View Full Version : Как да постъпя с 1 момиче
nevermorevon
02-19-2015, 18:42
Здравейте! Въпросът е такъв, че харесвам 1 момиче от няколко месеца, обаче проблемът е, че за нея знам, че е много затворена. Много момчета са ми казвали, че са и писали обаче тя направо ги хвърля във фриендзоната , а аз ако попадна там това ще ме съсипе.. Дори в Събота като бях на бар я видях да танцува с 1 момче,което и беше подарило роза и бонбони и направо ми се срина вечерта. С нея се знаем като цяло, имаме и общи приятели, също так знам, че имаме много общи интереси,дори нейни приятелки са ми казвали , че сме еднакви по характер. Винаги когато се видим тя ми се усмихва и аз на нея. Посъветвайте ме какво да правя. Благодаря предварително ! :)
Заговори я, заинтригувай я (ако можеш) и няма да попаднеш във friend зоната. Единственото,което можеш да направиш е да опиташ, иначе да не правиш нищо.
VinDiesel
02-19-2015, 18:49
Само не й пиши по фейсбук, търси прекия контакт с нея. Бъди различен от другите, които я купуват с бонбоните....
Иначе бъде себе си, не играй роли и постановки, бъди искрен първо със себе си и с нея.
Момичетата ценят искреността и същността на момчетата. Успех!
Харесваш я от няколко месеца и правиш НИЩО по въпроса, защото ... ?
Чакай да отгатна. Да не е понеже те е страх да те отхвърли? Единствената ти опция. Едничкия смисъл на живота ти. Твоята принцеска. Момичето, което ще направиш своя жена. Как би го допуснал ... да ти разбие сърцето и да те травмира до живот. Ужас. Сигурно после до края на живота си ще заекваш.
Само така, стой и гледай. В никакъв случай не предприемай нищо! Ако вземеш да не й харесаш край, живота ти губи смисъл. Горкия ти.
Дано съм те подсетил колко правилно мислиш :D
nevermorevon
02-19-2015, 19:25
Заговори я, заинтригувай я (ако можеш) и няма да попаднеш във friend зоната. Единственото,което можеш да направиш е да опиташ, иначе да не правиш нищо.
Ами, защото знам, че тя е много общителна, но е много затворена.. Много е харесвана и съм сигурен, че в момента освен мен още няколко момчета я харесват със сигурност и за това си мисля, че може да си направя погрешни изводи и накрая да съм наранен..
А каква е алтернативата ти? Да стоиш и да чакаш тя да те потърси ли? Давай, нищо не губиш да опиташ, пък не стане ли има и други. Ще я преживееш.
nevermorevon
02-19-2015, 19:50
А каква е алтернативата ти? Да стоиш и да чакаш тя да те потърси ли? Давай, нищо не губиш да опиташ, пък не стане ли има и други. Ще я преживееш.
Наистина май ще е най-добре да действам вече, защото ще вземат да ме изпреварят на края. Ще изчакам подходящ момент да я заговоря когато се видим :)
Ще чакам подходящ момент да я заговоря... Много ми напомня на женското "ще почакам принца на бял кон".
Подходящият момент се създава, не се чака.
darkneesssss
02-20-2015, 00:01
Чакай да отгатна. Да не е понеже те е страх да те отхвърли? Единствената ти опция. Едничкия смисъл на живота ти. Твоята принцеска. Момичето, което ще направиш своя жена. Как би го допуснал ... да ти разбие сърцето и да те травмира до живот. Ужас. Сигурно после до края на живота си ще заекваш.
Само така, стой и гледай. В никакъв случай не предприемай нищо! Ако вземеш да не й харесаш край, живота ти губи смисъл. Горкия ти.
Дано съм те подсетил колко правилно мислиш :D
Мисля ,че FAKE IT ти го каза най-точно още в началото не си прави илюзиите ,че тя ще е момичето на мечтите ти , а и дори да те вкара в приятелската зона не е края на света , светът е пълен с такива като нея просто не си ги забелязал , бъди самоуверен , не се притеснявай и запомни ако те вкара в приятелската зона ,то значи тя просто не те заслужава .Продължаваш да си караш по старо му все едно нищо не е станало и това е ,а да не се опитвай да излезеш от приятелската зона нищо няма да постигнеш в повечето случай там пътя е еднопосочен или става или не имам предвид ,че нищо няма да се получи в повечето случай и ще разбереш ,че да сте само приятели е най-добре и за двама ви .
RapExotic
02-20-2015, 15:58
Ами, защото знам, че тя е много общителна, но е много затворена..
Как така хем е общителна, хем затворена?
Ако се познавате вече и не си направил нищо до сега най-вероятно си си изпуснал шанса. Ако не - намери начин да се запознаеш с нея и тогава прецени как да действаш според ситуацията.
Как така хем е общителна, хем затворена?
Членува в секта.