PDA

View Full Version : Как да постъпя ?

bearrr
02-20-2015, 08:05
Преди почти година излизах с момче в продължение на 2 месеца но ми се наложи да замина пишехме си от време на време върнах се в края на лятото и разбрах че е с друга ... обаче преди време се засякохме той беше с нея но гледаше мен и не сваляше очи онзи ден в кафето ми се усмихна после ми казаха че вече не е обвързан .. а аз много го харесвам но ме е страх да не ме отреже как да постъпя?

yakuza_
02-20-2015, 09:51
Преди почти година излизах с момче в продължение на 2 месеца но ми се наложи да замина пишехме си от време на време върнах се в края на лятото и разбрах че е с друга ... обаче преди време се засякохме той беше с нея но гледаше мен и не сваляше очи онзи ден в кафето ми се усмихна после ми казаха че вече не е обвързан .. а аз много го харесвам но ме е страх да не ме отреже как да постъпя?

Никаква идея.

LadyDi
02-20-2015, 12:24
едно изречение на четири реда...

по темата: питай го дали е обвързан

hheh
02-20-2015, 13:31
Нормално да е бил с друга,няма да те чака да се върнеш я.Все пак само сте си пишели.
Иначе след като вече не е обвързан,започнете пак да си пишете или там каквото сте правили преди да заминеш.
Не си пишете много много,колко по скоро излезете и се видите,толкова по добре.
Пък ако сте в едно училище/компания/квартал направо като се засечете го заговори.
Няма нищо срамно в това момичето да действа първо.

Kardashian
02-21-2015, 15:25
Ако много го харесваш изчакай той да направи първата крачка и не се давай на готово. Наистина, може да не е било негово задължение да те чака, но ти е докривяло, така че покажи че имаш самоуважение.