View Full Version : Как да се обръсна?
Marto_Vasilev
02-11-2015, 18:57
Да започна с това, че съм на почти 14 години. Проблемът ми е свързан с това как да се обръсна и по-точно пениса. Мустак нямам, което е странно при положение колко са ми окосмени краката и пениса. Знам, че не трябва да бързам, но наистина вече космите около пениса ми са доста дълги и ще ми е по-комфортно, ако ги няма. По краката също имам много косми, а имам съученици, който нямат и един косъм по краката. Под много косми разбирайте, че сякаш съм с 3-4 години по-голям-така ми изглеждат краката. Въпроса ми е как точно да си обръсна пениса, с бръсначка и пяна, с машинка или как? Да си бръсна ли краката? Знам, че за краката звучи малко педалско, но лятото с къси дънки не съм ходил заради космите.
VinDiesel
02-11-2015, 19:09
Първо мини дългите косми с машинка за бръснене, за да ти е по-удобно и лесно, да се избръснеш с самобръсначката.
Някой хора се бръснат на "контра" отдолу-нагоре, за максимално скъсяване на космите, други пък се бръснат отгоре-надолу, защото смятат, че "контрата" спомага за удебеляването на косъма и сгъстяването на окосмяването. Сам прецени.
Аз лично краката зимно време си ги държа с дългите косми, лятото за мой комфорт, а не да съм красив, минавам краката си само с машинка, така не седят гладки и женствени, а просто гората я нямаш и седят наболи косми.
А за брадата, това не е критерий, аз бях окосмен навсякъде, а до 17 годишен имах само 2 косъма за брада, които скубех с пинсета.
Контрата е добре стига да не ти се дразни лесно кожата, ама пробвай.
heartshapedbox
02-12-2015, 13:37
Не си бръсни краката.