View Full Version : Махане на смучка
Така, имам стабилна смучка на врата, а днес съм на рожден ден на дядо ми и цялата рода ще е там и не ми се иска да ме разпитват/а те са любопитни:Д/ та има ли нещо, което мога да направя, за да изчезне, или поне да избледнее, че да не се вижда толкова.. пробвах да сложа нещо с яка, но стои над яката и да.. а би било нелепо да стоя с шалове :Д
Скорпионка
02-24-2015, 09:52
Пробвай с фон дьо тен може да я прикриеш и да не се вижда.
heartshapedbox
02-24-2015, 09:53
Пробвай да сложиш лъжица във фризера и после търкаш смучката с нея ;д
^То тва става, ако го направиш веднага след "инцидента"... :Д
Може да пробваш с парченце лед да търкаш. Или да - замръзнала лъжица.
ChaoSiLUsION
02-24-2015, 09:55
Търкай с лъжичка (не е нужно да е ледена) или със сребърен/златен пръстен много и ще избледнее драстично...
Винаги можеш да кажеш, че те е ухапала змия, а и на практика няма да е лъжа, освен ако не си мека китка.. Тъй, че.. :D
VinDiesel
02-24-2015, 10:13
Винаги съм се чудел, защо момите маркират така момчетата. Никога не съм разрешавал да ме смучат.
Това със златото има логика, до сега няколко пъти ми се надуваха клепачите и търкам със злато...
InnocentFuck
02-24-2015, 11:14
Потъркай мястото със злато.. винаги действа :D
TheDeath
02-24-2015, 13:31
Винаги съм се чудел, защо момите маркират така момчетата. Никога не съм разрешавал да ме смучат.
Това със златото има логика, до сега няколко пъти ми се надуваха клепачите и търкам със злато...
Е , как се чудиш, ти сам си си отговорил - маркират :) Да се знае, че тоя не е свободен, не че масово на момичетата им пука свободен ли е , не е ли....
И да кажеш, ако това с благородните метали е подействало :)
от 2 часа се търкам с лъжици и пръстени :Д
избледня малко
майка ми ми даде крем здраве, можело да помогне ;д
NomNomNom
02-24-2015, 14:03
крем "рачев" много помагаше ... ама не знам къде можеш да намериш
DisappointedDreamer
02-24-2015, 14:06
Или със стотинка.
Да, и аз не позволявам да ме смучат особено. Тва ми е некво мега противно такова... Не съм животно, че да ме жигосват. Пък тва, дето ти се подуват клепачите, може да е ечемик, аз така ги търкам със злато и те ми изчезват.
Кво стана, авторе, помогна ли лъжицата? :D
ечемик (?) О.О
аз пък обичам смучки, но не мога да правя, щото не мога да причинявам болка ) :
*да си кажа* ;д
аз пък обичам смучки, но не мога да правя, щото не мога да причинявам болка ) :
*да си кажа* ;д
супер не-50 нюянса сиво :С
е, все пак аз... не съм доминант, освен това КАКВО ТИ КАЗАХ ЗА ТАЗИ ЕМОТИКОНКА???
VinDiesel
02-24-2015, 20:51
Да, и аз не позволявам да ме смучат особено. Тва ми е некво мега противно такова... Не съм животно, че да ме жигосват. Пък тва, дето ти се подуват клепачите, може да е ечемик, аз така ги търкам със злато и те ми изчезват.
A баш ечемик :), не ми е излизало много пъти, но и аз знам че се търка със злато. :)
А иначе това "жигосване" ми е много детско.
Изчезна почти бе! Благодаря ви :Д Снощи никой нищо не забеляза
ти ли беше :О
ей, пийняк!
Aeternal
02-25-2015, 10:04
А следи от ухапвания/драскотини как се махат?
евала за тва с лъжицата един ден ще го кажа на децата си
ChaoSiLUsION
02-25-2015, 13:08
Т'ва ми е помагало много пъти като бях невинно тинейджърче и нашите не подозираха, че плющя потки, а те ме хапат.. ;/
А следи от ухапвания/драскотини как се махат?
Не можеш. Те са си там, за да показват, че си ебати ебливото животно и на - цитирам - потките им е хубаво с теб.
Има едни кремчета, който спомагат появата на кожни клетки, но те помагат ако месце е откъснато.
baby_baby
02-26-2015, 12:44
Няма как да си махнеш смучката освен да изчакаш да ти от само себе си