View Full Version : Бихте ли излизали с човек с някакъв недъг?
Не знам дали е за този раздел но, просто ми е интересно какво ви е мнението по този въпрос?
paradosou
02-13-2015, 15:46
Преди имах приятел (не гадже), който заекваше. Недъг звучи някак... грубо, а и аз съвсем не се трогвах от факта, че се случва да говори накъсано.))
paradosou
02-13-2015, 15:49
Е, сега усетих, че съм извън темата 8-) 8-). Може би пак ще пиша по някое време.
anonymous908491
02-13-2015, 16:00
Можи би пак ще пиша по някое време.
Сега да не си тръгнала да търсиш някой сакат, с който да излезеш ?
Защото аз съм свободен и не подбирам.
Сериозно питам, и не не съм трол... И изказването ти е тъпо, тези хора... кво, нямат право на това ли?
anonymous908491
02-13-2015, 16:06
А сакат ли си ?
anonymous908491
02-13-2015, 16:15
Простееш...
Това ми е нормалното състояние
Това е добре, че си знаеш. :D
NomNomNom
02-13-2015, 16:19
Глей че авторът чака някой да каже не, за да може да влезе остро после
anonymous908491
02-13-2015, 16:19
Това е добре, че си знаеш. :D
Така са ми казвали, не е като сам да съм го разбрал.
Глей че авторът чака някой да каже не, за да може да влезе остро после
Всъщност не е така, но... Whatever... Мисли каквото искаш.
Добре нека пишат, други защото обичайните заподозрени са леко предубедени.
NomNomNom
02-13-2015, 16:31
Всъщност не е така, но... Whatever... Мисли каквото искаш.
И каква е целта на темата ти ?
Щото никой не е казал не досега, а ти се разпени вече
Ами целта ми е виж най-горе в темата, и съм напълно спокоен.
NomNomNom
02-13-2015, 16:37
И изказването ти е тъпо, тези хора... кво, нямат право на това ли?
за ко се пениш тогаз кат никой нищо не е казал
//Дали мога да пиша по-неграмотно :Д
anonymous908491
02-13-2015, 16:38
И каква е целта на темата ти ?
Щото никой не е казал не досега, а ти се разпени вече
Знаеш ли колко вида недъзи има, на някой може единия му крак да е малко по-къс, а на друг да му стърчат рога от главата.
RapExotic
02-13-2015, 16:42
Между недъг и недъг има огромна разлика. Да заекваш е едно, а да си инвалид съвсем друго. Не мисля, че така зададен въпроса може еднозначно да се отговори с да или не. Кажи по-конкретно за какъв вид недъзи говориш.
Ами думата сакат ме подразни и да знам че има всякакви видове недъзи... Но хайде искаш конкретика да кажем примерно човек в количка бихте ли излизали с такъв човек? Целта ми е да разбера до колко има широко скроени хора, който каже не, не нямам проблем с това.
GuardianAngel
02-13-2015, 16:49
за ко се пениш тогаз кат никой нищо не е казал
//Дали мога да пиша по-неграмотно :Д
хахахахахах,Ева мисля,че ако се постараеш ,можеш :Д :Д :Д,това е само в твой стил :Д
anonymous908491
02-13-2015, 16:49
конкретика да кажем примерно човек в количка бихте ли излизали с такъв човек?
То няма да е излизане, а бутане на количка или физически труд, за някои може и да е много тежък.
Ами чувал ли си за електрическа такава? И незнам защо усещам заяждане?
anonymous908491
02-13-2015, 17:01
Ами чувал ли си за електрическа такава? И незнам защо усещам заяждане?
Знаеш ли колко са скъпи, 10 години чаках преди да ми купят такава, но поне ръцете ми станаха като на Попай от въртене.
Явно в БГ е много сложен въпроса? Незнам къде са широко скроените хора тук.
anonymous908491
02-13-2015, 17:03
Незнам
Не знам*
Всъщност много добре знам а ти знаеш ли, че държавата ги дава с ТЕЛК и се сменят веднъж на 10 г а?
anonymous908491
02-13-2015, 17:10
Мен в ТЕЛК ми отказаха, защото според тях съм можел да ходя на ръце.
