View Full Version : Кучета-Варна
DoubleDMG
02-07-2015, 13:27
Има ли хорца със домашни любимци от Варна които имат проблем с намиране на място за разходка? :D 'щот аз вече имам такъв :S
kaRamella
02-07-2015, 22:01
Пит ли имаш?
Защо лелките и бабичките все бягат от тях и те псуват....качили ще ги изяде животното...
anonymous908491
02-08-2015, 12:09
Цяла плажна ивица имате там, не знам как не можете да намерите място.
DoubleDMG
02-08-2015, 17:18
dogo argentino не пит .. питбула пасти да яде пред догото.
иначе,щях да заритам 1 пинчер на некаф мърляч,щото моето си играе с некаф мопс а пинчера тръгва да го лае.. мамка му ! Дребните породи са по агресивни от големите породи.. Кучето е такова,на каквото го научиш,все пак е животинка,не трябва да се учи на лошо според мен.. А други стопани си знаят тяхното..
DoubleDMG
02-08-2015, 17:19
Цяла плажна ивица имате там, не знам как не можете да намерите място.
На ивицата е забранено до колкото знам..
kaRamella
02-14-2015, 15:58
ААаа ама аз не знаех кво имаш, просто предположих :DDDDD
И да,пинчерите са си злобни попринцип.
RosaCalvaria
02-14-2015, 16:51
И да,пинчерите са си злобни попринцип.
Зависи :D Моите пинчери са си супер дружелюбни, особено по-малкия (на 4-5 годинки е), постоянно гледа с кого да си играе и не се нахвърля в/у останалите кучета. Лае само хора, които не познава, когато влизат вкъщи, но като види, че не са опасност някаква, всичко е 6 :D
DoubleDMG
02-15-2015, 17:07
да и моето лае,даже чичо ми като дойде в нас , 'щото не го познава :D ама искам да го пускам някъде навън,обаче не се получава.. не искам в училище да го пускам понеже бучат а и има глоби,за жалост "сме" "толкова напред в бъдещето,че до нас няма и 1 градинка за кученца.. А има толкова много в квартала.. "Деа център се води уж.
muhatacece
02-20-2015, 23:44
"shtqh da naritam edin pincher" ? kucheto e takova, na kakvoto go nauchish, kakto kaza ti :) inache v morskata wtf ? ili ako ste v kushta go puskay na dvora ot vreme na vreme, a kogato imash vreme v morskata edna hubava razhodka :)
DoubleDMG
02-21-2015, 10:42
kucheto e takova kvoto go nauchish,da,trqbva da mu se karash kato lae po drugi kucheta i da ne mu pozvolqwash agresiq kym jivo syshtestvo.. Dori da e provokirano,moeto si go gledam ravno kato chovek , vyobshte ne me interesuwat drugite kucheta... E toq dneska det po tv-to go davaha e pylen izrud,tova trqbwa da e srawnimo s choveshka prisyda za ubiistvoto na kuche... Dogo arjentino ne e agresivna poroda.. To se vijda.
heartshapedbox
02-21-2015, 12:02
Дого аржентино са прекрасни! Честит любимец, дано да се обичате много :)
Claudia.
02-22-2015, 08:42
Ами в Морската градина има едно място оградено специално за кучета, има както големи породи, така и малки, но съм чувала, че има понякога боища, но като минавам с моя да го разхождам забелязвам, че си играят доста добре и няма дразги. Има беседки вътре и е широко. Аз не съм го пускала вътре, обикаляме си из Морската по принцип. Следобед към 4-5 няма много хора, плъзнали из нея.
DoubleDMG
02-22-2015, 13:10
Az namerih 1 ploshtadka na okolo 15 minuti ot nas pesha i pochnah da go vodq tam.. Sega mnogo si igrae tam s kuchencata i vyobshte mnogo golqma radost za 2-ma ni,che po takyv pravilen nachin si igraqt.. I ne se biqt