View Full Version : Секс с пълно момиче
Здравейте! Искам да правя секс с приятеля си, но страшно много ме е срам от тялото ми :( Въпроса ми е по-скоро към женската аудитория (няма да е зле и мъжката да се включи ;) ) Как го направихте как спряхте да се срамувате от тялото си инай-сетне го направихте?
П.С За тези, които, ще кажат отслабване.. е да де аз си тренирам и съм на режим ма то се става ейтака с магическа пръчка ;) и вече си фиданка :D
LoadRunner
02-16-2015, 19:13
пробвал съм
и не бих отново :/ страх ме е
Обаче зависи от BMI все пак
VinDiesel
02-16-2015, 19:16
Той щом е с тебе, те харесва такава каквато си, няма от какво да се притесняваш.
Друг съвет, да го направите на много слаба светлина, щом толкова те е срам.
Скорпионка
02-16-2015, 19:18
Зависи колко е пълно момичето. Различните момчета предпочитат различен тип тяло, ако момчето те харесва ще те приеме с недостатъците дето имаш.
Скорпионка
02-16-2015, 19:20
Той щом е с тебе, те харесва такава каквато си, няма от какво да се притесняваш.
Друг съвет, да го направите на много слаба светлина, щом толкова те е срам.
Дам това със светлината е много добър съвет, ако толкова се срамуваш го правете на приглушена светлина както каза ВинДизел.
res5ect111
02-16-2015, 19:39
най хубавия секс бил с пълничка, така съм чувал .... ама нямам представа
щом сте си гаджета.... начи той харесва и как изглрждаш... сигурно си те е представил гола - така, че няма какво да се притесяваш а ходи и се радвай на живота :)
коли за скрап изкупуване на коли за скрап (http://tinstrade.com/) изкупуване на коли
Ами, никога не съм била от срамежливите женски, които пищят някой като ги завари по бельо. Верно, кофти ми е да си ходя голичка, пък било то и в нас, но щом съм с някого, той трябва да приема неперфектното ми тяло. Щом някой се е съгласил да е с мен, то той е напълно наясно, че не съм перфектна - моделите на Виктория Сикрет са по чужди легла.
Проблема със срама е по-скоро в това, че ти не се харесваш, а това в никой случай не е правилна нагласа. Пробвай първия път със няколко свещи, хем ще е по-романтично, хем ще си по-спокойна. А по-натам, когато започнете да правите секс по-често, светлината няма да ти прави никакво впечатление.
hriseto_22
02-17-2015, 06:29
Какво е значението дали си дебел/а или слаб/а?Никой не избира как да изглежда и всеки заслужава да бъде харесван,обичан.Ако човека те обича и харесва такъв/а какъвто/каквато си какъв е проблема в теглото?Има мъже,които се възбуждат примерно от дебели жени.Нима дебелите хора не заслужават да го правят само защото са дебели ли?
heartshapedbox
02-17-2015, 08:37
Щом приятелят ти е с теб, значи те харесва такава, каквато си. Пък и съм сигурна, че предпочита да прави секс с гаджето си, от колкото да стои на сухо. Няма смисъл да те е срам от него, нали уж половинката трябва да ти е един от най-близките хора, а не да се криете един от друг.
Идеята със свещите по-горе е добра, докато преодолееш притеснението си. :)
baby_baby
02-17-2015, 14:32
Колко кила си?
Просто го направи и не го мисли толкова
Аз съм 45 кила и все си въобразявам че съм дебела а приятелят ми само ми се кара да ям повече :д
Colouring
02-17-2015, 15:07
С теб е, следователно те харесва. Щом се притесняваш, то първия път го направете на по-тъмно, а след това, като видиш как е, вероятно притеснението ще изчезне.
Не мисля, че съм пълна, но не съм и фиданка, а това никога не ми е пречило и не съм се срамувала от тялото си.
най хубавия секс бил с пълничка
АХАХХАХАХАХАХА!
къв виц
все му е таа дали си 40 кила или 70
или поне би тряяло
(под 40 или над 70 вече може и да не му е се таа. ма може и пак да му е.)
VinDiesel
02-17-2015, 16:53
Колко кила си?
Просто го направи и не го мисли толкова
Аз съм 45 кила и все си въобразявам че съм дебела а приятелят ми само ми се кара да ям повече :д
Нещата отиват към анорексия!
xXxPETYAxXx
02-17-2015, 16:57
Щом е с теб, значи те харесва такава каквато си!
paradosou
02-17-2015, 17:13
Нещата отиват към анорексия!
Аз съм 46 при ръст ~ 1.64\5 и изглеждам съвсем нормално.
deitona22
02-17-2015, 17:34
Мен малко ме е срам от тялото ми,но приятелката ми няма проблем с това или поне не го показва.Но аз все пак си тренирам за здраве и колкото мога да поддържам някаква форма.
