както и с него

heartshapedbox
02-07-2015, 09:32
Изневерявала съм на бившия си приятел, никак не се гордея с това. И няма да кажа 'никога вече', но като си спомням колко наранен беше, а и начинът, по който се чувствах самата аз след това, определено не искам да го причинявам нито на себе си, нито на което и да е друго човешко същество отново.

tori
02-07-2015, 10:58
Никога не съм изневерявала физически, но преди да се разделя с бившия, се появиха някакви мисли (!!! дори не чувства !!!) към настоящия човек, с когото съм, и това беше една от причините да приключа. Не харесах насоката, в която отивам, защото смятам, че по тоя начин предавам и себе си, и него. Ще ми се да мога да кажа, че никога не бих направила това, но не мога, защото не знам какво би станало занапред с мен и връзката ми. Засега обаче не мисля, че искам който и да е друг на по-малко от метър от мен. :д
Ако той ми изневери и разбера, бих го удушила с бодлива тел и бих изхвърляла трупа му някъде по контейнерите, за да видят всички, че живея природосъобразно и си изхвърлям боклука където е нужно.

xXxPETYAxXx
02-07-2015, 13:09
Веднъж. По принцип бях твърдо убедена, че никога няма да го направя, ама... Имах почти двумесечна връзка тогава. Обаче, момчето някак ме притискаше, а не се чувствах готова за нещата, които той искаше от мен. Искаше да идва да живее в моя град - по принцип няма лошо, но проблема ми с това беше, че не исках да се мести само заради мен. Техните и без това не одобряваха много връзката ни, представях си колко щяха да ме намразят, ако сина им напусне университета и заебе всичко там, само за да дойде при мен. А мисълта за дълга, стабилна връзка с него ме плашеше поради няколко причини - скоро преди да го срещна бях приключила друга дълга връзка; наистина се чувствах притисната, прибързано ми се струваше всичко; иии тъпо може да прозвучи за някои хора, но за мен беше огромен проблем - сексът не ни се получаваше(поне за мен не беше хубав). Пък и връзка от разстояние - вярно, имахме възможност да се виждаме всяка седмица, ама все пак не знае човек, кога ще има нужда от другия и съм против такива връзки по принцип. Та, така се случи, че бяхме на един купон с бившия ми и се случиха нещата. Честно, не се оправдавам с алкохола ни най-малко, но ми липсваше най-вече хубав секс. Стана каквото стана, чувствах се отвратително след това и още след няколко часа говорихме с(вече по моите сметки бивш, ама по негови още настоящ) приятел и скъсахме. Реално тогава точно не му казах всичко, премълчах си за изневярата, щото не исках да му сипвам много наведнъж, не исках да му е много гадно. Мина малко време и събрах сили да говоря с него и да му кажа, че съм спала с другия тогава. Прие го прекалено добре, което пък ме навежда на мисълта, че щом не е толкова голям проблем за него, кой го знае какво прави като ме няма мен и по-добре, че не съм дала шанс на тази връзка. Мда, в общи линии сега още повече си мисля, че изневярата не е за мен и не бих тръгнала да изневерявам. НО се научих, ако в една връзка нещата не вървят гладко да я прекратя веднага. Повече не искам да съм с някого, но да се чувствам некомфортно(било то притисната, незадоволена или друго), за да не идва времето, в което дори да се замислям за друг.

SpiritInBlack
02-07-2015, 13:22
Нека започнем кофти връзка с идеята, че някой ден нещата ще се оправят. Мъдри, мъдри мисли.

xXxPETYAxXx
02-07-2015, 13:29
^Ако визираш мен, то връзката беше добре до момента със секса. Момчето се държеше прекрасно с мен, отношенията ни бяха страхотни. Но нали все някога идва момента със секса. От там вече, като не ми беше хубаво и почвах да забелязвам и другите негативи и да ми правят силно впечатление. Единият зъб като се счупи и почваш да преглеждаш всички останали.

marilyn
02-07-2015, 14:38
Не съм и нямам желание. Не бих му изневерила, защото той ми дава всичко, от което се нуждая. Ако след години ми щукне, че искам да правя секс с друг, значи връзката ни вече е приключила.

baby_baby
02-07-2015, 15:19
Не не съм но на мен са ми изневерявали

RapExotic
02-07-2015, 15:21
Не съм и нямам желание. Не бих му изневерила, защото той ми дава всичко, от което се нуждая. Ако след години ми щукне, че искам да правя секс с друг, значи връзката ни вече е приключила.

[B]Иначе на предния ми приятел не му бях казала за изневерите. Той беше толкова чувствителен, влюбен, наивен и неопитен, че само това му липсваше, да му кажа и че съм била с други. Просто аз не го взимах на сериозно, а той мен - да. Реших да премълча, а дали той се е съмнявал, не знам.

Интересно е как хората се променят за половин година ...

По темата: НЕ!

