View Full Version : мога ли да забременея от няколко потърквания
anonymous992263
02-10-2015, 16:05
С приятелят ми не сме правили секс ,но днес само ме помоли да се потърка в мен.Въпросът ми е може ли да забременея от няколко потърквания(без презерватив),което беше в началото много преди той да свърши,когато тепърва се възбуждаше и от пениса му нямаше нищо друго,освен няколко капчичи секрет?
heartshapedbox
02-10-2015, 16:10
Освен ако не си Дева Мария, няма как да забременееш без проникване.
Интересно ми е обаче как така стоите и само си се търкате, обаче не правите секс? :д
anonymous992263
02-10-2015, 16:45
благодаря ти за бързия отговор и беше само веднъж за няколко минути
victoriassecret1
02-10-2015, 16:59
То всичките хора така сме направени с търкания. Леко да се забършеш с рамото в някой в метрото и край. :D
Интересно ми е обаче как така стоите и само си се търкате, обаче не правите секс? :д
Представям си как той "я е помолил да се потърка в нея". :D :lol: :lol:
Авторке, явно не си наясно как става оплождането. Като за начало трябва да има проникване, после сперма и яйцеклетка. И при този вариант пак не е сигурно, че оплождането ще стане. Пък ако стане, не е сигурно, че зиготата ще се прикрепи и ще започне да се развива. Не съм чула още някоя да е забременяла от "търкане".
anonymous992263
02-10-2015, 19:20
Благодаря за отговора.Наясно съм как става оплождането още от много малка.Просто се замислих дали е възможно при потъркването предспермалната течност, която мъжът произвежда , би могла да съдържа сперматозоиди, които да оплодят яйцеклетката,но при нас нямаше проникване ,а само допирни точки и смесване на секретите.затова съм притеснена
Явно не само заглавието е нелепо :)
AnarchyBoy
02-10-2015, 23:08
Патентовам "ПРЕДСПЕРМАЛНА!" КРАЙ!
Наясно съм как става оплождането още от много малка.
Явно щом питаш, не си наясно... :lol:
VinDiesel
02-11-2015, 12:55
Нарича се "предеякулационна" течност. Съдържа малък брой спермални човечета, изключително рядко се зачева само от нея.
SugarDaddy
02-11-2015, 12:58
Ама отвън или отвъртре те потърка? :D
AnarchyBoy
02-11-2015, 13:01
Нарича се "предеякулационна" течност. Съдържа малък брой спермални човечета, изключително рядко се зачева само от нея.
К'ви са тиа остарели термини е мойче, предспермална е the new deal.
TheDeath
02-11-2015, 13:25
Мали...... Че то по-добре да беше нахлузил един капут и да си се излашкате, кво е това потъркване, горкия човечец.... Както и да е, дишай спокойно, не си бременна, следващия път потъркването само през дрехите, за да си сигурна...
VinDiesel
02-11-2015, 21:47
К'ви са тиа остарели термини е мойче, предспермална е the new deal.
Аз съм стар човек. :)