View Full Version : Ух, този менструален цикъл :/
julietta
02-14-2015, 20:40
Здравейте! Това може би е поредната такава тема, но все пак...закъснява ми с 4 дни и съм адски притеснена. Обикновено 1 и дори 2 седмици преди цикъла имам болки в гърдите, но този път нямах такива, едва вчера се появи съвсем леко напрежение. Имам съмнение да не би да съм бременна, защото последните няколко пъти с приятеля ми правихме секс без презерватив, не е свършвал в мен, не бях в овулация, беше седмица преди посочената дата, в която трябваше да ми дойде (10.02). Наистина съм супер притеснена и винаги след подобен момент на този си казвам, повече никога няма да правя секс без предпазни мерки и все някаква ситуация се получава, че просто се случва и...обмислям в понеделник да си направя тест за бременност, но според вас дали е възможно да съм забременяла от предеякулационната течност и то не в овулация...? Благодаря предварително! :)
VinDiesel
02-14-2015, 20:43
Шанса е доста нищожен, според мен проблема ти идва от самото притеснение.
Zaharinka
02-15-2015, 18:14
В днешно време при хората е все по-трудно забременяването, а не от въздуха и хоп бебе...Нищо ти няма
Скорпионка
02-15-2015, 19:07
Като се притесняваш още повече ще ти закъснее, съветвам те да се успокоиш и ще видиш как ще ти дойде.
julietta
02-17-2015, 20:34
Все още не ми е дошло, вече 7 дена закъснява. Супер емоционална съм и направо откачих последните дни, може би заради това все още не ми е дошло. Утре ще си направя тест, за всеки случай и се надявам всичко да е наред...
baby_baby
02-18-2015, 14:01
Не си бременна просто се успокой защото може и от това да ти закъснява
11_inch_monster_carrier
02-18-2015, 21:22
След като не е свършвал в теб, може да си близка роднина на Дева Мария. Въпреки че би развалила романтиката с пишкане върху пръчица бих ти го препоръчал. И ние с приятеля ми имахме същия проблем със закъсняващ цикъл, но ни казаха, че след като и двамата сме мъже всичко било ок.
byntar4eto
02-25-2015, 18:41
Не мога да разбера жените с регулиран и редовен цикъл. Хахах, моят си идва кога ще - кога по-рано, кога по-късно. Имаше период, в който се бавеше с месеци. Веднъж приятелки ми внушиха, че съм бременна, та купувахме тест - и както бях убедена, той се оказа отрицателен. Никога не съм се паникьосвала или нещо по този въпрос. Спокойно, може да е от всичко. Гледай да се храниш редовно и здравословно, почивай си повече, релаксирай и така. Ще дойде.
Slynchiicee
02-26-2015, 06:18
Колкото повече се притесняваш,толкова повече ще ти закъснява (освен ако няма друга причина за това ) Не го правете без друг път има презервативи и по 20ст. ако толкова ви се свидят мамка му........ какво предпочиташ презервативи от 3,80лв. или аборт от 300-400лв и проблеми,които с една глупава постъпка можеш да си причиниш за цял живот и да търсиш инвитро? Имам позната,която на 17 направи първият си и последен аборт ако ме разбираш :) Някога нещата са необратими.ПАЗЕТЕ СЕ :)