LoadRunner
02-17-2015, 17:40
все му е таа дали си 40 кила или 70
или поне би тряяло
(под 40 или над 70 вече може и да не му е се таа. ма може и пак да му е.)
Ти изобщо виждаш ли се кво пишеш.
Ти изобщо визуално знаеш ли 70 кила за кво нещо става въпрос? А ти може ли изобщо да си представиш кво е да кажем 160(165)/70 ?
Съмнявам се.
не бате, не съм виждал пълни хора в живота си
говорим си ей така само
съмнявал се...
ако ти си толко плосък, че да не моо да се кефиш неква супер готината пичка щото е 70 кила
нз, сори (предполагам)
RapExotic
02-17-2015, 19:40
Гледай да си повече отдолу и нямаш проблем.
LoadRunner
02-17-2015, 20:16
Гледай да си повече отдолу и нямаш проблем.
:lol:
Никой не избира как да изглежда и всеки заслужава да бъде харесван,обичан.
Специално за теглото, в 95% от случаите хората сами си го избират. Няма как да знаеш, че си предразположен/а към напълняване, да тъпчеш мазните банички и хляб и да твърдиш, че не си виновен/на за вида си. Всеки сам си избира и дали да е ленив или да спортува.
Може да се каже, че не зависят от теб чертите на лицето или телосложението, но теглото и това дали да си стегната и оформена или отпусната и разлята са си твой избор.
И все пак, щом е с теб, значи ще те приеме, каквато си... Поне на първо време...
Нали ти е гадже, харесва те, явно. Не му мисли толкова, той сигурно също иска да правите секс и не смята, че си грозна/дебела и т.н.
най хубавия секс бил с пълничка, така съм чувал .... ама нямам представа
коли за скрап изкупуване на коли за скрап (http://tinstrade.com/) изкупуване на коли
АХАХХАХАХАХАХА!
къв виц
тва е щот се раздават като за последно :lol:
не хейтвам никой просто ми стана смешно и ми се искаше да го напиша
колкото до авторката много хубави съвети ти дадоха,но като цяло мисля че темата ти е безмислена.
все пак нали ти е приятел,явно те харесва,какво ти пука как изглеждаш в такъв случей
VinDiesel
02-17-2015, 21:31
Аз съм 46 при ръст ~ 1.64\5 и изглеждам съвсем нормално.
Да, но тя за разлика от теб мисли постоянно, че е дебела. А ти се възприемаш нормална.
ForzaFelipe
02-17-2015, 22:37
Той е с теб и със сигурност вече има представа как горе долу изглежда тялото ти. Не трябва да те е срам. Леката светлина все пак ще помогне да се почустваш по-конфортно.
На тъмно. Или го научи да му готвиш много.
Тренирай, нещата ще се наредят . ;)
Има една приказка големите майстори работят на голям тезгях!
02-25-2015, 18:35
Ограничи си яденето, храни се по-здравословно! ;) Щом самата не се чувстваш добре в тялото си, значи ти трябва промяна. Винаги съм поддържала нормална фигура, но миналата зима минах на лечение, от което качих 15 кг. В интимен план с тогавашния ми приятел почти нищо не се промени, освен това, че по-рядко го карах да го правим, но това може и да се е дължало на въпросното лечение (караше ме да съм по-уморена). Но никога не ми направи коментар за тялото и си ме съблазняваше по същия начин, беше си нежен и прочие.
Моят съвет е да се захванеш сериозно с отслабването, с което казваш, че си се заела, но гледай да ти стане фикс идея, за да има и резултати. Аз успях за по-малко от 2 месеца да сваля онези 15 и повече килограми, така че не се отказвай. Ако не си мързелива като мен пробвай с фитнес и с упражнения. Разрови се в интернет за различните части от тялото, над които искаш да наблегнеш. Не разбрах колко са ти килограмите, но ако са много внимавай от рязкото отслабване като повето, защото от размер С38 вече В36 ми е голям. Това последното го казвам заради това, че повечето дебели имат и големи гърди, а никак не е хубаво да губиш маса точно там. :D
Успех в отношенията ви.
Slynchiicee
02-26-2015, 06:25
Защо трябва да се определяте като "дебели" и "кльощави"? Човек е красив такъв какъвто е .. ( с изключение на прекаленото слабо и прекаленото пълно ) .. ако вместо да се отпуснеш и да се оставиш на момента мислиш за това дали си дебела,дали ще те хареса,дали няма да те зареже или да те приказва.. след края на случката няма да си спомняш акта а по-скоро мислите си .. Той ако е решил да те.. и да те зареже няма да му попречи ако ще и да си МОДЕЛ.А и както другите казаха всеки си има различни представи за дебел и слаб ти може да си нормално,но да се сравняваш с няква 35-40кг с мокри дрехи и да се мислиш за дебела.Главата горе,тренирай си и да не ти пука :) Успех
Истинските мъже харесваме пълните момичета. Харесал те е такава каквато си.
Мъжете харесващи анарексички са прикрити педераси.