Влез

View Full Version : Не знам какво да правя.

Явката
02-10-2015, 19:44
Така ситуацията е следната, запознах се с едно момиче по миналата седмица. Не мога да то обясня, но я харесах веднага. от тогава си пиша с нея, дори излязохме 2 пъти като на 2-рият път тя ме покани да отида в нейният апартамент. Там аз и готвих и гледахме филм като по средата на филма започнахме да се натискаме. Така продължи цял ден. На другият ден забелязах, че ми е направила смучка на врата и аз я прикрих, но най-добрият ми приятел ( Който ни запозна) ми направи снимка без да му позволя и я прати на най-добрата приятелка на момичето и така тя разбра и ми се ядоса. Работата е там , че изключително много ми харесва, паснахме си и просто по цял ден си мисля за нея, но не знам дали е същото и от другата страна. Според мен се държа прекалено мило, тъй като и 2та пъти аз плащам всички разноски, постоянно аз се опитвам да променя своите планове за да и е по-изгодно и т.н. Тя заминава този петък(13.02.2015) и няма да се виждаме 3 седмици и не искам да оставям нещата така. Буквално ми е влязла в главата и не мога да се съсредоточа върху нищо друго.

GuardianAngel
02-10-2015, 20:05
Нито ще стане по лесно ! Нито ще имаш нагласен удобен шанс ! Действай,викни я да се видите и и кажи всичко !

GLaDOS
02-10-2015, 22:40
Тоя най-добър приятел май не е най-добър или приятел.

VinDiesel
02-10-2015, 23:08
Сам може да си изясниш, дали, какво и що?... Ако те устройват нейния начин на живот и характер, скачай.

xXxPETYAxXx
02-11-2015, 06:10
Ми като не е искала да ти се вижда смучката да не я е правила. Голяма работа станало, като я видели приятелите ви. Пък ти се опитай да се съсредоточиш върху другите неща, над които трябва. И да мислиш 24/7 за нея, това няма да ти даде отговор на въпроса тя дали въобще се сеща за теб през денонощието.

Явката
02-11-2015, 06:11
Добре в петък ще се виждаме и тогава ще и обясня всичко, но просто бих казал малко ме е страх да не я уплаша по този начин и накрая нищо да не стане. В най-лошият случай ще ми каже не и да си останем приятели, което не е вариант за мен и ще си тръгна.

Явката
02-11-2015, 06:12
Най-лошото е че имам и матури другата седмица и просто не мога да се съсредоточа.

TheDeath
02-11-2015, 06:22
Много се филмираш, спри да го мислиш, нищо не можеш да направиш в момента. Просто изчакай до петък и й кажи, че ти не се притесняваш от тази смучка, защото ти харесва и искаш дори още :) Не бъди сухар, пробвай да подходиш с чувство за хумор. Кажи й, че приятелят ти те е снимал без твое знание и си е понесъл последствията за това.

marilyn
02-11-2015, 12:43
Покани я да се видите, вземи ѝ цвете, дръж се мило, виж тя как ще реагира.

VinDiesel
02-11-2015, 12:50
Покани я да се видите, вземи ѝ цвете, дръж се мило, виж тя как ще реагира.

Това с цветето не е добра идея…

marilyn
02-11-2015, 12:52
Това с цветето не е добра идея…

Що?

Явката
02-12-2015, 06:21
Всъщност и аз си мислех дали си заслужава да и взема цвете, тъй като на следващият ден е св.Валентин и няма да я видя?

VinDiesel
02-12-2015, 08:09
Що?

Прекалено е предсказуем, всички взимат все цветя, хубаво е, да я изненада с нещо друго, така тя би се почувствала по-специална, поне така си мисля.