И благодаря, че прееба темата!
anonymous908491
02-13-2015, 17:11
За нищо, винаги можеш да разчиташ на мен.
anonymous908491
02-13-2015, 17:12
Тесногръд си.
Това ми е най-малкия недостатък
Добре ще задам въпроса така, бихте ли имали връзка с човек от срещуположния пол в количка?
anonymous908491
02-13-2015, 17:17
Добре ще задам въпроса така, бихте ли имали връзка с човек от срещуположния пол в количка?
Зависи, количката маркова ли е и дали е с айфон последен модел.
Fisherman
02-13-2015, 17:18
Явно в БГ е много сложен въпроса? Незнам къде са широко скроените хора тук.
чакай сега ще изпълзят от пещерата
Fisherman
02-13-2015, 17:19
Това ми е най-малкия недостатък
препоръчвам ти по 120 лицеви сутрин за да станеш с широки гърди
anonymous908491
02-13-2015, 17:21
препоръчвам ти по 120 лицеви сутрин за да станеш с широки гърди
За каква чашка говориш ?
Зависи, количката маркова ли е и дали е с айфон последен модел.
Престани с тъпизмите.
Fisherman
02-13-2015, 17:26
Престани с тъпизмите.
виж кво ,ако момичето те обича ще бъде с теб каквото и да става,само че такива момичета няма вече
Fisherman
02-13-2015, 17:27
За каква чашка говориш ?
като на Михаела
anonymous908491
02-13-2015, 17:28
като на Михаела
нейните са малки, силиконови подплънки носи
Аз точно това искам да разбера има ли такива момичета.
anonymous908491
02-13-2015, 17:31
Аз точно това искам да разбера има ли такива момичета.
И тук ли ще го разбереш ?
Ами искам да видя има ли свестни такива, във форума.
anonymous908491
02-13-2015, 17:37
Значи от някво мнение, което почти винаги е лъжа, ще разбереш кой е свестен ?
Fisherman
02-13-2015, 17:38
нейните са малки, силиконови подплънки носи
подяволите
Fisherman
02-13-2015, 17:39
не
Ами може би си прав да...
anonymous908491
02-13-2015, 17:43
подяволите
По-добре така, отколкото след време да се превърне в това
http://cdn.diply.com/img/7fe1e8fb-7248-4f14-bd0f-b7eaf73375dc.jpg
Fisherman
02-13-2015, 17:49
тия ги има само в народните приказки
xXxPETYAxXx
02-13-2015, 19:26
С риск няколко абсолютни лецемера да ме обвинят в малодушие, въпреки че техния истински отговор ще е същия и да си навлека негативното мнение на въпросните хора ще отговоря абсолютно честно с "не".
Ми аз засичам от време на време и ми е прецакано едното коляно . Сам съм от доста време (2 - 3 г) значи не искат дефектни гаджета :Д
С риск няколко абсолютни лецемера да ме обвинят в малодушие, въпреки че техния истински отговор ще е същия и да си навлека негативното мнение на въпросните хора ще отговоря абсолютно честно с "не".
Гониш ги още преди да имат възможност да ти се представят, а? :D А иначе мислиш ли, че и хора, които не са лицемери до такава степен, могат да те определят като малодушна в случая? А като ограничена?
Абсолютно не. Не и ако няма възможност след време и с нужната лекарска помощ, както и воля, да проходи отново. Секса е нещо, с което не бих направила компромис (в общия случай става въпрос за хора без никаква чувствителност от кръста/корема/гърдите надолу), също така би било по-скоро мъчение за мен да виждам човека ми болен, да е нужно да му помагам за някакви нормални физически дейности, да не можем двамата да се грабнем за ръка и да се разходим нормално. Всички тия фактори ще ме карат да се изнервям покрай него, съответно нещата ще се влошат и връзката ни би се разпаднала. Няма смисъл да се захващам с нещо такова. Освен това има хора, които са се предали едва ли не, аз моята си воля не мога да впрегна както трябва, че чуждата.
Може да звучи много егоистично и грозно, но това е, което мисля. Естествено, че хората, които имат някаква физическа повреда също са хора, просто аз не съм достатъчно Човек, за да не мисля най-вече за себе си.
Много бих искал да си намеря момиче, което заеква. Симпатично е.
