View Full Version : Секс оргия - ЗА или Против?
В Европа/най-вече Чехия/ в последно време масово се разпространяват така наречените Swing clubs/или групи от хора,които се събират да правят секс с размени помежду си. Какво мислите по въпроса? Бихте ли се включили в такава подбрана група за такива преживявания?
RapExotic
03-13-2015, 14:26
Нашия български манталитет не е дорасъл за подобен тип удоволствия. Тук дори нудизма се смята за нещо извратено, пък какво остава за това.
dreamwalker
03-13-2015, 14:27
Нашия български манталитет не е дорасъл за подобен тип удоволствия. Тук дори нудизма се смята за нещо извратено, пък какво остава за това.
Случайно да не си практикуващ некрофил?
heartshapedbox
03-13-2015, 14:35
Не бих се включила, но не съм против.
RapExotic
03-13-2015, 14:38
Случайно да не си практикуващ некрофил?
Да ти кажа, доста хора са, в предвид това, че си лягат с мъртво пияни индивиди, неспособни да се съпротивляват.
dreamwalker
03-13-2015, 14:43
Да ти кажа, доста хора са, в предвид това, че си лягат с мъртво пияни индивиди, неспособни да се съпротивляват.
Това имах предвид.
RapExotic
03-13-2015, 14:58
Това имах предвид.
И аз това имах предвид. Българите неможем да се забавляваме без алкохол до припадък, без да има кавка за нещо и без някой да остане прецакан накрая. За това казвам, че не сме дорасли умствено за такъв тип забавления.
heartshapedbox
03-13-2015, 15:05
Стига с тези глупави поставяния под общ знаменател, аман вече! Аз (и още куп хора) като мога да се забавлявам без пийнье и кавги, пък и не си правя тънки сметки да цакам хората, да не съм по-малко българка?! Има хора и хора, не подценявай толкова много българи само защото има и лекета. С черногледство никой не е стигнал до никъде.
^Тя Пантерката няма да е сама... :D
Рапнещоси, ако участието в оргия с непознати е забавление за "дорасли народи", то по-добре да сме диваци...
RapExotic
03-13-2015, 15:36
^Добре, аз подобен тип организирана оргия в България си я представям така:
90% от посетителите са мъже. Предимно загорели чичковци, с проблеми в общуването, тийнове на по 18 на които още никой не им връзва и маниаци ексихибиционисти, които искат да си показват атрибутите легално.
10% момичета, от които 9% лелки на 40+ години, дебели, грозни и нежелани.. и няколко по-млади, разкрепостени момичета, очакващи да срешнат принца на сексуалните си фантазии тук (които ще останат разочаровани накрая)
Как ще протече вечерта - мъжете веднага се нахвърлят върху този 1% млади момиченца, но понеже са много възниква спор. А както знаем по такива заведения се пие (не ми обяснявайте, че ходите по барове за да не пиете). Започва сбиване между мъжете в резултат на което половината от тях биват изхвърлени от заведението. Остават само тийновете и ексхибиционистите, понеже са по-кротки и лелките остават разочаровани. Накрая отново се пие, понеже няма какво друго да се прави и ако някой успее да наебе друг, то на другата сутрин надали ще има спомен за това. да не говорим пък, че повечето участници в това най-вероятно ще го правят скрито от половинките си, с други думи ще им изневеряват.
Ако някой мисли, че нещата биха се развили по друг начин нека да сподели. Не поставям всички под общ знаменател, но когато говорим за маса от хора, то единиците различни немогат да я променят.
VinDiesel
03-13-2015, 15:48
Аз лично съм против, не ми е допадала идеята никога.
браво, давайте още идеи и развращавайте допълнително уанабикурвите и уанабигазетата на 14
deitona22
03-13-2015, 16:32
Лично аз съм против
Аз не бих пробвала, не съм имала желание. На който му харесва, да си го практикува.
dreamwalker
03-13-2015, 17:06
Рапнещоси, ако участието в оргия с непознати е забавление за "дорасли народи", то по-добре да сме диваци...
+
Точно.
dreamwalker
03-13-2015, 17:08
^Добре, аз подобен тип организирана оргия в България си я представям така:
90% от посетителите са мъже. Предимно загорели чичковци, с проблеми в общуването, тийнове на по 18 на които още никой не им връзва и маниаци ексихибиционисти, които искат да си показват атрибутите легално.
