Влез

View Full Version : Няма ли накрая да му дойде времето

4o4o123
03-12-2015, 12:25
Здравейте.Значи искам да ви питам вие на каква възраст мислите, че е нормално за едно момче да прави секс и ако не е прекалено лично може ли да кажете вие кога сте го направили за първи път..Аз съм на 15 години, а скоро ставам на 16 и мисля, че е крайно време да дойде и моя ред.Вече не издържам както видя плът или просто някоя женска черта..КРАЙ...Тотал щета съм веднага.Честп и до ерекция се стига :( :( :( И според вас как е по добре да се случи. На купон с някоя кака или с гадже ? Вече много от връстниците ми загубиха девствеността си, а аз не съм от мухлиовците..Ще си позволя да кажа, че съм от горе долу известните момчета..Познавам целия техникум,винаги има смях в компанията ми,хигиената е на 6+ винаги съм барнат, синеок,черна коса и леко мургав, но една реплика ми съсипва всичко :"Ееееехх да беше малко по-висок" Мамка му... 170 съм... Това според вас сериозен проблем ли е ? А й на моменти се случва дори някоя да си позволи просто да ме хване за пакета или пък да има свободен стол, а тя да ми се настани в скута.. Не да ми седне да бедрата, а точно отгоре върху пакета.. И все пак не ми излизат удобни момента да забърша някоя..Дори не ми идва на ум къде може да ги опъна и да ми вържат...

VinDiesel
03-12-2015, 13:09
Точно определена възраст няма, мисля че ти е време вече, у вас няма ли начин да поканиш някоя? Ръста ти не е отчайващ. Щом ти се натискат стреляй, какво чакаш още?
Щом сутрин съсела е станал преди теб, това е сигурен признак, че вече си готов за бой.

baby_baby
03-12-2015, 14:33
Има време да правиш секс за момче е нормално на 16-17

Спокойно тресът те хормоните за това мислиш постоянно за секс

170 според мен си добре

VinDiesel
03-12-2015, 14:58
Щом го тресат хормоните, няма само да души петлето я.

4o4o123
03-12-2015, 15:04
Eми да ги поканя в нас... Малка е къщата а сме 4 човека.. Където и да я напъна ще има звуци.. макар, че с нашите сме си почти като приятелите от улицата и не ми прави голямо впечетление, но повече ме е срам, че не живея в кой знае каква къща и не знам как ще реагират.. Не е някой катун, а просто е малко малка къщата и ми е неудобно :( :( и мерси много за бързите и точни отговори.. Принципно в сайтовете се започва с обидите но явно тук е различно мерси много :) давайте още мнения ако има някой да се доизкаже :)

VinDiesel
03-12-2015, 15:08
Трябва да предложиш на родителите си, да идат до някой манастир.. :D

4o4o123
03-13-2015, 11:22
Хехех.. :D :D Добри идеи даваш. :D Тааа днес в даскало видях един познат колкото мен с една пичка на 19.. Ама не е да кажеш да е някоя грозна или някоя от кротичките които ценят малките неща в човек и разни тем подобни, а страшната пичка..Има го големи играчи.. Макар, че не мога да разбера с какво точно му се е получило..Уж се опитвам да съм мъжкар както гледам, че пишат повечето момичета по статиите.Не се обличам "педалски", падам си по оръжия,рибар съм,крос имам... Се мъжки хобита.. Държа се мъжки ама не...Още не е станала работата...Опа имам още 1 въпрос.. Според вас как е по добре в тая възраст да си имам приятелка и да се започне със секса или свободен и да разчитам евентуално на купони,палатки и подобни ? И не сама от страна на секса а като цяло за тази възраст да си изкарам годините добре.

sladura89
03-13-2015, 22:24
Няма за къде да бързаш да се обвързваш поживей си и след като улегнеш или пък си срещнеш сродната душа тогава действаш! За секс не е задължително да си се обвързал може случаен секс с някоя или пък с някоя да сте само секс приятели без обвързване без чувства само секс!

4o4o123
03-14-2015, 16:15
Еее.. Това ще е най-добре ама не мисля, че има много момичета съгласни само да сме секс приятели.Иначе идеята е добра.. :D

sladura89
03-14-2015, 17:27
Еее.. Това ще е най-добре ама не мисля, че има много момичета съгласни само да сме секс приятели.Иначе идеята е добра.. :D
Ами според мен има макар, че аз не съм срещал, то аз не съм срещал и момичета, които да искат секс за една нощ, ама хората казват, че имало много такива, а дали е така кой знае! Може и да има, ама просто ние с теб да не сме срещали такива! :)