Влез

View Full Version : Няма къде да го направим :(

Hope for love
02-08-2015, 13:48
Имам два въпроса!
1. Нямам къде да го направим! В нас или у тях не става, защото може някой да ни прекъсне, а това слючи ли се и двамата сме мъртви...! Моля ви предложете нещо ??? (Къде беше вашия първи път?)
2. Не съм сигурна че той ще се погрижи за противозачатъчните, а мен ме е срам да отида и да купя презарвативи!!! Какво да направя? :(

ChocolatexMuffin
02-08-2015, 13:59
Направете го тогава,когато вашите или неговите родители са на работа..Не съм сигурна,че ще ви е удобно, ако го направите в кола например особено първия път, така че направете всичко възможно да изкарате родителите си за няколко часа..Всички правят секс и купуват презервативи,какво срамно има? Никой няма да ти каже нищо,но ако изпитваш голям срам, поговори с приятеля си и у кажи да вземе той..Не вярвам да ти откаже..

Hope for love
02-08-2015, 14:02
И двамата ходим на училище т.е. Когато наще са на работа ние сме на училище :( ??? Други идеи ??

Scarface...
02-08-2015, 14:10
ква кола бе брат ... тях ги е срам да си купят презервативи ... не го правете , докато не пораснете :D

li0n
02-08-2015, 14:22
На колко сте години? За какви противозачатъчни говориш?

HollyGolightly
02-08-2015, 14:23
Не правете секс, след като на него не може да се разчита една кутия презервативи да купи, а теб те е срам, значи не сте готови

anonymous908491
02-08-2015, 14:33
2. Не съм сигурна че той ще се погрижи за противозачатъчните, а мен ме е срам да отида и да купя презарвативи!!! Какво да направя? :(

Да си смените ролите. Не бях виждал момче да взима противизачатъчни, а момиче да си слага презерватив.

VinDiesel
02-08-2015, 15:10
Наемете си стая в хотел, няма нищо страшно и грешно да си купиш презервативи...

iwwocXr
02-08-2015, 15:19
Елате ми на гости, ще ви уредя стая.

li0n
02-08-2015, 15:23
Наемете си стая в хотел, няма нищо страшно и грешно да си купиш презервативи...

Като са на по 13 как ще си наемат стая в хотел... Само догатвам, ама... :D

baby_baby
02-08-2015, 15:30
1-во заключете се във вас или във тях така няма как да ви прекъснат

2-ро няма от какво да те е срам това не са срамни неща по-добре да отидеш да си вземеш противозачатъчните отколкото после да има бебе

VinDiesel
02-08-2015, 15:31
Като са на по 13 как ще си наемат стая в хотел... Само догатвам, ама... :D

Аз съм си наемал на 16, просто искат лична карта да имаш.

li0n
02-08-2015, 15:33
Как ги взимате вие така тези противозачатъчни? Ходи се при лекар, правят се изследвания и чак тогава ти се предписват. Това не са бонбони да идеш и да си купиш, и да си ги пиеш. Много несериозна ми звучи цялата работа.

xXxPETYAxXx
02-08-2015, 15:44
Ама и вие как приемате нещата...
-Противозачатъчни средства не са само хапчетата, презервативите също са средство против зачатие(контрацептиви).
-И при положение, че са на 15-16 години за хотел освен лична карта им трябват и пари все пак. А и тях ги е срам едни презервативи да купят, едва ли ще могат да преглътнат срама пред рецепционистката. Пък и за първи път в хотел не ми звучи никак романтично.

li0n
02-08-2015, 15:47
-Противозачатъчни средства не са само хапчетата, презервативите също са средство против зачатие(контрацептиви).

Хм...

xXxPETYAxXx
02-08-2015, 15:50
^Ми точно за презервативите като противозачатъчно говори момичето. Помисли малко - защо иначе момчето да купува противозачатъчни(хапчета), а тя да иска, но да я е срам да купи кондоми?

VinDiesel
02-08-2015, 16:04
Първият път като не могат у тях, освен хотел къде предлагаш? На поляната по-романтично ли ти звучи или пък в училище в тоалетните?

DarkTemplar
02-08-2015, 16:07
Най-добре не се занимавайте с неща, за които още не сте дорасли.

xXxPETYAxXx
02-08-2015, 16:12
Най-добре не се занимавайте с неща, за които още не сте дорасли.
+
Иначе не знам, нека кажат хората, които са били в същото положение, аз не съм била в такава ситуация. Но съм съгласна с HollyGolightly. Определено тоалетни и други публични места са неподходящи според мен. И на купон в другата стая ми звучи неподходящо на мен, ама за някои може да не е толкова лош вариант.

RapExotic
02-08-2015, 17:44
Все единият от вас би трябвало да има къща на село/вила/роднини. Направете си една "етскурзия" до там за един ден. Или пък у някоя приятелка (не у приятел). И го накарай да купи поне няколко презерватива. какъв мъж е ако това не може да направи ..