10% момичета, от които 9% лелки на 40+ години, дебели, грозни и нежелани.. и няколко по-млади, разкрепостени момичета, очакващи да срешнат принца на сексуалните си фантазии тук (които ще останат разочаровани накрая)
Как ще протече вечерта - мъжете веднага се нахвърлят върху този 1% млади момиченца, но понеже са много възниква спор. А както знаем по такива заведения се пие (не ми обяснявайте, че ходите по барове за да не пиете). Започва сбиване между мъжете в резултат на което половината от тях биват изхвърлени от заведението. Остават само тийновете и ексхибиционистите, понеже са по-кротки и лелките остават разочаровани. Накрая отново се пие, понеже няма какво друго да се прави и ако някой успее да наебе друг, то на другата сутрин надали ще има спомен за това. да не говорим пък, че повечето участници в това най-вероятно ще го правят скрито от половинките си, с други думи ще им изневеряват.
Ако някой мисли, че нещата биха се развили по друг начин нека да сподели. Не поставям всички под общ знаменател, но когато говорим за маса от хора, то единиците различни немогат да я променят.
А организирана извън България как протича?
An7raks каза това, което трябваше да се каже по темата.
heartshapedbox
03-13-2015, 17:43
Не схванах.
Не схванах.
За това колко сме изостанали и какви отрепки сме българите... :D
RapExotic
03-13-2015, 18:33
А организирана извън България как протича?
а.
В някой държави хората са по-свободомислещи и приемат за нормално неща, които тука се приемат с възмущение. Познавам чехкиня на 25 години и мога да кажа, че няма нищо общо със средностатистическата българка на същата възраст. В централна и северна Европа културата относно секса е доста по-различна. Там хората имат висок стандарт на живот и търсят забавлението в секса, а тук са меркантилни и търсят основно изгода. Там когато те хареса някое момиче те търси и ти предлага секс дори. А тук веднага биха и лепнали етикет "курва", защото е казала на глас това, което мисли и иска. Точно заради това в България не е уместно да се провеждат подобни партита. Да не говорим, че тук дори няма закон за проституцията и регламентирани места за нудисти.
А как би протекла там - сама прецени. Има достатъчно клипчета на тази тематика.
dreamwalker
03-13-2015, 18:35
В някой държави хората са по-свободомислещи и приемат за нормално неща, които тука се приемат с възмущение. Познавам чехкиня на 25 години и мога да кажа, че няма нищо общо със средностатистическата българка на същата възраст. В централна и северна Европа културата относно секса е доста по-различна. Там хората имат висок стандарт на живот и търсят забавлението в секса, а тук са меркантилни и търсят основно изгода. Там когато те хареса някое момиче те търси и ти предлага секс дори. А тук веднага биха и лепнали етикет "курва", защото е казала на глас това, което мисли и иска. Точно заради това в България не е уместно да се провеждат подобни партита. Да не говорим, че тук дори няма закон за проституцията и регламентирани места за нудисти.
А как би протекла там - сама прецени. Има достатъчно клипчета на тази тематика.
В някои от свободомислещите държави се опитват да легализират инцеста и педофилията. Означава ли това, че България трябва да следва техния пример?
dimitar_ak
03-13-2015, 18:38
В България отдавна има swing общество, но е доста затворено. Не се допускат непълнолетни и самостоятелни единици.
RapExotic
03-13-2015, 19:07
В някои от свободомислещите държави се опитват да легализират инцеста и педофилията. Означава ли това, че България трябва да следва техния пример?
Кое трябва и кое не е съвсем друг въпрос. Факт е обаче, че в настоящия етап не е приемливо да се организират подобни мероприятия в България.
NomNomNom
03-13-2015, 19:32
Expectations
https://www.youtube.com/watch?v=T-dz8oBIh30
reality
https://www.youtube.com/watch?v=FlacHmnpixk
VinDiesel
03-13-2015, 19:35
В България отдавна има swing общество, но е доста затворено. Не се допускат непълнолетни и самостоятелни единици.
Не е баш така…. :)
NomNomNom
03-13-2015, 19:37
Че то не е само едно, хората си се надушват и си се организират помежду си, познати, познати на познати, и т.н., съвсем спонтанно
anonymous708973
03-13-2015, 19:45
къде намесихте пантерката в тема за оргии бееее, боже. :lol:
VinDiesel
03-13-2015, 19:47
На мен swing двойки, не един път са ми предлагали "забавления", нито са ми познати нито нищо..
Нито пък съм в тайното общество, аз съм извратен, но това не ми е по вкуса..
Corb1225
03-13-2015, 20:21
В централна и северна Европа културата относно секса е доста по-различна. Там хората имат висок стандарт на живот и търсят забавлението в секса, а тук са меркантилни и търсят основно изгода.
Демек да го разбирам, че са презадоволени и се чудят къв прът да си заврат у гъзо?
Аз съм за. Правила сам нешто подобно но нямаше двоики.
dreamwalker
03-13-2015, 20:46
^
:lol:
VinDiesel
03-13-2015, 20:47
Твоето е генг бенг :D, 12381283812381 мъже и ти.
antonov9191
03-13-2015, 21:07
Какво по точно :)
dreamwalker
03-13-2015, 21:09
Какво по точно :)
Едно голямо нищо.
