PDA

View Full Version : Вече не се въздържам. Защо?

zappoo
03-06-2015, 20:11
Здравейте,

Аз съм момче на 23г. През живота си съм правил секс само с едно момиче и то само два пъти. Това беше преди 4-5 години. От тогава до ден днешен не съм го правил с никоя. Причината е просто, че много избирам, не харесвам всяка и заради капризите си все още нямам сериозна връзка. И така, де. Последните 6-7 месеца много трудно се въздържам, сякаш умирам да го направя с някоя. Никога до сега не съм го искал толкова много. На какво се дължи това? Още един въпрос - крие ли някакви здравословни опасности неправенето на секс? Една ми беше казала, че на младини ако не го практикуваш след време члена ти трудно ставал. Искам да подчертая, че се самозадоволявам, но с момиче не съм бил от много време. Усещам, че не ми стига да се самозадоволявам само. Някакви мнения, съвети? Благодаря предварително.

LoadRunner
03-06-2015, 20:23
Не ги жали, почвай ги. Никой не е казал да ходиш с тях по дискотеки и вървежните клубчета, не е нужно някой да те вижда с тях изобщо, викай си ги у вас или се разхождайте в парка като няма хора :д, щото и те изискват някаква грижа иначе ще си на сухо винаги.

VinDiesel
03-06-2015, 21:16
Докато си подбирач, няма да си ебач. Не вярвам до сега все някоя, да не ти е хванала окото. Хубаво е да правиш секс с момиче/жена, която ти харесва визуално, но ако толкова не издържаш, затваряй очите или ги лъжи, че имаш фетиш към увиването на главата с чаршаф.

espada
03-06-2015, 21:27
Взимай пример от Митьо Пищо'а, пори ги кат' риби, на килограм.

LoadRunner
03-06-2015, 21:31
но ако толкова не издържаш, затваряй очите или ги лъжи, че имаш фетиш към увиването на главата с чаршаф.

Пхахах
Едва ли ще издържи в съда :д (едва ли момичето ще се върже, така по- разбираемо да го напиша)
Друг вариант е да пробваш с ролеви игри, да сте с маски примерно, но няма да имате маски във вас но определено ще сте ходили в макдоналдс преди това, та ще ползвате хартиените чанти от макдоналдс, по- ще се впише.

ForzaFelipe
03-06-2015, 22:15
А, не съм бил само аз :lol: Нищо няма да ти стане ако не правиш секс, най-много да цапаш гащите през нощта през известно време, но в това няма смисъл, ако имаш кандидатки, прави секс, аз нямам много, та за това така :lol: Липсата на секс си играе роля, само с ръкоблудство не става.

VinDiesel
03-06-2015, 22:18
Я се стегнете и двамата, има толкова самотни момичета.

ForzaFelipe
03-06-2015, 22:31
Да ама не дават :(

paradosou
03-06-2015, 22:37
Ще се изпишат достатъчно неща след мен, така че аз само ще полюбопитствам ~ какво включват капризите?

VinDiesel
03-06-2015, 22:38
Няма самотна жена, която да не дава, има мъже, които не знаят, как да си поискат.

TUBORGer
03-06-2015, 23:36
И аз имам същия проблем, но при мен не е от капризите който имам към жените, даже напротив, но ме е страх, че първия път ще се изложа толкова, че ще потъна в земята :( Пък и след толкова време в което така и веднъж не направих първа крачка с момиче, се чувствам още по-тъпо. Вярно е, че няма жена която не дава, а просто мъже който не знаят как а си поискат, но има и такива който както и да поискат, ще им откажат или пък имат комплекси към тялото си и т.н.

Та, шокиращо е, аз точно да дам съвет, но желанието за секс няма изведнъж да спре, освен ако желанието не е заместено със самото действие.

VinDiesel
03-06-2015, 23:50
^Зависи колко високо се целиш и аз искам да плесна Ирина Шейк, но нещо ми подсказва, че ще си остана само с искането.

TUBORGer
03-06-2015, 23:53
Ми определено не се целя в Ирина Шейк или нейни колежки, а в момичета който биха харесали усмихнати и леко закръглени момчета като мен, ама пак съм греда.

VinDiesel
03-07-2015, 00:08
Подходът ти е грешен или външния ти вид ги отблъсква, друг вариант няма.