TheDeath
02-09-2015, 08:52
Избягайте от някой час, идете у вас и си начешете крастите. Като ви е срам да си купите капути си измислете име за чавето след 9 месеца и сте готови. Баси срамното да си купиш презерватив, а ако стане фал, няма ли да те е повече срам да кажеш на вашите - надух корема!?

fls63
02-09-2015, 12:06
Избягайте от някой час, идете у вас и си начешете крастите. Като ви е срам да си купите капути си измислете име за чавето след 9 месеца и сте готови. Баси срамното да си купиш презерватив, а ако стане фал, няма ли да те е повече срам да кажеш на вашите - надух корема!?

Точно! :D

granger
02-09-2015, 12:10
Не правете секс, след като на него не може да се разчита една кутия презервативи да купи, а теб те е срам, значи не сте готови

Точно.

diskreten
04-19-2015, 08:13
Елате в нас :)

Освен това презервативи има колкото искаш :D:D:D

fein
04-19-2015, 10:49
Направете го в някоя гора. А вместо презервативи, му кажи да си сложи няколко плика (от тия за кошовете за боклук).

dimitar_ak
04-19-2015, 11:49
Отговорът е лесен. Рано ви е за секс.

NissaN
04-23-2015, 10:30
Ми ще избягате от 2-3 часа.Едвали сте за 2-3 отсъствия

NissaN
04-23-2015, 10:30
Ми ше избягате от 2-3 часа.Едвали сте за 2-3 отсъствия

като сте на даскало,а родителите ви са на бачкане.

Amira1989
04-23-2015, 11:24
Човек, когато иска винаги ще намери къде да го направи. Стига да искате, ще намерите. Аз доколкото разбирам той не иска да купи презервативи. Какъв е проблема срам ли го е? Да помоли някой друг да купи по-голям батко дето не го е срам или да не се слага като не е готов :D Другия вариант е да изчакате, докато се реши проблема със срама.

Томов
04-24-2015, 14:50
Елате вкъщи , ще го правите на спокойствие в стаята ми . :D гр.Пловдив , бул. Дунав като стигнете булеварда извикайте Томооооооов и ще излезна и ще ви прибера . Аре чакам ви :) :) :)

dreamwalker
04-24-2015, 14:52
Скрийте се в миша дупка.

Томов
04-24-2015, 14:58
Скрийте се в миша дупка.

Те няма да се поберат там :D
1 съвет : ако му е малък ташака го зарежи ако е голям се заключете в някоя стая у него или у теб и пуснете телевизора за да ве се чуват охканията и пъшканията дето ще се чуват . После кажете на родителите ви че сте сложили ключа и без да искате сте се заключили и не сте могли да отворите :D

dreamwalker
04-24-2015, 18:15
Те няма да се поберат там :D
1 съвет : ако му е малък ташака го зарежи ако е голям

...го отрежи.

sokol02
04-26-2015, 01:29
+
Иначе не знам, нека кажат хората, които са били в същото положение.
Най-доброто ми приятелче го гледах един такъв тъжен, омърлушен, още малко щеше да се разплаче.. Попитах го какво му има, той ми обясни как няма как и къде да си направи сефтето с момичето си. Като добър, мил грижлив, филантроп, че даже и скромен човек му дадох ключовете си за апартамента, мисълта ми е, че винаги може да се намери някой приятел който би помогнал в ситуацията.

sokol02
04-26-2015, 01:31
Ако живееш в 21 век и те е срам да купиш презервативи, значи си все още си на възраст в която не произвеждаш семенна течност, не се притеснявай.

invisible_girl
04-26-2015, 12:48
Олеле :D каква драма. Успокойте си малко хормоните бе, може ли такова безобразие аххаха.
Като те е срам и не знаеш къде да го правите, решението е много просто - или нищо няма да прайте или рискуваш.
Вие го обърнахте на живот и смърт.
Накъде отива тоя свят хахаха :D

analgin
04-30-2015, 14:43
Имам два въпроса!
1. Нямам къде да го направим! В нас или у тях не става, защото може някой да ни прекъсне, а това слючи ли се и двамата сме мъртви...! Моля ви предложете нещо ??? (Къде беше вашия първи път?)

мъртви ще сте, ако се оплодите едно хубаво , защото разбираш ли е много срамно да си купиш презервативи, вероятно и тогава ще те е срам да кажеш , че си бременна. Аре момчето да се държи по-твърдо и на място аджеба да има и друго твърдо нещо освен ерекцията си. ако не друго то поне да отмята тази тежка задача с купуването на кондоми. Нямам идея кой клас сте, но щом толкова искате да видите какво е това секс прежалете един учебен ден или в почивен просто отидете в някой апартамент на ваши приятели, както ви посъветваха по-горе.