PDA

View Full Version : Дали има чувства към мен

ioni13
03-01-2015, 03:07
Здравейте има едно момче от класа ми което страшно много ме привлича .Той си пада малко зубър но за сметка на това е най-сериозния от момчетата ни , добър е по физическо и сичко му се отдава с лекота приател е с сички и се разбира много добре с сички , много е мил любезен и чаровн.От известно време ме гледа и ми се усмихва аз съм срамежлива ,успявам да го заговоря но уплесквам сичко...той се опитва да се включи в разговорите ми и така ,та въпроса ми е дали има чувства към мен и ако да как да му кажа че го харесвам и аз

RapExotic
03-01-2015, 15:37
Хвани си го на _сяка цена, че да те научи как се пише правилно _сички..

VinDiesel
03-01-2015, 16:12
Харесвате се и двамата, дай му зелена светлина да действа.

ioni13
03-01-2015, 21:47
Харесвате се и двамата, дай му зелена светлина да действа.

Пробвах ,но той нищо не прави

NomNomNom
03-02-2015, 02:31
Йей, най-накрая умните момчета да бъдат оценени на време, радостна съм.
" той си пада малко зубър но за сметка на това .. " - опа, объркала съм се, "малко зубър " е графата на лошите неща, ЗА СМЕТКА на останалите добри неща.

По-добре си намери някой "тъпкач".

102
03-02-2015, 07:12
зубър не значи умен

Fisherman
03-02-2015, 07:13
и умен не значи зубър

Ivaaaaa
03-02-2015, 07:17
of, pak li
nyama kak sled kato nazubrish 10str primerno, da ne ti vleze nishto v glavata.

102
03-02-2015, 07:18
ти си живото доказателство Ива
да не ти влезе 'нищо' в главата

102
03-02-2015, 07:20
АХАХХАХАХХАХА АМА САМ ПРОСССССССС АМА МНОГО ;ДДДДДДД АХХАХАХА

102
03-02-2015, 07:20
къде ми е блондора

102
03-02-2015, 07:21
of, pak li
nyama kak sled kato nazubrish 10str primerno, da ne ti vleze nishto v glavata.

ще се учудиш как хората могат да помнят неща и без да са ги назубрили

Ivaaaaa
03-02-2015, 07:30
ти си живото доказателство Ива
да не ти влезе 'нищо' в главата

takaeda
materialni neshta trudno biha vlezli
ne kazvam zubreneto da e sistemen metod za uchene. ot vreme na vreme se nalaga. i rezultatyt dalech ne e tova, koeto vinagi se opitvate da izkarate

102
03-02-2015, 07:32
отново Ива срещу всички =(

Ivaaaaa
03-02-2015, 07:34
nishto lichno kym jenata, ama mainata ti

NomNomNom
03-02-2015, 09:22
'Ма че може да не е зубър, а да е умничък и старателен. А може и да е тъп, но звучи ката да има приятели и да е социално интелигентен

Blab
03-02-2015, 09:48
Йей, най-накрая умните момчета да бъдат оценени на време, радостна съм.
хах, принципно и аз бих се зарадвала на това, но как пък реши, че този е умен?:Д
от описанието разбирам само, че е социална пеперудка, т.е. няма филтър при общуването си, откъдето идва и чуденката на момиченцето. и да я харесва, това, че е пасивен/инертен, го прави смешничък. ако искат момчетата да станат мъже някога, момичетата трябва да се отучат да изземат активната им функция, мисля си;

при всички случаи инвестирай в речник и граматика! успех!;

Niakoitam
03-02-2015, 10:10
ако искат момчетата да станат мъже някога, момичетата трябва да се отучат да изземат активната им функция, мисля си;

Аз пък не съм въобще съгласен.Жените трябва от малки да се учат че не са трофеи,за които мъжете трябва да се избиват сваляйки им звезди.Дали даден мъж ще се прави на ловец или ще бъде уловен в крайна сметка разлика няма особена.Така и така ако жената не го харесва и на главата си да започне да ходи е все тая.Останалото са разни: Мъжът: Ух колко добър ловец съм. жената:Мисли си че съм жертва,бори се за мен като за трофей, пък ще ти се отвори парашута само ако аз реша.Нещо такова.:) Та в общи линии като една жена харесва даден мъж не е за предпочитане да чака някак свише мъжа да и прочете мислите,а както има срамежливи жени така има и срамежливи мъже.Или викаш дай срамежливите мъже да си стоят сами по възможност :D

VinDiesel
03-02-2015, 10:17
Пробвах ,но той нищо не прави

Значи още си е детенце и търси явно само внимание...