TUBORGer
03-07-2015, 00:42
Има среден вариант. Не съм от момчетата който ще привлекат едно момиче само с външния си вид, а от друга страна съм твърде срамежлив да се запозная с момиче и да покажа вътрешната си същност. Така че или аз трябва да се променя, което не успях за толкова време или някое момиче трябва да реши да ме опознае, без да взима външността ми под внимание докато се опознаем. Ще си чакам.

BlauMeise
03-07-2015, 06:29
Ех момче, който много избира - мастурбира. Не се стягай, има много момичета, които са сериозни и търсят сериозна връзка, коя ще иска просто ей така да си легне с теб? Какво се оплакваш, не мога да разбера? Проблема ти не е сериозен, просто е в главата ти. Отпусни се и се радвай на живота, ако решиш пробвай с някое момиче, започнете първо само като приятели, пък после каквото излезе. 1, 2 , 3 връзки, ще мине време да срещнеш правилната.

xXxPETYAxXx
03-07-2015, 07:45
Ти ако чакаш някоя хем да ти харесва визуално, хем да е умна и с точен характер има да си чакаш.
Като ти се прави секс си намери някоя, която визуално да ти харесва пък другите неща на секса не му трябват толкова.

sladura89
03-07-2015, 11:26
Абе то и аз имам същия проблем! Както и да си поискам отговор не получавам, а комуникацията все пак е двустранен процес! Без отговор няма как да стане! Ако е за връзка да подбирам, ама търся секс та не подбирам много, много но пак греда! Като бях малък момичетата дето се вика все ме харесваха все ме търсеха сами, а после нещо се промени не знам какво и нещата се обърнаха на обратно! Има хора дето без да правят нищо мацките им се лепят като мухи на мед и други, на които явно масово са се наговорили да не пускат!!!

VinDiesel
03-07-2015, 12:02
Абе то и аз имам същия проблем! Както и да си поискам отговор не получавам, а комуникацията все пак е двустранен процес! Без отговор няма как да стане! Ако е за връзка да подбирам, ама търся секс та не подбирам много, много но пак греда! Като бях малък момичетата дето се вика все ме харесваха все ме търсеха сами, а после нещо се промени не знам какво и нещата се обърнаха на обратно! Има хора дето без да правят нищо мацките им се лепят като мухи на мед и други, на които явно масово са се наговорили да не пускат!!!

Така си мислиш ти, че не правят нищо.
Жените обичат отраканите мъже.
TUBORGer бъди по-смел и уверен в себе си, когато си подтиснат и нямаш вяра в себе си, това отблъсква.

sladura89
03-07-2015, 12:20
За съжаление не всички притежават това качество да са отракани, но значи ли това, че тези които не са отракани не трябва да правят секс?

dreamwalker
03-07-2015, 12:41
https://www.wordans.ca/wvc-1357482467/wordansfiles/images/2013/1/6/174858/174858_340.jpg

VinDiesel
03-07-2015, 12:45
За съжаление не всички притежават това качество да са отракани, но значи ли това, че тези които не са отракани не трябва да правят секс?

Не, но седенето и чакането някоя да дойде, и да ги наебе решение ли е според теб?

TUBORGer
03-07-2015, 16:09
Не е казано, че това е най-бързото и доброто решение, но няма как от само себе си изведнъж да придобиеш увереност, особено след като до сега не си имал успехи в любовен план, а само разочарования. Трябва да ти се случи нещо положително, за да имаш някаква вяра в себе си.

VinDiesel
03-07-2015, 21:40
но няма как от само себе си изведнъж да придобиеш увереност, особено след като до сега не си имал успехи в любовен план
Всъщност има, променяш нещо в себе си, било то външен вид или психическата нагласа.

Докато нямаш вяра в себе си, положително нещо да ти се случи е много малко вероятно.

sladura89
03-08-2015, 17:38
Всъщност има, променяш нещо в себе си, било то външен вид или психическата нагласа.

Докато нямаш вяра в себе си, положително нещо да ти се случи е много малко вероятно. Да тук съм съгласен! Аз определено имам вяра в себе си и съм положително настроен! :)

baby_baby
03-10-2015, 14:47
Нормално е толкова много време да не си правел секс и да не издържаш просто си намери сериозна приятелка и си прави секс за да нямаш такива мисли

крие ли някакви здравословни опасности неправенето на секс? - НЕ

VinDiesel
03-10-2015, 15:26
крие ли някакви здравословни опасности неправенето на секс? - НЕ

Дали?