View Full Version : Разстоянието между нас
didimuglata
02-18-2015, 19:49
Здравейте , казвам се Диана . На 16 години съм и имам един проблем с който говорих с много хора ... но искам да говоря и с вас , за да чуя още мнения .. така историята започва от моето детство.. познавам се с моята първа и истински любов от може би вече 8 години ... и сме от 7,8 месеца заедно ... въпроса е ,че той е на 200 км от мен .. аз живея в София .. а той във Враца ... имаме едно село заедно и при всеки празник аз си ходя там .. и се виждаме ... въпроса ее , че наистина връзките от разстояние са много сложни и незнам какво да правя ... Вие какво мислите .. Ще бъда благодарна за вашето мнение ! :)
res5ect111
02-18-2015, 19:52
ходи да живееш при него, или той при тебе, тамън ще се види кой обича другия повече, ако това не стане - потърси си друг такъв
авточасти авточасти втора употреба (http://gigaparts.bg/)
didimuglata
02-18-2015, 19:53
много съм си мислила по тозви въпрос .. но там няма това , което аз уча .. а пък там са всичките му приятели .. иначе благодаря за мнението :)
тамън ще се види кой обича другия повече
ГЕНИАЛНО!
didimuglata
02-18-2015, 19:56
да ... но май няма да е той ;д
Как ще задължиш някого да идва при теб? Това се прави при собствено желание, не щото тоя и оня те натиснали, понеже видиш ли така ще докажеш, че ти обичаш другия повече. Айде без. Ако на него му се идва при теб, след като завърши училище (щото е невъзможно да зареже семейството и родителите си само за да гони някаква 16-годишна женска, която не се знае дали няма да го зареже след три месеца), нека да дойде. Ти нямаш възможността да учиш там доколкото разбирам.
Решението е само път за сега. БДЖ са бавни и кофти, но поне са по-бюджетни. Ние с моя приятел така правим...
VinDiesel
02-18-2015, 20:15
Заедно сте от 7-8 месеца, как издържахте до сега? Имам чувството, че искаш да ти кажем, дали си заслужава да сте заедно или не?
didimuglata
02-18-2015, 20:16
аз уча в момента ... и да .. така е наистина няма как да си зареже всичко , за да дойде при мен .. но пък след като завърши , ще сме заеедно . Иначче БДЖ .. нямам думи .. понякога е много зле ... но пък парите са малко и е по - лесно иначе благодаря за съвета :)
didimuglata
02-18-2015, 20:18
Ами и аз не знам честно казано как издържахме ... просто от тези 7,8 месеца сме се виждали 5,6 пъти даже по малко .. и сега ще се видим априлската ваканция и после чаааак лятоото .. но наистина .. гадничко си е
GuardianAngel
02-18-2015, 20:20
Истинската любов ... тя или е вечна или не е била любов.
Ако обичаш силно и истински нямаше да мрънкаш тук във форума...щеше вече да си преобърнала света и да си намерила решение.Само силните обичат истински и разстоянието няма значение за тях...е за теб явно има...не прави нещо което неможеш...ще страдаш повече
Истинската любов ... тя или е вечна или не е била любов.
Ако обичаш силно и истински нямаше да мрънкаш тук във форума...щеше вече да си преобърнала света и да си намерила решение.Само силните обичат истински и разстоянието няма значение за тях...е за теб явно има...не прави нещо което неможеш...ще страдаш повече
Глупости. Тва, че някой се оплаква и си мъца не значи, че не обича и че не обръща света, за да е с половинката си.
GuardianAngel
02-18-2015, 20:37
Ооо Тори не си търси оправдание...знаеш,че съм прав...винаги може да направиш още,ако ти прочитайки това си се почувстала всякаш и ти можеш да направиш още,а не го правиш си е твой проблем.Не ми пиши ''глупости"
Ооо Тори не си търси оправдание...знаеш,че съм прав...винаги може да направиш още,ако ти прочитайки това си се почувстала всякаш и ти можеш да направиш още,а не го правиш си е твой проблем.Не ми пиши ''глупости"
На теория можеш да зарежеш училището и родителите си и да се метнеш в другия град, ама на практика или ще изкараш една седмица и ще ти свършат парите, и ще се върнеш, или ще започнеш да чистиш кенефи, за да оцеляваш и в един момент ще се озовеш на 25 без образование и без перспективи за някакво добро бъдеще... Какъв ще е смисълът от "голямата истинска любов", ако не можете да създадете нормално семейство?
Какво оправдание? Аз правя онова, което е нужно, за да съм с него. Не говорим за мен, обаче.
Нали я знаеш оная приказка, че може някой да ти вика сто часа и да ти помогне, а друг - да си преглътне и замълчи и да не направи нищо за теб? Предпочитам да мрънкам и да правя нещата тогава, когато се налага и така, както се налага. Тия работи за мълчаливото себеотдаване, което правиш в името на една връзка са хубави на теория, но практиката издиша. Колкото и да е, няма как човека ти да е на майка си в кътния зъб и ти да не казваш нищо относно това как се чувстваш. Или поне да псуваш разстоянието.
