PDA

View Full Version : Презерватив болка?

iwhswgrs
03-08-2015, 09:49
Здравейте,

имам следния проблем:

като правя секс при първия тек няма никакви проблеми всичко си е ок. След това след кратка почивка се възбуждам отново и съм готов отново при което обаче като сложа презерватива и започне съществената част след 3-4 минути ми става мек, заради една болка която се появява. Главичката почва да ме боли от триенето то ест дразни ме при триенето и поради тази причина целият кеф ми се убива и се прецакват нещата. Това винаги при втория път. Някакви съвети? Мерси!

djipsito
03-08-2015, 23:27
Не би трябвало да се случва.
Аз не разбирам много мъжката чувствителност, ама предполагам, че може да боли от липсата на влага. Или просто трябва да изчакаш малко повече време след първия тек, да мине тази свръхчувствителност. Мъжете да помагат ;д

5StaR
03-09-2015, 01:58
Edna jiteiska misul : 1 put e za muja, 2 put e za jenata. Biologicheski sled kato 1 muj jasa 1 jena , trqbva nai-malko 30 min za da vuzstanovi napulno, inache moje da ti stane, no nqma da izpitvash istinsko udovosltvie, ta nai-veroqtno hormonite qko te biqt i ti stava, ama realno sled kato si svurshil rabotata, na organizma ti ne mu se jasa, i makar i da ti stava sled nqkakvo vreme ( 3 -4 min) udovolstvieto se gubi, taka che preporuchvam, izhackai malko poveche, gledai da si ql( kolkoto i tupo da zvuchi , liubovta na muja minava prez stomaha ne e mit ) , gledai kondoma da ne ti e malyk, pravi sex za jenata, taka vinagi jenite shte ti se lepqt,

Ps. sorry za latinicata

obicham69
03-09-2015, 05:43
ами тя природата си знае работата
кура става нечувствителен след като свършиш за да може да си направиш почивка, не се прави на мачо с множествена ерекция и му дай малко почивка :)

VinDiesel
03-09-2015, 08:22
Трий материала от главата след като свършиш, може и това да те дразни.

KIRIL98
03-09-2015, 13:41
Отиди на лекар за съвет.

baby_baby
03-09-2015, 13:54
Отиди на лекар за съвет.

Най-доброто решение