View Full Version : Търся подобен модел велурени боти /някой може ли да помогне/?
PrincessJasmine
02-11-2015, 19:22
Здравейте, от много време търся велурени боти, които да са до глезена, със средна височина на тока, като той да е малко по - дебел, а не от онези най - тънките, отпред на пръстите подметката да е тънка т.е. да няма платформа, да са от естествен велур. Общо взето като тези боти на снимката: http://prikachi.com/images/233/7917233j.jpg Преди време имах такива, че дори с панделка около глезена, уникални, но вече никъде не ги продават, масово са с много висок ток и с платформа, а не се чувствам добре с такива.
Дами, помагайте, моля
kaRamella
02-11-2015, 19:27
И аз нещо започнах пак да харесвам тези токове, които бяха на мода преди 2-3години. За естествен велур не знам, но за подобни модели виж в сайта на Пауло Ботичели старите колекции..
Виж и в Tendenz..може да има,но не гарантирам.
на дайхман е моделът, според населеното място може и да ги има още намалени...
на дайхман е моделът, според населеното място може и да ги има още намалени...
Сигурна ли си? Защото дайхман не са правили такъв тип обувка, поне не толкова успешно.
Иначе ботите ги има в ибей 39 номер, като там пише че са купени от магазин в САЩ.
Вече не са актуален модел след вълната която ни заля от чалгарките, но да се надяваме че до няколко години ще се върнат защото и аз много ги харесвам
В Корида бях вчера, има подобни модели.