View Full Version : секс с неподходящ
timoshenko
03-12-2015, 18:10
понякога си намираме случайно секс партньор без да знаем нищо за него то просто се случва и ни харесва ...в моя случай вече почти година се виждам с него но в интервали от 1,2 месеца може и седмици когато той се сети понеже аз съм селското момиче, а той богаташчето което не познавам ..оказа се и наркоман и алкохолик,което е още по лошо той твърди че аз не го познавам,а познавам това което ми показва когато се видим.. най лошото е че на мен ми харесва и съм напълно объркана от ситуацията ..незнам дали да продължаваме така незнам дали нещата ще се променят ...
DarkTemplar
03-12-2015, 18:13
щом ти харесва и продължаваш да се чукаш с него, явно го смяташ за подходящ
timoshenko
03-12-2015, 18:15
подходящ е силно казано ;)
DarkTemplar
03-12-2015, 18:19
зависи за какво. за градене на общо бъдеще - вероятно не, за секс - очевидно да.
timoshenko
03-12-2015, 18:25
аз искам да променя нещата,но просто незнам как..
DarkTemplar
03-12-2015, 18:45
Това е вечната надежда на този в по-неизгодната позиция в отношения като вашите.
timoshenko
03-12-2015, 18:48
така е осъзнавам го,но защо не мога да кажа не!...
DarkTemplar
03-12-2015, 18:50
Щото си шматка и покрай чукането си развила чувства към него.
timoshenko
03-12-2015, 19:07
не съм шматка аз съм доста силен човек с какво ли не съм се справила, може би ще намеря решението и на този проблем!
DarkTemplar
03-12-2015, 19:10
А аз съм мърмот и по цял ден завивам шоколади в станиол.
Scarface...
03-12-2015, 19:14
darktemplar е истински прав... ако беше силен човек нямаше да търсиш мнение във форуми от непознати хора , нямаше да го има това " не мога да кажа не " ... малка и нерешителна ми изглеждаш , намери си нормално момче и го заеби тоя ... не е толкова трудно
timoshenko
03-12-2015, 19:33
благодаря ви за съветите
VinDiesel
03-12-2015, 19:44
Първият човек ли е, в когото се влюбваш?
Ако само ще се чукате и занапред, не е толкова лошо положението. Проблемът е, че ти си се влюбила, искаш нещо повече, а на оня не му пука за теб. Просто трябва да приемеш, че той не е за теб и заслужаваш момче, което да те обича, а не да се сети един път в месеца, като му се е доебало.
baby_baby
03-13-2015, 12:10
По-добре не се занимавай нищо няма да се получи
RapExotic
03-13-2015, 14:27
Златокопка!!
Не се виждай повече с него и не таи празни надежди. Move on.
djipsito
03-14-2015, 14:17
Само не разбрах как свързахте и заключихте, че щом се вижда и се чука с него, значи го смята за подходящ. Съвсем възможно е да смяташ някой за неподходящ за теб, ама да те привлича и да се отдаваш повече на чувствата, отколкото на разума си.
Също не вярвам момичето да е шматка. Може и да е силна, просто не си го е втълпила и не действа по разум. Тялото винаги е по-слабо.
Авторке, не знам кво да ти кажа... Знам, че е трудно да се откъснеш от нещо, което ти харесва. Ама се замисли реално кои моменти са по-хубави с него, добрите или лошите. Понякога действаме повече по навик, отколкото от заблуда, че сме щастливи. Ако мислиш, че заслужаваш повече и по-добро отношение, просто трябва да се стегнеш и да си намериш друго момче. А намериш ли някой по-добър ебач от тоя, ще го забравиш на секундата. Възможно е да бъркаш секс привличането с любов ... и най-вече ако типа е неподходящ.
MonnyMonsterr
03-16-2015, 22:08
Ако и той искаше да промени нещата щеше да действа. Все пак може да опиташ да говориш с него и да му кажеш че искаш нещо повече от "секс приятелчета". Ако ти откаже, вероятно има друга, която не го иска и ти си му за забавление.... или няма друга и ти пак си му за забавление.
Biren911
03-16-2015, 22:23
Не искам да обидя никое момиче оттука, но лично мисля, че момичетата напоследък са станали яко к*рви. Чукат се с рандом момчета и т.н. и съответно това не знам на какво се дължи това, но аз лично почнах да се притеснявам за бъдещето дали да се оженя за българка или не. Броя на верните жени е доста малко по принцип, не говоря конкрентно за нея, а като цяло. А и бях чел статия, че средната възраст на загубата ма девствеността е средно 13 години :Х сметни да тръгнеш да поискаш, жена коята се е пазила не можеш да намериш. Всичко това си е мое лично мнение, може да съм прав, може и да не съм. :)
Не искам да обидя никое момиче оттука, но лично мисля, че момичетата напоследък са станали яко к*рви. Чукат се с рандом момчета и т.н. и съответно това не знам на какво се дължи това, но аз лично почнах да се притеснявам за бъдещето дали да се оженя за българка или не. Броя на верните жени е доста малко по принцип, не говоря конкрентно за нея, а като цяло. А и бях чел статия, че средната възраст на загубата ма девствеността е средно 13 години :Х сметни да тръгнеш да поискаш, жена коята се е пазила не можеш да намериш. Всичко това си е мое лично мнение, може да съм прав, може и да не съм. :)
Зависи по какви момичета съдиш. Ако гледаш по-мургавите сиг статистиката е вярна, но защо щом едно момиче води активен полов живот да е лека? Друго, рандом както си написал най-често не значи всеки или кой да е. Принципно, ако на теб на 13 години ти вързват някви малко по-големи пички дали няма да ги оправиш? Като цяло младите хора почват секса по-рано от преди но не го намирам за фатално.