View Full Version : Защо го прави?
TheUgliestGirl
03-05-2015, 11:05
Здравейте! Тази година съм в ново училище и на първия учебен ден, видях, че и момчето което харесвам е в това училище. С него се познаваме от преди(тренирахме заедно). Първата седмица всичко беше супер. Говорехме си, той се закачаше с мен... И после едно момиче му издрънка, че го харесвам. От този момент нататък всичко се промени. Преди 1-ят час дойде при мен и ми каза "О, тайната ми обожателка" и продължаваше да се дразни с мен цял ден. Мислех, че ще спре, но той продължи. Започна да говори зад гърба ми, а аз от моя страна спрях да му говоря, но и той не изразяваше голямо желание да общува с мен. До преди около месец ми казваше Дявол, което пак не можах да разбера. Какво толкова е станало? Вмомента изобщо не си говорим, което е доста гадно, защото преди си говорехме наистина много. Той и сега продължава да говори зад гърба ми... Нарича ме кокошка, тъпачка и кой знае какво още.
Въпроса ми към вас е защо според вас би го правил и как бих могла да спра това?
Без хейт! :)
TheDeath
03-05-2015, 11:29
Според мен го прави защото е гъз :)
Как можеш да спреш това? Аз бих направила следното - отивам при него и със супер шеговит тон му заявявам - ако се държиш така с всяка своя "тайна обожателка" ще си остарееш и умреш девствен :) Или нещо подобно.
После му обясни, че го харесваш , като приятел и че не си вярвала, че може да е такъв пуяк и да се държи толкова тъпо, само защото някоя си му е казала, че ти го харесваш. Ако беше истински пич, щеше да дойде и да те пита вярно ли е и да ти каже очи в очи можеш ли да се надяваш или не.
Просто отнеси нещата на бъзик, за да си оправите отношенията и поне приятели да сте, а колкото до харесването и т.н. моя съвет е да си намериш някой друг, защото тоя определено е дечко и явно не е за теб
Challenger
03-05-2015, 11:32
Даа, момчетата могат да се държат много детински понякога. Вероятно и той те харесва, но го е срам да признае. :D
VinDiesel
03-05-2015, 11:35
Че той си е дете. Какво очакваш, все още не знае какво се случва.
Направо си е повярвал, като е разбрал че го харесваш. Лапешка история.
chupachups
03-05-2015, 11:36
Много тъпо парче е... Ама и момиче което му го е издрънкало това, не отстъпва. Освен това което каза TheDeath, другия вариант е да го игнорираш, до толкова, че да се правиш, че за теб не съществува. Подминаваш го. Така ще му стане безинтересно и ще (би трябвало да) спре.
HollyGolightly
03-05-2015, 13:23
Според мен го прави защото е гъз :)
Съгласна
Видял те е, че нямаш и грам самочувствие, понеже що за човек би си избрал този ник и е решил да издевателства над теб.
darkneesssss
03-05-2015, 19:03
Или те харесва и не е дорасъл да ти го каже като човек и затова се закача с теб принципно на тази възраст подхода е със закачки , обиди дори и някой път се стига до едно две рамена , другото предположение е ,че просто той е идиот ,който е видял ,че нямаш самочувствие и иска да трупа репутация пред някоя наконтена кифла .
Anonymous2712
03-05-2015, 19:09
Съгласна
Видял те е, че нямаш и грам самочувствие, понеже що за човек би си избрал този ник и е решил да издевателства над теб.
(Аз съм TheUgliestGirl) Избрах си този ник защото...не знам всъщност.Но така или иначе сега си направих нов профил. Относно до самочувствието- наистина не е кой знае колко голямо, не се смятам за най-красивата, но гледам да не го показвам пред другите, защото знам че някои хора ще го използват срещу мен. Всеки мой познат би ти казал, че имам.
heartshapedbox
03-05-2015, 19:23
Детска работа, не му се връзвай.
Разговорите не винаги означават нещо конкретно.Като е разбрал,че го харесваш започва да се държи като задник понеже мисли,че ще се издигне в очите на останалите,а ти ще го искаш все повече,играе го неглиже и ти ще му пуснеш и после няма да те погледне и няма да спре да се хвали.Обаче ти не си направила така,хванало го е яд понеже е тъпак,харесай си някой друг...тоя е лайно.Край на историята.
-Forget the bullshit,cuz somebody loves you-