View Full Version : Проблем с момичетата
Gaidarq22
02-16-2015, 14:36
Здравейте, аз съм момче на 15 години ( то си пише но аз да допълня ) имам проблем с момичетата. Бях срещнал едно момиче, много я харесах и се запознах с нея ( макар, че ме беше срам и то доста ). И говорехме си по телефона през нощта пътувахме заедно в автобуса излизахме няколко пъти, но когато и признах че я харесвам тя ме отряза и започна да се държи много особено. Постоянно ми се хвали че си пише с някое момче или си пише с приятелите ми които не познава. Абе с една дума не ме бива изобщо с момичетата. Някой може ли да ми даде съвет. Не съм красив, но пък свиря на гайда и си тренирам, имам тяло не кой знае какво, но пак е по-добре от преди, когато бях като дъска. Благодаря ви :) Приятен ден !!
Gaidarq22
02-16-2015, 14:51
:D Да май е нещо такова -_-
О, тази я махай, защото си избива комплексите.
Фокусирай се да правиш неща, които ти харесват, както и да си намериш компания от съмишленици.
На тия години е нормално да искаш да си като всички останали, да си вървежен, и т.н., но повече ще спечелиш ако си индивидуалист, правиш това, което ти харесва, и си намериш готина компания, която те подкрепя в хобитата ти - напр. други музиканти и трениращи.
Ако си в правилната среда е по-вероятно да се запознаеш с момичета като за теб.
Но на тая възраст всички се правят на много интересни - не е казано, че проблемът е в теб ;)
Gaidarq22
02-16-2015, 15:17
Благодаря ;) !! Не искам да съм като останалите, искам да съм различен от тях, но по по-добър начин, и да имам приятелка на която да споделям всичко. Не знам защо но ме е срам да споделям на родителите ми някои неща. От както се разведоха съм раздвоен и не знам на кой какво да казвам....
Само не ми е ясно защо трябва да им казваш кой знае какви неща за себе си . Нямаш ли приятели с които да споделяш ? Или си от онзи тип хора които са кротки и не смеят да разговарят спокойно с всички ?А това за приятелката просто няма как да намериш потходящото момиче от раз и всичко да стане на магия . Просто търсиш и се запознаваш с нови хора докато прави неща които ти харесват и се чустваш щаслив докато го правиш . И докато се усетиш ще си се запознал с много момичета с твойте интереси .
Gaidarq22
02-16-2015, 15:46
Имам приятели, но много рядко се виждам с тях, защото те са на село. Аз всяка седмица си ходя, защото там ми е най-добрее. Когато съм с тях им споделям. Те са ми като второ семейство
VinDiesel
02-16-2015, 15:52
Намери си момиче, което ще те цени, заради това което си!
SHPAIdURmeN
02-16-2015, 15:52
Не искам да съм като останалите, искам да съм различен от тях
Напомни ми, когато по едно време тийновете се бяха зарибили да четат книги от рода на " Предимствата да бъдеш аутсайдер " :lol: и тогава всеки се имаше за някакъв аутсайдер, явно загряваха като албански реотани, понеже всеки си беше различен(нормално), но не означава, че си аутсайдер :lol:
По темата : Подкрепям съветчетата на потребителите над мен +
. Забелязах, че си споменаваш тялото, ако това на теб не ти е удобно, че нямаш кой знае какво тяло. Започни да спортуваш, но не започвай все още със някакви силови упражнения(т.е. избягвай фитнеса), защото физически не си израсна и развил. Но пък можеш съвсем спокойно да се занимаваш с бягане, плуване, лицеви опори, набирания/кофички.
VinDiesel
02-16-2015, 15:54
Във фитнеса също се правят набирания и кофички, може и на фитнес да ходи, просто да не се товари на мечки, мъртва тяга и въобще с много тежести, никой не е започнал от 100 кг на лежанка. ;)
SHPAIdURmeN
02-16-2015, 15:56
Във фитнеса също се правят набирания и кофички, може и на фитнес да ходи, просто да не се товари на мечки, мъртва тяга и въобще с много тежести, никой не е започнал от 100 кг на лежанка. ;)
Мда е, ама казвам избягвай фитнеса, понеже повечето като чуят фитнес се сещат точно за : мъртва тяга и въобще с много тежести :D
Gaidarq22
02-16-2015, 15:58
Аз тренирам даже в момента правя лицеви и си купих лост, просто не мога да си оформя гърдите, правя кофички лицеви с тесен захват набирания с тесен широк, но не става. Гледам че VinDiesel e широк и се питам дали ще ми даде съвет :D
VinDiesel
02-16-2015, 15:58
Мда прав си, няма да забравя когато за 1-ви път попаднах във фитнеса, не съм скачал, а и сега не скачам на мечка, мъртва и подобни, но на машините блъсках кила, да се правя на як, а на другия ден, бях почти труп, нямаше ставане от мускулна треска..... :D
По принцип широкия гръб си е даденост по генетичен път, от малък си вървя с широк гръб, като тинейджър гръдната ми беше 110 см. Сега и представа си нямам колко е, но после ще ти драсна лс, какво ще ти помогне да се разшириш....