PDA

View Full Version : Съвет

Bathala
03-11-2015, 07:57
Здравейте!

На 16 съм,момче и харесвам едно момиче от съседния клас,но все още не се познаваме.Не е от срам или нещо,просто не знам как да започна "приятелството".Знам какво ще си кажете - "Как я харесваш,а не я познаваш"...Ами тя е много красива и знам,че е едно от редките момичета на това поколение,а не от ония "каузи пердути".Казвали са ми,че е много добра,а не нашарена със самочувствие "съвременна лейди".Наистина ми изглежда като най-прекрасния човек.Има хора,които ще кажат,че съм на 16 и любов няма.Това е въпрос на гледна точка-на 16 има любов,била тя към майка или някой друг,с който не сме обвързани кръвно,така да се изразя.Моля само за съвет как да започна.Благодаря!

VinDiesel
03-11-2015, 08:36
Зависи от обстановката в която се намирате, бъди изобретателен. Заговори я за нещо, няма да те изяде.
Повечето питащи, как да заговорят момиче, всъщност изпитват страх, защото може да бъдат отхвърлени.

TheDeath
03-11-2015, 08:37
Имаш опцията да научиш какви интереси има момичето и да я хванеш на някоя тема, която ще й е приятна.
Според мен , ако момичето наистина е готино по характер ще оцени ако отидеш директно и започнеш разговор. Било то с "Здравей , как си" или някоя подобна банална щуротия. Важното е да не си тотално спечен или твърде нагъл. Ако обича някакви игри тип билярд, боулинг можеш да отидеп и директно да й кажеш "Здравей, разбрах, че играеш еди какво си, би ли ми помогнала да задобрея или искаш ли да поиграем?" Нещо такова

Bathala
03-11-2015, 08:46
Благодаря за бързите отговори!Мисля,че гледаме един-два общи сериала и може би ще започна с реплика от типа "Ти не гледаш ли ... Аз съм ..." . А що се отнася до обстановка,в този етап е училищна,навярно сред малко компания от приятели-съученици.

TheDeath
03-11-2015, 09:54
Ако сте с компания е още по-лесно, просто се включваш в разговора, който се води и това е :)

RapExotic
03-11-2015, 19:22
Запознай се с най-добрата и приятелка. Така непременно ще и направиш впечетление.