VinDiesel
02-18-2015, 21:08
Затова аз винаги съм избягвал връзките на разстояния повече от 20 км. :D
GuardianAngel
02-18-2015, 21:08
Мм и ти се засегна,че написах това на гаджето ти...защитаваш я кефи ме.
Исках да кажа следното,да обичаш не е лесно и цента е висока или го можеш,понасяш последствията и успяваш или си стоиш на задника и си натискаш парцалите и се примиряваш с това което имаш.
Нормалното мрънкане е ''той ми липсва'' ''немога без него'',а не '' ко да прая ся ?" ''ама заслужава ли си тая връзка'' ''връзките от разтояние са сложни'', щом го мислиш значи не можеш без другия да е до теб...и такава връзка не е за теб..това е по скоро привързаност и задължителна нужда от интимност до момент в който незидържаш..и се замисляш за други неща.
Това се отнася за авторката...не за вас...просто Тори за момент видя себе си в това положение и си каза '' тоя па ще ми каже ,че неправя всичко'' .Е не го казвам защото вие издържате един без друг и не мрънкате както в посочената тема.
Мм и ти се засегна,че написах това на гаджето ти...защитаваш я кефи ме.
Исках да кажа следното,да обичаш не е лесно и цента е висока или го можеш,понасяш последствията и успяваш или си стоиш на задника и си натискаш парцалите и се примиряваш с това което имаш.
Нормалното мрънкане е ''той ми липсва'' ''немога без него'',а не '' ко да прая ся ?" ''ама заслужава ли си тая връзка'' ''връзките от разтояние са сложни'', щом го мислиш значи не можеш без другия да е до теб...и такава връзка не е за теб..това е по скоро привързаност и задължителна нужда от интимност до момент в който незидържаш..и се замисляш за други неща.
Това се отнася за авторката...не за вас...просто Тори за момент видя себе си в това положение и си каза '' тоя па ще ми каже ,че неправя всичко'' .Е не го казвам защото вие издържате един без друг и не мрънкате както в посочената тема.
Не, в интерес на истината и аз много пъти съм казвал да не ми обещават "всичко", щото не обичам празни обещания... И аз мисля, че "всичко" е наистина всичко, а не най-правилното и най-умното.
Все пак смятам, че нещата не са баш като по приказките и филмите покрай 14-ти февруари... Трябва и малко да се мисли и картите да се изиграят по най-правилният начин, за да има смисъл всичко и да имате някакво бъдеще. В противен случай правите една - две легендарни глупости "в името на любовта" и след няколко години всичко се обезсмисля, щото вие може пак да се обичате, ама нямате шанс за развитие и семейство...
Напротив, не видях себе си. Няма кво да видя просто, защото съм чиста пред себе си. Пак местим темата.
Ама тва са си простотии за мене. Ако ти си от тия хора, които си преглъщат - окей, но не всички са такива. И ако някой иска да каже нещо, ако така ще се почувства по-добре, защо да не мрънка, пък било то и в тема? Това са чувства, най-добре е да ги сподели някъде.
RapExotic
02-19-2015, 15:58
Ами и аз не знам честно казано как издържахме ... просто от тези 7,8 месеца сме се виждали 5,6 пъти даже по малко .. и сега ще се видим априлската ваканция и после чаааак лятоото .. но наистина .. гадничко си е
Що за връзка е това? Само си губите времето.. Ако не можете да се виждате поне 2 пъти в седмицата по-добре си останете просто приятели.. поне за сега.
Аз лично не подкрепям връзките от разстояние. Струват ми се доста мъчителни. Все пак една връзка трябва да носи щастие, а не да се бориш месеци наред, за да видиш гаджето си за ден. Има някакъв смисъл, ако се очертава скоро да можете да се съберете в един град. Другото е, че ти си само на 16 и много зависиш от даскало, парите, които ти дават родителите и т.н. Тоест, ситуацията е усложнена допълнително от това, че сте малки. Аз не виждам смисъл във връзка, през която сте се виждали 5 пъти за 7-8 месеца.
VinDiesel
02-19-2015, 18:58
Аз лично не подкрепям връзките от разстояние. Струват ми се доста мъчителни. Все пак една връзка трябва да носи щастие, а не да се бориш месеци наред, за да видиш гаджето си за ден. Има някакъв смисъл, ако се очертава скоро да можете да се съберете в един град. Другото е, че ти си само на 16 и много зависиш от даскало, парите, които ти дават родителите и т.н. Тоест, ситуацията е усложнена допълнително от това, че сте малки. Аз не виждам смисъл във връзка, през която сте се виждали 5 пъти за 7-8 месеца.
Много точно казано! =;