Blab
03-02-2015, 10:22
^^никой не те кара да си съгласен с мен, но да оправдаваш пасивността си, не е ок (за мен!).
ще ми се да има някакво разпределяне на задачки/задължения в междуполовото общуване.
и не ми обяснявай, че жената избира:Д отдавна мъжете избират;
и никога не избират активен/мъжки тип партньор;

VinDiesel
03-02-2015, 10:31
Абе мъжа трябва да е мъж, не да чака жената да го забива. За напред от тая връзка какво ще излезе, че жената ще е мъжа във връзката....
Много момичета са ме зарибявали до сега, но само една успя(имахме връзка година и половина), другите някак не ми бяха интересни, след като не съм ги аз зарибил.....

marilyn
03-02-2015, 11:45
Не му пиши, защото шансовете ти са минимални! С тоя правопис няма да те хареса!!!

ioni13
03-02-2015, 12:02
Не му пиши, защото шансовете ти са минимални! С тоя правопис няма да те хареса!!!

1.бързах
2.не съм длъжна да ти давам обесниния

ioni13
03-02-2015, 12:04
'Ма че може да не е зубър, а да е умничък и старателен. А може и да е тъп, но звучи ката да има приятели и да е социално интелигентен

всъщтност не е зубар просто тогава бързах и написах че е зубър

Niakoitam
03-02-2015, 12:23
^^никой не те кара да си съгласен с мен, но да оправдаваш пасивността си, не е ок (за мен!).
ще ми се да има някакво разпределяне на задачки/задължения в междуполовото общуване.
и не ми обяснявай, че жената избира:Д отдавна мъжете избират;
и никога не избират активен/мъжки тип партньор;

Ако ще намесваме и мен в ситуацията е друг въпрос.Често моята пасивност не се дължи само на срамежливостта ми,а и на разни други фактори,които не смятам да споделям.А относно срамежливостта ми...е,аз съм странно животно.Не обичам да се натрапвам,не обичам и да се чувствам досаден.Ако видя някоя непозната жена някъде шанса да я заговоря особено пък от първото виждане колкото и да ми харесва клони към нула.Виж ако забележа,че въпросната жена не е от най-притеснителните и сръдливите спрямо реакциите и мога да стигна доста далеч.Навремето бях още по-срамежлив,но когато една девойка,с която водехме нещо като "словесна война" за надцакване и след време в един момент тя мина зад мен и ме хвана за задника изобщо не се притесних от слуховете колко видиш ли страшна и бойна била.Извъртях се на 180 градуса и стабилно си я хванах за гъза. После си се случваше пак отвреме навреме.Сеир да става.:D

А на теб като ти харесва продължавай да си се държиш като трофей и не се оплаквай след това примерно как "гадните кучки" ти взимат момчетата дето харесваш под носа,защото както съм казвал и друг път ние не четем мисли.Представям си следната ситуация.Седиш си в някое заведение втренчила поглед в някакъв пич.Точиш лиги по него,ама нали трябва да има междуполово разпределение на задачки.Него си го хваща някоя отракана мадама,а теб идва да те сваля някакъв нахакан дето се чудиш как да се отървеш от "тоя досадник дето си няма друга работа" и после се чудиш как мъжете били такива досадници.Друг е въпроса,че ако ти беше обърнал внимание другият мъж нямаше изобщо и да се сетиш за това. :)
Друг е въпроса,че често такова разпределение искат жените,които не са сигурни във възможностите си на свалка и искат постоянно да им се свалят звезди и да им се чеша егото,обаче...само от хора дето те искат разбира се...:) Важно е да се подчератае,че за разлика от остарялото виждане нито мъжете,нито жените са трофеи и понеже са разбираш ли 10 в целият свят мъжете да се избиваме за тях.Не бе, и мъжете и жените сме по-равно на тоя свят,че даже има и малко повече жени.Демек ако следваме пътя на тая логика ние трябва да сме трофеите,а не вие. Още повече на мен специално ми е много по-забавно да общувам с жена,на която се забелязва,че съм и интересен отколкото да печеля вниманието на някоя видиш ли,защото трябвало да съм ловец.

А това че мъжете избират не знам мен ли се опитваш да ме убедиш или теб да се самоубедиш.в случая,когато жената е едвали не трофея в никакъв случай не избират мъжете.Да може да се приложат някой мъжки хитринки, както и жените имат своите хитринки само дето ако следвахме логиката ти дадени мъже дето са по опитни и са имали някоя и друга връзка нямаше никога да бъдат рязани от жени имайки впредвид,че след това може и пак да имат връзки,а фразата: "Обичат те,но само като прител." нямаше да съществува в речника на една необвързана жена.Та дотук за това дето мъжете били избирали.

Относно последното Никога не казвай никога. Една любима моя мисъл. По нагоре VinDiesel,който казва,че обича той да сваля жените ти казва,че е имал година и половина връзка,което хич не е толкова малко с жена,която го е зарибила.Така че и това никога някак олеква и отпада. :)

marilyn
03-02-2015, 12:31
1.бързах
2.не съм длъжна да ти давам обесниния

О, аз обяснения не ти искам, обяснвай се на учителката ти по БЕЛ.

Meth
03-02-2015, 16:25
Дори ще го отблъснеш.