SpiritInBlack
02-14-2015, 09:39
Бих ли се запознал с такъв човек - ако смента, че мога да помогна по какъвто и да е начин, естествено. Едва ли бихме тръгнали обаче. Но ако съм с някоя, която претърпи ужасен инцидент и стане инвалид, никога не бих я напуснал заради последствията от него. "Капитанът никога не скача от кораба си" - професията в семейството говори. Смятам, че любовта не е постижение, а отговорност.
anonymous908491
02-14-2015, 14:26
А и докато каже Нннннннненененненне в дудудудуддуп ще стигне до аааааааааа
AnarchyBoy
02-14-2015, 14:40
Ся като каза, може би.. Но не няк'во грубо пелтечене, да не може да си каже името 15 минути, ами съвсем лекичко заекване.. но това не е недъг в смисъла на темата, а и е поправимо тъй че.. :D
NomNomNom
02-14-2015, 14:54
Бих била с мъж в инвалидна количка. Почти всеки здрав и прав може да те ебе, но не всеки може да те развълнува. Бол начини за интимност с такъв човек. Не би било лесно в някои аспекти, но в крайна сметка ако се обичате.
Пък и хората обездвижени от кръста надолу не са толкова безпомощни и за много неща се справят сами.
Ако някой реши да ми скача, че мисля в розово, ще отбележа, че в една част от живота ми съм живяла под един покрив с човек, доста увреден от инсулт, и жена му, която се грижеше за него и правеше всеки ден едни и същи неща за него пред мен( щото си стоях в стаята при баба и дядо на топло), които някой би определил за гнусни, но мозъкът на човек е това, което е ценно, вече дали е здрав или болен - няма да ме откаже.
С две думи, тъпо и упорито съм, не ме отказват подобни неща.
da samo da ne e nqkav mega grubiq nedug http://0.media.collegehumor.cvcdn.com/15/52/8d1046026bf5a80a9ea37e416d7ac39f-creepy-girl-struts-down-street.gif
ForzaFelipe
02-14-2015, 15:41
True that.
Иначе, излизал съм с момиче което има подобен проблем, тя не беше в инвалидна количка, но ходеше трудно, защото единия и крак беше по-къс и имаше проблеми. Тогава никога не съм го мислил толкова или съм го слагал в причините да съм или да не съм с нея. Всичко зависи от проблема който има човека. Естествено, че ако пречи на връзката ни ще бъде фактор, но дори и да е в инвалидна количка бих излизал с нея, ако ме вълнува и ме е впечатлила. Няма какво да се лъжем, подобни проблеми се пречат в една връзка, но не значи, че не могат да се получат нещата или че не можем да се влюбим в човек имащ такива проблеми.
Ся като каза, може би.. Но не няк'во грубо пелтечене, да не може да си каже името 15 минути, ами съвсем лекичко заекване.. но това не е недъг в смисъла на темата, а и е поправимо тъй че.. :D
Дори и съвсем трудно да говори. Пак ми се струва много симпатично. ^_______^
VinDiesel
02-14-2015, 18:27
Като се замислих в живота си съм общувал с много жени, но никоя от тях не е заеквала, само на човеци съм попадал.
Някой виждал ли е такава жена?
Аз. Заекваше, когато се притесни. Но не ми беше гадже. ^^
Благодаря за отговорите, точно това исках да видя мненията Ви по-този вьпрос а не да се правя на моралист. А и Tori не винаги щом човек е в количка да няма чувствителност от крьста надолу а чуствителноста в оная работа няма нищо общо и на такива хора си им става.
^и можеш само да ги яздиш? :Д
ами, не ми е сред предпочитаните неща.., НО едно физически здраво момченце без проблеми може да ме отврати, тъй че ако недъгавото момченце е супер интересно, чаровно и след първия ми 'сблъсък' с него се чувствам УАУ, защо не? сексът не е всичко в една връзка, а и аз не съм особено сексуална персона
golemiq_korab_minava
02-14-2015, 19:50
http://www.faktor.bg/uploads/images/stiven-hawking.jpg
Благодаря за отговорите, точно това исках да видя мненията Ви по-този вьпрос а не да се правя на моралист. А и Tori не винаги щом човек е в количка да няма чувствителност от крьста надолу а чуствителноста в оная работа няма нищо общо и на такива хора си им става.
Казах „в общия случай“.
