View Full Version : Нов човек - първи път с него?
iwhswgrs
03-09-2015, 21:35
Здравейте,
имам следния въпрос към момичетата. Да кажем тръгвате с дадено момче и наистина страшно много го харесвате. Идва момента да правите за първи път секс - и да кажем той нещо се осира.. Примерно от голямо желание свършва много бързо, не се представя хич добре, абе не е хубав първият път. Как бихте реагирали ?
Благодаря!
djipsito
03-09-2015, 23:46
Нормално е първия път с нов парт да не е кой знае какво, понеже не се познавате и не знаете кой кво харесва. Бързото свършване не е проблем, ако се реваншираш с втори тур, така че стига сте се филмирали за тва.
VinDiesel
03-10-2015, 06:03
Ако е малък на години какво очакваш.
Както каза колежката, докато се напаснете в секса, може, да не ти е много приятно.
Но наистина първия тек е важен, бързото свършване си е проблем.
xXxPETYAxXx
03-10-2015, 06:50
По-добре бих приела да свърши бързо, отколкото да не може 2 часа да свърши. Наясно съм, че първия път с някого има много други фактори, които не позволяват на човек да даде всичко от себе си. Обаче, след няколко опита, ако още не ни се получава всеки да си хваща пътя.
По-добре бих приела да свърши бързо, отколкото да не може 2 часа да свърши.
Да. То е ясно (поне при мен), че за първи път с някого нямаш големи очаквания от секса, поне да си сигурна, че все пак му е било хубаво на него. ;D
TheDeath
03-10-2015, 08:56
И според мен е нормално първия път да е малко по-нескопосан, когато си с нов човек, но пък ако се окаже, че първия път е бил УАУ, представете си следващите колко по-добре ще става :)
На мен лично ми се е случвало първия път с нов партньор да свърши за има-няма 5 минути. Оправданието "Не съм правил секс от много време" ми е толкова неприятно, по-добре пусни една лъжа - "адски си секси и не се сдържах" - втората реплика поне дава шанс за повторение (за мен де), с първата младежа е аут много бързо! Важно е мъжът да знае как да се извини в случай на гаф, а не да те сдуха още повече
VinDiesel
03-10-2015, 11:14
И според мен е нормално първия път да е малко по-нескопосан, когато си с нов човек, но пък ако се окаже, че първия път е бил УАУ, представете си следващите колко по-добре ще става :)
На мен лично ми се е случвало първия път с нов партньор да свърши за има-няма 5 минути. Оправданието "Не съм правил секс от много време" ми е толкова неприятно, по-добре пусни една лъжа - "адски си секси и не се сдържах" - втората реплика поне дава шанс за повторение (за мен де), с първата младежа е аут много бързо! Важно е мъжът да знае как да се извини в случай на гаф, а не да те сдуха още повече
Винаги ми е било чудно, как така свършват с презерватив за 2-3-5 мин.
TheDeath
03-10-2015, 11:19
Mи... в моя случай не беше с презерватив :) Може би се беше шашнал от факта, че преди да спим заедно трябваше да си направи един куп изследвания, но както и да е :)
VinDiesel
03-10-2015, 11:38
Mи... в моя случай не беше с презерватив :) Може би се беше шашнал от факта, че преди да спим заедно трябваше да си направи един куп изследвания, но както и да е :)
Аа така може и все пак ми е още чудно, аз без гума издържам 15- макс 20 мин( първи тек) , говорим си за съществената част.
Жените винаги свършват преди мен. :)
dreamwalker
03-10-2015, 11:55
Здравейте,
имам следния въпрос към момичетата. Да кажем тръгвате с дадено момче и наистина страшно много го харесвате. Идва момента да правите за първи път секс - и да кажем той нещо се осира.. Примерно от голямо желание свършва много бързо, не се представя хич добре, абе не е хубав първият път. Как бихте реагирали ?
Благодаря!
Отчайващо.
iwhswgrs
03-10-2015, 13:12
Значи да гледам да се представя на ниво..
dreamwalker
03-10-2015, 13:45
Сарказъм.
baby_baby
03-10-2015, 14:16
Нормално първия път с нов човек да се притеснява нищо не бих казала случва се
Вярвам, че трябва време за напасване. Ако нищо не се промени след някакво време, вече ще се притеснявам. Първите пъти с ново гадже може да са притеснителни, не винаги човек може да се отпусне на 100%.
ако усетя, че просто много ме харесва и за това се е изложил, даже може да ми стане сладичко и приятно. един път ми се е случвало и даже беше затрогващо, личеше си, че е от вълнение и защото много ме обича.
но да, по принцип е добре първият път да мине добре, най-готино е, защото после дава интерес и апетит за още:)
ама и да сгафиш, кво толкова, ако е човек на място, ще те разбере.
Просто се постарай тя да свърши и проблемът е решен.. :D
И аз вярвам, че е до напасване и бих простила, че се е изложил. Особено ако става въпрос за човек, към когото имам чувства. Иначе да - и аз бих се почувствала готино ако свърши бързо, щото виждам, че му е притеснено и ме обича. Всъщност бих приела и оправданието „Много си добра.“, при това даже доста добре бих го приела. По-криво би ми станало ако се мъча/мъчим да свърши сто часа.
Както казаха, един мъж трябва да може да се извини правдоподобно относно бързо свършване, пък било то и на партньорка, с която е от много време. Играта е там, че за да получиш втори шанс (след десетина минути, например, но И за напред като цяло), трябва да погалиш ушите и егото ѝ. Много от жените са особено комплексирани от коремчето, голямото дупе или нещо такова, а ако я накараш да се чувства желана и секси, бих казала, че секса е бил kind of успешен. Все пак не баш, де, но... Имаш шанс да го направиш успешен.
NomNomNom
03-16-2015, 06:11
Като съм правила просто секс, ми е дремело за такива неща и съм се кефила като е яко от веднъж.
Откъм връзки - първият път може да е проба-грешка, но следващите да са прекрасни.
Ins0mnia_
03-16-2015, 08:51
Как ще го приема? Никак... Такива неща се случват.
Не мога да правя генерални заключения,само от първия път.
Виж,ако и следващите куцат .. тогава може да се замисля :)
MonnyMonsterr
03-16-2015, 21:36
Той вероятно се е притеснил - при почти всички се случва да сгафят първия път. Чудят се дали на момичето ще му хареса, дали няма да направи нещо грешно и т.н. Така че не се тревожи. Ще видиш, че след всеки опит ще се отпускате все повече и секса ще бъде по-приятен.