PDA

View Full Version : Харесва ли ме?

puprleunicorn
02-21-2015, 20:59
Нда предполагам че ви е писнало да четете такива подобни теми ..
Така .. ще ви разкажа всичко подробно а вие просто искам да ми кажете според вас той дали ме харесва.
В ново училище съм .. нов клас и така
Има едно момче от класа ми .. с едни прекрасни кафяви очи,черна коса,строен,висок .. просто перфектен (според мен де всеки си има мнение).
От началото на годината седях зад него .. (седя с една моя приятелка от миналото ми училище) той ми взимаше нещата от чина (примерно учебник,химикалка или нещо такова) по някой път взимаше и на приятелката ми .. По някой път като се разминем в класната стая или в коридора той ме удря с рамото или по някакъв начин гледа да ме удари/докосне .. но на няколко пъти така прави и на момичето с което седя на един чин .. обаче от близо 3 месеца седя на другата редица на последния чин .. доста пъти съм забелязвала че ме гледа .. много пъти погледите ни се засичаха и той не всеки път отмяташе поглед .. По някой път той и приятелят му ме замерят по време на час с хартишки или нещо подобно .. на няколко пъти ми се усмихна докато ме гледаше .. но ние изобщо не си говорим .. не знам защо .. сигурно защото и двамата сме много срамежливи .. на няколко пъти един негов приятел ме пита дали го харесвам (естествено аз не му отговарях) .. по някой път през междучасието като види че го гледам започва да бие приятеля си (една приятелка ми каза че нарочно прави така за да видя колко е силен или нещо подобно абе да се прай на интересен) .. забелязах че постоянно гледа да е около мен .. в общи линии е това .. съжалявам за правописните грешки и повторенията :D Благодаря ви за отделеното време :)

VinDiesel
02-21-2015, 21:10
Детска работа, но да, има симпатии към теб.

CoNviCt
02-21-2015, 22:02
Харесва те. ^_________^

tireheb
02-21-2015, 22:06
по някой път през междучасието като види че го гледам започва да бие приятеля си

лол ахахах
сори, мноо смешно ми стана като си го представя тва колко абсурдно е ХД

/ново училище нов клас, предполагам сте 8ми клас, на 14-15 сте, не на 9 :С

HollyGolightly
02-22-2015, 04:47
"Бия та шот та обичам" общо взето.
И ние сме се държали така... в началното училище

Seattle
02-22-2015, 08:44
по някой път през междучасието като види че го гледам започва да бие приятеля си (една приятелка ми каза че нарочно прави така за да видя колко е силен или нещо подобно абе да се прай на интересен)

so much for bro's before ho's...

GuardianAngel
02-22-2015, 12:21
Еми харесва те ,то това е очевидно.Ясно е че като сте по малки се срамувате,ама ако почнеш да му говориш няма да е зле ;) може да постигнеш по голям успех от погледите,докато не се е отказал и не си е харесал друга.

Blab
02-22-2015, 12:39
ох)))))
толкова е красиво това))
цялата чуденка, търсенето на знаци, колебанията, съмненията, трепетът.
и всичко винаги е в малките неща, в недоизказаностите, в паузите (после как да не обичам Чехов)).
това е красотата на любовта, наслаждавай й се и не се чуди/умувай какво да правиш, че да има после.
като те прочетох, всъщност осъзнах, че всъщност това е есенцията, (док)а(то) любовта е като да си подавате перце с дъх - нужно е и двамата да дишате, както и да оставяте (макар и минимално) разстояние помежду си, за да може да полети това перце.)) (да, да, много съм метафорична днес, знам:Д) та, мисълта ми беше - да не бързаш да излизаш от тази прекрасна фаза на любовта, наслаждавай й се!)

Azoria
02-22-2015, 13:40
Aww, колко е сладко това,което ти е оправило деня да е ,че някой те е замерял с хартишки или ти е вкарал едно рамо в коридора. :Д Чак ми липсва сега като си го спомня ;D
Да, според мен също има някакъв интерес към теб. :)

RapExotic
02-22-2015, 15:28
Харесва те, но е недорасъл умствено за да ти го покаже. А ти?

chupachups
02-22-2015, 15:35
Търси ти вниманието, очевадно е. Отиваш и го заговаряш. Това е. Няма какво да го мислиш толкова, в крайна сметка нищо не губиш :)

Challenger
02-22-2015, 15:40
Какви сте мънички и сладичкииии! <3 <3 <3 Де да беше така и при мен...

chupachups
02-22-2015, 16:55
Какви сте мънички и сладичкииии! <3 <3 <3 Де да беше така и при мен...

:lol:

mimety1762
02-22-2015, 20:12
100% те харесва ... колко сладко :) успех дано стане нещо между вас

soooosweet
02-22-2015, 20:17
Харесва те :)

theamazingworld
02-22-2015, 20:22
Щом се закача с теб,заглежда те .... очевидно е че те харесва .... радвай се докато го имаш този миг в който се чудиш "ох той дали ме харесва" и тем подобни тогава е най-хубаво ... особено като разбереш че те харесва и ходите то тогава става по безинтерестно да се чудиш всеки ден и да трепериш дали ще те зареже заради нещо или каква грешка ще направиш или нещо подобно ... иначе те харесва

radost_i _mir
02-23-2015, 08:42
Определено си му интересна и има някакви симпатии.

puprleunicorn
02-23-2015, 17:20
Благодаря ви на всички за мнението ви <3