PDA

View Full Version : Съвет ? Мнение ?

BotevPlovdiv1912#
02-07-2015, 06:22
Здравейте пиша тук не , за да търся съжаление или нещо такова просто започвам да се чудя дали не е прекалено . Аз съм момиче на 15 и преди 1-2 бях доста пълна и ми се подиграваха и започнах да спортувам да спазвам диети от тази година научих и цигарите и така. Сега съм 1.68 и тежа 46 килограма , но когато се погледна в огледалото виждам онова дебело момиче на което се подиграваха и така казвам си трябва още малко тук и там и Дебелана съм и не знам вече според вас това нормално ли е и аз ли си натъквам че съм дебела .. имах си приятел , който беше на 18 и каза че аз съм като болна и иска да надебелея но аз му казах че не искам и скъсах с него защото искам да съм слаба повече от всичко

shadow_girl1
02-07-2015, 07:54
46 кг са много малко. Поне 55 трябва да си с тази височина. Колкото и да е трудно трябва да забравиш, каква си била в миналото, и да видиш каква си сега в настоящето :). (и аз бях същата, но аз просто забравих Дебеланата която бях)

RosaCalvaria
02-07-2015, 08:54
Трябва да си здрава преди всичко. Предполагам какво ти е било и ти казвам едно „Браво!“ за усилията, лишенията и мотивацията, но моля те, „Дебеланата“ вече е в миналото. Не гладувай, не спазвай диети, не отслабвай повече! Няма да си навлечеш нищо хубаво, ако продължиш така.
Сигурна съм, че изглеждаш добре и че си (пре)достатъчно слаба, не се измъчвай още. Продължи със спорта и си изгради хубав, но и здравословен хранителен режим и започни да се обичаш такава, каквато си. :)

marilyn
02-07-2015, 14:52
Явно си отслабнала прекалено. Гаджето ти е казвал хубаво, че си много слаба, но ти си се вманиачила. Важно е да живееш здравословно и да имаш правилно хранене, а не да се мъчиш с диети и глад. Имам една приятелка, която е отслабнала доста в пубертета, била е много пълна преди. Сега има такива стрии, така ѝ виси трицепса, може да ти стане лошо като видиш тая гледка. Определено това не е красиво и секси. Внимавай, ще съсипеш не само тялото си, но и здравето. Ако гладуваш и не приемаш достатъчно хранителни вещества, ще си развалиш косата, зъбите, ноктите, кожата.

bloodsugarsexmagik
02-07-2015, 15:31
Ако гладуваш и не приемаш достатъчно хранителни вещества, ще си развалиш косата, зъбите, ноктите, кожата.
... и не само. Като начало започни да ядеш.При продължително гладуване мозъкът ти не мисли рационално,затова и не се харесваш. Дори и да отслабнеш още отново няма да се харесваш.Помисли си струва ли си да се отказваш от толкова неща като:нокти,коса,зъби,здрави кости,енергия,концентрация- с една дума ЗДРАВЕ, само и само за да си слаба.
https://www.youtube.com/watch?v=dX9xcfkKlAU изгледай това клипче...

VinDiesel
02-07-2015, 18:14
Накрая ще си докараш анорексия. Гаджето ти може би се е опитал и да те спре. При мен всичките ми приятелки както не ядяха, така ги научих да си хапват, а "баба" и "дядо" ми се радваха за това. :)

ChocolatexMuffin
02-08-2015, 13:51
Мисля,че даже трябва да качиш малко килограми,слаба си за тази височина..Здравето е най-важно,не се обсебвай с мисли,че си дебела и т.н,защото не си..Приятелят ти ти е мислил доброто...Не гладувай,защото има голяма вероятност да се разболееш,вместо това може да се храниш здравословно и да спортуваш,но в никакъв случай не си дебела,момиче.

heartshapedbox
02-11-2015, 14:06
Внимавай, такъв начин на мислене не може да доведе до нищо хубаво. Вместо да търсиш недостатъци в тялото си, се научи сама да харесваш себе си, постигнала си много и го заслужаваш. Не позволявай слабата фигура да ти съсипе здравето, че и психиката. Стреми се да се храниш здравословно и в количества, достатъчни за организма ти, не се лишавай от храна и енергия. Скрий кантара, нека килограмите и калориите не са ти фикс идея. Щастието не идва от това колко слаб си, здравето е далеч по-важно.