AnarchyBoy
02-07-2015, 15:31
Брои ли се? Ако сме скъсали, отидох преспах с друга и после пак тръгнахме. (Нещо, което не възнамерявах, а и след 1-2 седмици скъсахме окончателно) казах си всичко още като тръгнахме след секса.. уж го прие, после аз я скъсах и без т'ва не вървеше.
Като цяло съм против изневерите и не бих го направил, ако ми се приебе друга просто ще се разделя с първата.

an7raks
02-07-2015, 15:43
Започвам да се съгласявам с фишката, че има повече курви от необходимото...

Не съм и мога да бъда 100% сигурен, че няма да го направя и за в бъдеще.

anonymous895156
02-07-2015, 15:56

хахахах

marilyn
02-07-2015, 16:14

До колкото разбрах в темата е поставен въпроса дали изневеряваме на сегашното гадже. Ако това е въпросът, не не изневерявам и нямам желание да го направя.

Ако се пита за минали връзки, това вече е друг въпрос. И не, не съм се променила толкова драстично, колкото явно си мислиш. Когато срещнах човек, който ме задоволява на всякакво ниво, дава ми всичко, от което имам нужда и ме обича, нямам защо да му изневерявам.

dreamwalker
02-07-2015, 16:14
Започвам да се съгласявам с фишката, че има повече курви от необходимото...

Не съм и мога да бъда 100% сигурен, че няма да го направя и за в бъдеще.

++

an7raks
02-07-2015, 16:17
До колкото разбрах в темата е поставен въпроса дали изневеряваме на сегашното гадже. Ако това е въпросът, не не изневерявам и нямам желание да го направя.

Ако се пита за минали връзки, това вече е друг въпрос. И не, не съм се променила толкова драстично, колкото явно си мислиш. Когато срещнах човек, който ме задоволява на всякакво ниво, дава ми всичко, от което имам нужда и ме обича, нямам защо да му изневерявам.

Ми, като не ти задоволява всичките нужди, го зарежи, недей да се чукаш зад гърба му...

kalpazanka
02-07-2015, 16:32
Винаги ли сте толкова благоразположени към съфорумци или просто аз в последно време попадам само на кофти теми?

xXxPETYAxXx
02-07-2015, 16:34
Със сегашният ми партньор е по-различно ,не съм му признавала ,но съм намеквала ,че и да му изневеря никой нищо лошо няма да ми направи и няма да ме бие ,ами напротив да го успокоява това ,че ще ми е хубаво както и с него
http://i49.vbox7.com/o/9f5/9f5cbc0d0.jpg

AnarchyBoy
02-07-2015, 17:00
:lol:

anonymous908491
02-07-2015, 17:14
Винаги, иначе никоя няма да ме уважава

VinDiesel
02-07-2015, 17:15
^Ако визираш мен, то връзката беше добре до момента със секса. Момчето се държеше прекрасно с мен, отношенията ни бяха страхотни. Но нали все някога идва момента със секса. От там вече, като не ми беше хубаво и почвах да забелязвам и другите негативи и да ми правят силно впечатление. Единият зъб като се счупи и почваш да преглеждаш всички останали.

Аз също мисля като теб, че в една връзка секса не върви ли, то няма смисъл. Който казва че секса не е важен или малко важен в една връзка, не му вярвам или няма достатъчно натрупан опит.

По принцип въпроса на темата е "Изневерявали ли сте на половинките си".
Важното е, че разбрахме за новия, който ти пасва идеално, браво :)

candyQueen
02-08-2015, 12:33
Никога не съм! Не мисля и ч, ще го направя, но все пак ..никога не казвай никога. Понякога не знаем какво правим :) Знам какво е да ти изневерят, знам колко тежко беше за мен.. Това е друга причина поради, която смятам, че не бих го направила...

victoriassecret1
02-08-2015, 12:54
Изневяра не.
Но признавам, че съм излизала с човек, с когото не се понасят с цел да го издразня.

snakeB
02-08-2015, 13:01
Не.

DragonLady
02-08-2015, 13:32
Не съм, нямам и намерение да го направя, нито пък желание. Той ми дава всичко, от което имам нужда.

deitona22
02-08-2015, 13:33
Не,не съм.Няма и да го направя

DarkManX
02-08-2015, 17:04
Не съм го правил защото смятам, че не е редно да лъжеш партнъора си в очите все някога ще ти стане кофти,от друга страна обичам приятелката си и ако тя направи нещо подобно вероятно и аз тогава бих направил иначе не.
Единствено бившата ми не знам как успя да ме накара да повярвам, че ме обича и че само аз съм в сърцето и докато
най-добрата и приятелка не ми разкри истината като ми каза, че е спала с двама мъже докато е била с мен.
От тогава вече по-трудно се доверявам на хората почти невъзможно..

Доверие се гради с години и се губи за секунди..

Seriusurcasm
02-08-2015, 20:13
Иванчо реве в час по Български език.
Госпожата:
-Иванчо защо плачеш?
Иванчо:
-Госпожо ако ти дам 100лв. ще легнеш ли с мене?
Госпожата:
-Иванчо какви са тези въпроси от тебе? Я се засрами.
Иванчо:
-А ако ти дам 100 хил. евра?
Госпожата:
-Еее, за 100хилядии
Иванчо:
-Сега видехте ли защо плача? Курви бол, пара нема!

paradosou
02-09-2015, 07:24
Не и не бих.