Влез

View Full Version : Съчинение за домашна :/

Karina.Ivanova
02-08-2015, 15:33
Имаме по литература да напишем съчинение на тема "Един наш ден в училище". Трябва да напишем интересна случка, която се е случила в училището. Нещо забавно и смешно. В момента съм в такова положение, че нищо интересно не мога да напиша. В задънено положение съм, а госпожата е много претенциозна. Ако някой има някаква интересна случка нека я напише, ще я сподели с останалите, а пък и ще помогне на мен :D Благодаря предварително.

skate
02-08-2015, 16:27
http://www.gifbin.com/bin/052011/1306491364_the_simpsons_class.gif ?

galen_plamen
02-08-2015, 18:44
а защо не си измислиш нещо и не го превърнеш в забавен и различен елемент,
.
Да измислиш нещо, с което да похвалиш учителите и училището ,учениците.
.
Аз не разбирам заглавието,,Един наш ден в училище,, като за една случка, а за изразяване, описване на работата ви в училището, и това, което получавате от него като учение и емоции .

Karina.Ivanova
02-08-2015, 18:48
Госпожата ни каза да разкажем нещо интересно случило се в училището, а не ежедневното ни ходене на училище, нещо забавно... Никаква идея нямам. :(

fls63
02-17-2015, 13:26
Измисли някаква случка и това е.Госпожата ти няма да разбере дали наистина се е случило или не.Мисли като по-малко дете,с повече въображение и мисля че ще се справиш.Не чакай тук на готово.
Ако наистина,не можеш да напишеш нищо по толкова елементарна тема...просто ще съм отчаяна.Наистина.