View Full Version : За първия път
denichka2000_mon
02-08-2015, 23:05
Здравейте,аз съм момиче. Знам че това,което ще напиша ще е твърде странно,защото аз все още не съм на подходящата възраст,за да правя секс. Просто знам,че рано или късно(а това може да е след 2\3 години) ще дойде денят,в който аз ще срешна човека с когото ще го направя за първи път. Пиша това,защото аз от сега страшно много се притеснявам от Този Първи Път. Не ме е страх от това,че ще ме боли,просто ме е адски срам и се притеснявам от това да не изглеждам глупаво по време на секса. Ще се радвам,ако чуя мнения по този въпрос. Нормално ли е това притеснение и този срам?!
VinDiesel
02-08-2015, 23:14
Нормално е, особено за първия път, спокойно никой не е умрял от срамежливостта си.
И първия път ако мислиш, че ще има нещо общо със секс-а, лъжеш се... :)
anonymous908491
02-08-2015, 23:18
Ти гледай да не умреш при първия път, че ще прецакаш много здраво момчето, което се е заело с теб.
denichka2000_mon
02-08-2015, 23:21
Нормално е, особено за първия път, спокойно никой не е умрял от срамежливостта си.
Ами тогава щом няма да е като със секс-а,то с какво друго ще е ? :)
dreamwalker
02-08-2015, 23:26
Аз предполагам, че всички изглеждат глупаво по време на полов акт, ако това ще те успокои.
VinDiesel
02-09-2015, 06:43
Все едно да играеш футбол, но до сега да не си играла никога.
denichka2000_mon
02-09-2015, 08:46
Ами тогава трябва спокойствие значи,пък както мина така :) :D
xXxPETYAxXx
02-09-2015, 10:00
Е хубаво, ама защо се притесняваш от сега? Не мислиш ли, че ако срещнеш някого, с когото би си легнала, той би те предразположил и тогава няма да се тревожиш за това? Все пак няма да го направиш с първия непознат срещнат по улиците, ще имате време да се поопознаете, да му се довериш и да не се притесняваш за глупости тогава.
lovemedo
02-09-2015, 10:38
^ Абсолютно съгласна съм. Няма никакъв смисъл да мислиш от сега за това. Когато му дойде времето ще намериш някого, с когото ще искаш да бъдеш, и ако му имаш доверие не би трябвало да присъстват притеснението и срама.
mrankoniiii
02-09-2015, 15:37
Щом си задавш такива въпроси значи не си готова. Всички си задаваме такива въпроси,но с годините започмаве да приемаме секса като нещо нормално и тези въпроси изчезват.
e, ne e bash taka. kakto si go napravyat e. na men mi beshe hubavo ^^
Почни с пръсти да се пипаш доло, да посвикнеш
denichka2000_mon
02-09-2015, 18:22
Да,благодарение на вашето мнение вече мисля че когато срещна правилния,притеснението няма да е такова. Просто самата аз съм от по срамежливата и затова от сега се притеснявам.
RapExotic
02-09-2015, 18:26
Гледай да не е с някой, който се е ебал с половината квартал или на пиянски купон в задната стайчка. Ако човекът, с когото си те обича ще бъде много внимателен и ще те предразположи така, че въобще да не се притесняваш, че ще се изложиш.
Честно казано колкото и да те предразполага партньора първия път ще си те е срам... Може да опитате на тъмно или на лека светлинка идваща от свещи, така че на теб да ти е толкова приятно, че да забравиш за срама :)
denichka2000_mon
02-10-2015, 08:18
Ами да и това е вариант :) :) :)
VinDiesel
02-10-2015, 09:04
e, ne e bash taka. kakto si go napravyat e. na men mi beshe hubavo ^^
Може да й е хубаво, но аз говоря за опит.
Не може да сравниш сефтето си, с опитността си слет 5-10 години и насладата преди, и сега…
Нормално е да изпитваш притеснение, ама сега и да се тревожиш, няма какво да промениш. Сама казваш, че не си готова за тази стъпка, разбира се, че ще се притесняваш. Когато му дойде времето, срещнала си човекЪТ и си готова, няма да мислиш чак толкова. Да, ще се притесняваш, може и да те е срам, но ще се отпуснеш, когато партньорът ти те предразположи.