View Full Version : Как да и покажа че не съм като другите ?
Здравейте,харесах едно момиче и реших да и пиша.Вчера си писахме малко.Днес и пиша,а тя само прочиташе съобщенията без да отговаря.От един приятел разбрах че в нейното (мое бивше) училище ''ОУ" момчетата само я закачали от което тя много се дразнела.Понеже съм бил вече в това училище знам на какво ниво са там момчетата спрямо някое "СОУ" в града. Там момчетата са досадни и главно са от селата на общината.От което става ясно че не са много умни.Също така разбрах,че е свободна и не харесва никой.Направих една грешка като и писах супер тъп СМС който тя не го е харесала и явно ме мисли,че съм като другите идиоти които опитват да я свалят.Та въпроса ми е: Как да и покажа че съм сериозен и не съм като другите? Знам че половината ще скочите да я карам да излизаме това го знам.Проблема ми е да и привлеча вниманието и да и покажа,че не съм случаен.От там нататък ще се оправя.Моля само за сериозни коментари.
SHPAIdURmeN
02-17-2015, 19:50
Eм, пич, гледай като я срещнеш някъде да я заговориш. Бъди възпитан (ае знаеш процедурата). Така ще й направиш добро впечатление, само се изисква да я издебнеш и "случайно" да я срещнеш, след това ако се справиш добре с разговора, няма да се притесняваш. Фейсбуци мейбуци, може да й пишеш вече, а пък ако забележеш някакви нейни действия повреме на разговора, които подсказват, че те харесва, направо й вземи номера (който вече го имаш).
Та как си й взел по рано номера ?
Там момчетата са досадни и главно са от селата на общината.От което става ясно че не са много умни.
Няма как да й покажеш, че не си като другите, щото си... ;)
VinDiesel
02-17-2015, 20:03
Заговори я очи в очи, покани я да излезете, бъди любезен, а не простоват.
RapExotic
02-17-2015, 21:04
С този твой негативизъм вече си се изложил доста пред нея, та дори и само в чата. Ще е доста трудно да и промениш мнението за сабе си.
Отрежи си ухото и и го дай . Ще и направиш впечетление и няма да се тревожиш ,че те мисли за поредния :D
Обикновените пичове се правят на нещо, което не са. Ако искаш да бъдеш различен, просто се дръж естествено и бъди себе си.
Понеже съм бил вече в това училище знам на какво ниво са там момчетата спрямо някое "СОУ" в града. Там момчетата са досадни и главно са от селата на общината.От което става ясно че не са много умни.
само така гражданино
мачкай
Няма как да й покажеш, че не си като другите, щото си... ;)
И аз това щях да кажа, а и аватара(картинката под ника, не сините кукли или скила от wc3) на БМВ, че ти от всякъде крещиш крепостен селянин. :lol: