Влез

View Full Version : За момичетата!

lodbrok
02-23-2015, 22:43
Мойта история на кратко.
Запознах се с едно момиче всичко вървеше наред докато нямах чуства към нея, бяхме близки, но почнах да я чуствам важна за мен и тя изгуби интерес, край на историята.
Тази история се преповтаря вече прекалено много пъти за да ми пука, момичета много, достатъчно за всеки бих казал, но аз като много момчета искам сериозно момиче до мен, а не поредната, която ще я изчукам без да е важна за мен, не искам много, искам да имам чуства към нея, искам и секс като всеки човек, искам и да си прекарвам приятно с нея, но за съжаление това няма как да стане, защото вие момичета искате да се държат грубо с вас, да ви се играят постоянни игрички за да ви се поддържа интереса, искате да има драма за да може да има какво да обсъждате с приятелките си, а на моменти даже да се държат гадно с вас.Мили момичета, много от нас няма как да обичат някого или да държат на него и да се гаврят с него, или просто да се държат грубо, не е нормалното поведение това за човек, ако държиш на нещо и го нараняваш просто ей така... тоо.. значи има нещо извратено в теб. Разбирането ви за "връзка" е толкова неправилно на толкова много инстанции, че блокирах с примерите, които мога да ви дам, просто не знам, откъде да започна.
Рано или късно попадате на този тип, който ще ви поддържа интереса според вашите виждания, които посочих по-горе, заради, които ще се влюбите в него, който ще се сеща за вас само когато му се прави секс, това е добре, ако и вие искате такава връзка с човек, но ако сте се влюбили щото ви се струва много интересен сте направили оргомна грешка, защото този човек най-вероятно e стигнал до там където много от нас стигнаха, включително и аз днес. Стигнахме до там, че да не смеем да си позволиме отново да се влюбиме или да обичаме, даже въобще да чустваме нещо към някого, защото знаеме, че ще го изгубиме и ни е страх да го направиме, ще го изгубиме, защото когато обичаш колкото и да не искаш го позакваш, а това вас ви отблъсква.
Преди да ни обвинявате, че сме животни дето ги интересува само секс-а, знайте, че най-вероятно някоя горда членка на вашия пол ни е докарала до там, до там да не ни пука и да не обичаме повече, защото аз си го позволих за последен път и няма да си го простя, че въобще си го позволих.
Благодаря за времето на всички чели, извинявам се за правописни грешки, но ме мързи да го препрочитам.

EDIT: Преди да ме обвините, че аз не съм подходил както трябваше и за това съм изгубил момичето, и грешката си е моя, а не ваша, трябва да знаете, че аз се отдадох на момента, бил съм напълно естествен с нея, за мене, и начина, по който съм се държал с нея, което на нея й хареса, влюби се в мен показа го, каза го, но после и аз се влюбих и тя го разбра това и всичко приключи много бързо. Докато се държах студено с нея ме искаше. Направете си сметка сами.

VinDiesel
02-24-2015, 06:27
Намери си жена, не момиченце.

Wednesday666
02-24-2015, 07:31
Все жените виновни.
Вярно, в случая жена е виновна, да, но по-скоро бих я нарекла недорасла пикла, не жена.
Като искаш да обвиняваш жените в неправилна интерпретация на думата "връзка" или "любов" първо преживей една нормална връзка с нормална Жена, а не лигла, която ти си определил сам за себе си като жена.

xXxPETYAxXx
02-24-2015, 07:38
EDIT: Преди да ме обвините, че аз не съм подходил както трябваше и за това съм изгубил момичето, и грешката си е моя, а не ваша, трябва да знаете, че аз се отдадох на момента, бил съм напълно естествен с нея, за мене, и начина, по който съм се държал с нея, което на нея й хареса, влюби се в мен показа го, каза го, но после и аз се влюбих и тя го разбра това и всичко приключи много бързо. Докато се държах студено с нея ме искаше. Направете си сметка сами.
Значи, преди да се влюбиш в нея, тя те е харесвала, така както си се държал с нея? Ти твърдиш, че си се държал с нея по различен начин преди тя да разбере за чувствата ти и след това? "Докато се държах студено с нея ме искаше." - значи, все пак отначало си бил по-отдръпнат от нея, след това си станал по-мил? Ама не се замисляш, че може да си попрекалил с промяната в поведението си и да си станал прекалено обсебващ или лигав например.

jghgh
02-24-2015, 08:51
Момчето е право, жените сме странни същества.
Хората изобщо.
До такава степен са намесени его, комплекси, и липса на всякакво самоуважение, че просто не може да се осъществи истинска любов - не защото я няма в света, а защото когато си задръстен от гореизброените няма как да я изпиташ. Та това по повод за жените, да. Повечето не се уважават, а са комплексирани - не могат да си позволят да бъдат обичани, искат да са тъпкани. Друга голяма част са просто откровено нарцистични и поддържат арсенал от фенове просто за спорта, но отново стигаме до факта, че всъщност не се обичат и имат някакви комплекси.
И двата пола имат доста кусури, като цяло хората са грешни. После същите грешни хора обясняват цинично, че любовта била само въпрос на интереси. Никой не иска да гледа в своята си паничка, да види той колко е крив, психологически и емоционално изкривен, та за това не му се получават нещата...

Най-щастливите хора, които познавам (или поне най-спокойните) са много наясно със себе си хора, много искрени хора и осъзнават слабите и силните си страни. Звучи като нещо елементарно, но не е. Не всеки работи със своята "тъмна страна", и не всеки си признава какъв гъз е всъщност. Още по-малко хора пък работят, за да се самоусъвършенстват и да достигнат някакво прилично равнище на чиста душа - намалени комплекси, здравословна доза себеобич и егоизъм, и спокойствие до такава степен, че да не се налага да търсиш нещо външно, за да си намираш "интересни истории", "драма", или някакво валидиране отвън.

Моят съвет към теб е да си фокусираш енергията най-вече към себе си. Баналното "бъди себе си" е всъщност много вярно, но няма как да СИ себе си, ако не познаваш себе си. Опознай се. Инвестирай в себе си. Бъди щастлив. Бъди във връзка с твоите ценности и нагласи. Опознай и звяра в теб. Тогава е по-вероятно да привличаш сходни хора на теб.
Също да се събираш с "жени" е удачен съвет. Все пак средата е важна за това какви хора срещаш. Но не винаги физическата зрялост = психическа зрялост и осъзнатост.

Njooooyy:)

lodbrok
02-24-2015, 08:57
Ами не, просто... любовта и връзките като цяло си е цяла наука за вас жените.
При вас играят толкова много фактори и критерии, че няма как да отговориме на всичките, при нас момчетата момичето може да се отпусне, може да сбърка, да направи някоя глупост лигава и няма да и обърнеме много внимание, защото цениме човека такъв какъвто е, а не какъвто го искаме в нашите мечти.
Искам да кажа, че чакате принцът на бял кон и всеки после ви е разочарование.

paradosou
02-24-2015, 08:59
Хората изобщо.
До такава степен са намесени его, комплекси, и липса на всякакво самоуважение, че просто не може да се осъществи истинска любов - не защото я няма в света, а защото когато си задръстен от гореизброените няма как да я изпиташ. Та това по повод за жените, да. Повечето не се уважават, а са комплексирани - не могат да си позволят да бъдат обичани, искат да са тъпкани. Друга голяма част са просто откровено нарцистични и поддържат арсенал от фенове просто за спорта, но отново стигаме до факта, че всъщност не се обичат и имат някакви комплекси.
И двата пола имат доста кусури, като цяло хората са грешни. После същите грешни хора обясняват цинично, че любовта била само въпрос на интереси. Никой не иска да гледа в своята си паничка, да види той колко е крив, психологически и емоционално изкривен, та за това не му се получават нещата...

Най-щастливите хора, които познавам (или поне най-спокойните) са много наясно със себе си хора, много искрени хора и осъзнават слабите и силните си страни. Звучи като нещо елементарно, но не е. Не всеки работи със своята "тъмна страна", и не всеки си признава какъв гъз е всъщност. Още по-малко хора пък работят, за да се самоусъвършенстват и да достигнат някакво прилично равнище на чиста душа - намалени комплекси, здравословна доза себеобич и егоизъм, и спокойствие до такава степен, че да не се налага да търсиш нещо външно, за да си намираш "интересни истории", "драма", или някакво валидиране отвън.

Моят съвет към теб е да си фокусираш енергията най-вече към себе си. Баналното "бъди себе си" е всъщност много вярно, но няма как да СИ себе си, ако не познаваш себе си. Опознай се. Инвестирай в себе си. Бъди щастлив. Бъди във връзка с твоите ценности и нагласи. Опознай и звяра в теб. Тогава е по-вероятно да привличаш сходни хора на теб.
Също да се събираш с "жени" е удачен съвет. Все пак средата е важна за това какви хора срещаш. Но не винаги физическата зрялост = психическа зрялост и осъзнатост.

+ милион
жалко, че в момента не съм и аз на философска вълна :D :D

lodbrok
02-24-2015, 09:01
Хората изобщо.

Скоро не бях чел нещо толкова смислено!

Проблема е в двата пола наистина и много такива момчета и "мъже" познавам, ама просто не му обърнах внимание на това в темата.

RapExotic
02-24-2015, 19:23
роблема е в двата пола наистина и много такива момчета и "мъже" познавам, ама просто не му обърнах внимание на това в темата.

То нали знаеш, че търсенето определя предлагането. Докато има момчета, които търсят бройка ще има и момичета, които ще им я предлагат, защото смятат, че така изглеждат яки в очите им. И обратното - докато има момичета, които се предлагат лесно, ще има и момчета, които да се възползват от това. Така става един затворен кръг, от който няма излизане. Единият пол възпитава другия, както и другия възпитава първия. Ако масово момчетата започнем да заклеймяваме и неодобряваме този тип поведение у момичетата те лека полека ще спрат да то правят, тъй като всеки човек подсъзнателно или съзнателно иска да е харесван. Същото се отнася и за момичетата спрямо момчетата. Отделен въпрос е, че тийнейджърите нямат изграден характер и се влияят и подръжават на това, което виждат от екрана или средата в която живеят. А май тази среда иска да ги научи точно на това - егоизъм, смятане на любовта и чувствата за слабост, а не за нещо прекрасно и търсене на емоции като по филмите независимо на каква цена.

Blab
02-24-2015, 19:45
не съм чела темата и сигурно няма и да я прочета, столквах те и попаднах на това.

малко от пусто в празно ми дойде този пасаж. може би защото е твърде оптимистичен, а животът/светът не е такъв (честен, розов, християнски, етц.), и ти много добре го знаеш (нищо, че съвсем естествено се надъхваме, че за всичко си има причина и в крайна сметка всичко ще си застане на мястото. да, това ни поддържа живи).
аз смея да твърдя, че се познавам добре, наясно съм със силните и слабите си страни и преминавам през хората и живота със съзнанието какво мога да им дам и с какво не мога да им бъда полезна. но това не ме прави щастлива. външната валидация (харесва ми формулировката, точна е) никога, ама никога няма да отпадне, поне що се отнася до (средно и над) интелигентен човек. и това също го знаеш. инак, да, философията е красиво нещо, но не е (изцяло) приложима в настоящата действителност. иначе аз и ти щяхме да имаме цялото щастие на света. а го нямаме. а аз и предчувствам, че никога няма да го имам/достигна този топос на доволството, т.е. така жадуваното спокойствие (че всичко (ще бъд)Е наред).
изкушавам се да вкарам положения от естетиката, относно това как определяме нещо като красиво (т.е. желано), за единствената/обективната истина и прочее, но много ще задълбаем, затова ще го отложа. може би като прочета темата.

но, общо взето, да, твърдението ми е, че външната оценка винаги ще ти е важна. както казват пубертетите - квот такоа;

VinDiesel
02-24-2015, 19:51
От тая тема, някой може книга да напише.

102
02-24-2015, 19:58
да
как да си досадна

an7raks
02-24-2015, 20:00
За какви "жени" му говорите, като пише в тийн форум? Което значи, че най-вероятно е под 20, а момичетата под 20 са си момичета...

Иначе към автора... Спокойно, ще ти мине... ;) То такива промени не стават от раз, а като станат и спре да ти пука, не пишеш по форумите, че не ти пука, защото... НЕ ТИ ПУКА... :D

102
02-24-2015, 20:03
той е рагнар лодброк бе не му давай акъли

lodbrok
02-24-2015, 20:40
Ами да, пука ми, яд ме е, яд ме е на хората, на себе си, знам, че ще ми мине.. вече ми е минало.
Мързи ме да ви обяснявам, защото има прекалено ограничени хора, които дават становище за мен без да знаят някои нужни факти преди да го правят.

djipsito
02-26-2015, 21:01
Ако ще те успокои, аз съм.. или бях (не съм сигурна) като теб, ама в женски пол.
И както да е, не е за мен темата.

Единствения съвет, който ми идва наум да ти дам в случая е да не променяш себе си, разбиранията си за връзките и любовта, само защото са те предавали/оставяли/разочаровали Х поредни пъти. В моментите на яд ти идва да си гадна мръсна твар и изруд и да им покажеш на тия долни коври, че няма да се гаврят с тебе повече, ама гледай да изолираш всичко тва и да си насочиш енергията към... Хм. Към това да си добър, докато не си заслужат да си лош.

leadyflame
02-26-2015, 21:38
За всяко нещо случващо се n пъти си има и някаква причина, която прелиствайки, собсвтените си мисловни мрежи ще достигнеш и до отговор. Аз като човек, знаейки защо дадени действия отприщват дадени черти от поведението ми( тй като действията се отприщват, винаги от подбуди, реални или скрити за човека), съм на мнение, както по-горе беше споменато самоопознанието, онова по-задълбоченото, където осъзванаш кога виновния за случващото си ти. Тогава е и момента, в който трябва да предосмислиш себе си и онова което ще ти носи повечето плюсове, нека не се забравя разбира се и усещането за хората...

lodbrok
02-27-2015, 23:29
Ми да, и всеки път като преосмисля себе си осъзнавам, че съм се държал добре с даденото момиче, ако се държа грубо веднага виждам промяна в момичето, интереса й е по-голям, повече ме търси и тн, когато се държа добре съм чао.
edit: Обаче не мога аз да съм влюбен в нея и да се държа гадно без причина...