VinDiesel
02-14-2015, 19:59
Аз. Заекваше, когато се притесни. Но не ми беше гадже. ^^
По-принцип заекващи го правят от притеснение. А придобиват заекване от голяма уплаха. Може и по генетичен път да се предаде.
Предполагам наистина е сладко и мило, да видиш такова момиче.
И аз никога не съм срещала заекваща жена/момиче, но виж - редовно срещам хора, които имат трудности в произнасянето на буквата „Р“. Моето и то си е такова едно френско и развалено. :д
golemiq_korab_minava
02-14-2015, 20:34
с ггъРлото
res5ect111
02-14-2015, 20:38
зависи от недъга, ако няма крайници.... сигурно не, или ако е плешива... или ако... някакви такива брутални
изкупуване на коли за скрап коли за скрап (http://benimet.net/) за софия. Изкупуване на коли за скрап
като не могат да казват 'ч' е много яко ;д цайце
ПП: защо само за физически недъзи говорите ? ами ако е умствено изостанал ?
ей с климатика бихте ли излезли :cool: ?
А, мне, тва не бих си го причинила по никой начин.
Ако има кой да ми го носи, да ми духа, 'що да не...
както се влюбвам с главата си, нищо не изключвам като вариант;
Когато супер много се нервирам на нещо, достигам до една фаза на яда си където започвам да заеквам. ;D Рядко се случва, трябва наистина да съм извън релси и е нещо,което много мразя, защото не мога да се изкажа и това ме нервира още толкова. :Д
Преди години си харесвах глухонямо момче. Така и не се сближихме достатъчно обаче, че да се стигне до някакви отношения, но иначе това не ми се струваше пречка.
За частично парализиран човек... не бих казала категорично не, но натам клонят нещата. Като цяло не съм сигурна доколко бих била физически привлечена,ако трябва да съм откровена. А това си е голям фактор. Мисълта, че отношенията ни никога не биха били пълноценни сигурно ще ми действа малко или много отблъскващо. Но както каза SpiritInBlack, ако вече обичам някого и този човек стане инвалид, то това не би ме отказало от него. (Макар че голяма любов ще трябва да е и от двете страни, за да издържи на напрежението,защото психичната травма ще е не по-малка трудност. )
Когато супер много се нервирам на нещо, достигам до една фаза на яда си където започвам да заеквам. ;D Рядко се случва, трябва наистина да съм извън релси и е нещо,което много мразя, защото не мога да се изкажа и това ме нервира още толкова. :Д
Преди години си харесвах глухонямо момче. Така и не се сближихме достатъчно обаче, че да се стигне до някакви отношения, но иначе това не ми се струваше пречка.
За частично парализиран човек... не бих казала категорично не, но натам клонят нещата. Като цяло не съм сигурна доколко бих била физически привлечена,ако трябва да съм откровена. А това си е голям фактор. Мисълта, че отношенията ни никога не биха били пълноценни сигурно ще ми действа малко или много отблъскващо. Но както каза SpiritInBlack, ако вече обичам някого и този човек стане инвалид, то това не би ме отказало от него. (Макар че голяма любов ще трябва да е и от двете страни, за да издържи на напрежението,защото психичната травма ще е не по-малка трудност. )
Да беше казала половин час по-рано, щеше да е чудо за Св.Валентин. ^_______^
А, да бе, да ме дразниш нарочно, за да се радваш.. :/
Challenger
02-15-2015, 15:55
Разбира се! Те не са ли хора!
anonymous908491
02-15-2015, 15:58
И аз никога не съм срещала заекваща жена/момиче, но виж - редовно срещам хора, които имат трудности в произнасянето на буквата „Р“. Моето и то си е такова едно френско и развалено. :д
А как се справяш с 'Е' , например като казваш Русе ?
http://www.faktor.bg/uploads/images/stiven-hawking.jpg
Между другото Франклин Делано Рузвелт, когато е бил президент на САЩ също е бил в количка.
anonymous908491
02-15-2015, 16:44
Между другото Франклин Делано Рузвелт, когато е бил президент на САЩ също е бил в количка.
Tехния сега е маймуна, тоя в количката поне е бил човек
lovelemons97
02-15-2015, 17:18
Ако имам чувства към този човек- да, но ако е от съжаление- не.
Не знам дали бих могла да издържа, но бих опитала.