Да ве не са били толкоз
Ако някой има такова разкрепостено желание може да се формира глупа от млади и симпатични хора като нас всички ... Можеби затова се пусна и тук темата - за да няма 40+ и богати чичаци,които бяха споменати в коментарите. Мисля че живеем достатъчно разкрепостено в днешна България за да се твърди,че не сме готови за такова нещо...Да,има хора,които са против,не биха пробвали,не го разбират това нещо ама то винаги ще ги има .. :) Въпроса е колко млади хора биха го направили тук,без някакви облаги,прякори и т.н а просто заради емоцията и изживяването.
VinDiesel
03-14-2015, 08:11
Да ве не са били толкоз
Добре де, 8 мъже и ти между тях.
:D :D :D :lol:
Аз бих пробвала при някои условия.
и аз бих пробвал ако участниците са салата ракия картофи пържола и може би някакво момиче
Аз бих пробвала при някои условия.
При какви :D
Добре де, 8 мъже и ти между тях.
Абе не бе как 8
heartshapedbox
03-14-2015, 16:14
Кажи си колко, Рабалке :д
apostola_na_lubovta
03-14-2015, 19:11
аз лично бих опитал ,разбира се около 3 двойки само 3 момичета и три момчета,даже моята приятелка се опитвам да я навия за нещо подобно почти успях ,бих се възбудил страшно да гледам как някой друг я ....клати,но си има и рискове болести разни!!!!!!!!!!!!! трябва добре да е организирано и да се направят няколко вида изследвания медицински !!!!!!!!!!
VinDiesel
03-15-2015, 01:26
моята приятелка се опитвам да я навия за нещо подобно почти успях ,бих се възбудил страшно да гледам как някой друг я ....клати
http://www.img-share.eu/f/images/65/tumblr_inline_ne1e6h04WC1qghihnveRrBFs.gif (http://www.img-share.eu/main/image_view/tumblr_inline_ne1e6h04WC1qghihnveRrBFs.gif.htm)
Кажи си колко, Рабалке :д
4 момчета бяха и аз
VinDiesel
03-15-2015, 10:24
4 момчета бяха и аз
Еее много малко, можеше още.
kaRamella
03-15-2015, 11:30
моята приятелка се опитвам да я навия за нещо подобно почти успях ,бих се възбудил страшно да гледам как някой друг я ....клати
:О :О
Аз бих му избола очите.
baby_baby
03-15-2015, 13:20
Против
karucar7
03-15-2015, 15:36
бих се възбудил страшно да гледам как някой друг я ....клати,
Ненормалник.
4 момчета бяха и аз
Мечтай си.
dreamwalker
03-15-2015, 15:57
Ненормалник.
Взе ми буквите от клавиатурата!
lovelemons97
03-15-2015, 18:40
И аз това имах предвид. Българите неможем да се забавляваме без алкохол до припадък, без да има кавка за нещо и без някой да остане прецакан накрая. За това казвам, че не сме дорасли умствено за такъв тип забавления.
Най-точно казано.
В Европа/най-вече Чехия/ в последно време масово се разпространяват така наречените Swing clubs/или групи от хора,които се събират да правят секс с размени помежду си. Какво мислите по въпроса? Бихте ли се включили в такава подбрана група за такива преживявания?
Ама с предпазни средства ли е?
Ама с предпазни средства ли е?
Разбирасе.
По принцип не ми е по вкуса секса с човек, към когото нямам чувства, така че съм против. Ако на някого му е кеф да си менка партньорите - добре - но лично аз не бих пробвала.
Рапчо си е прав, че не сме дорасли за суинг - трябва да си освободен от моралния си компас и предразсъдъците, за да нямаш против човека до теб да се чука с непознат/а, а пък ти - с половинката на непознатия.
А някой, с когото съм в сериозна връзка, ако ми изцепи, че иска да пробваме, ще го пратя да си търси друга половинка, за да пробва даже.
TheDeath
03-16-2015, 10:29
Не мога да си представя някоя друга да се доближава до моя приятел! В никакъв случай не бих се навила на подобно нещо, той си е само мой, докато иска да е с мен, появи ли се желание да се месят трети и четвърти - край на връзката.
Сигурна съм, че и той не би се съгласил, ревнив е, не иска да ме дели, както и аз него.
За мен в любовта място за трети хора няма.
MonnyMonsterr
03-16-2015, 21:32
Според мен всеки може да прави каквото поиска според желанията си (стига това да не вреди на други и да е взаимно). Щом на някой му харесва swing-а нека си го практикува. Аз лично не бих пробвала... секса за мен е нещо лично, което бих правила с човек, когото обичам и му имам доверие. Но както казах, подкрепям онези, на които груповия секс им доставя удоволствие.