View Full Version : Малко помощ
Здравейте , с приятелката ми правим от около 1-2 месеца анален секс , но тя е доста тясна , а на мен ми е доста дебел и без да ползваме спомагателни играчки , не се получава :( Бях и купил анален разширител и нещата бяха добре , до един момент , в който майка и го намери и сега от 2 седмици сме на сухо откъм анален .. На нея и харесва , но без нужното "разтягане" не получава удоволствие и я боли много :( Моля за съвет какво можем да ползваме за заместител от по опитните в този вид секс ?
Благодаря !
VinDiesel
03-13-2015, 21:34
:lol:
Първо 1 пръст, после 2, 3, 4 ......
:lol:
Първо 1 пръст, после 2, 3, 4 ......
да да и накрая цялата ръка ... друго си е като преседи там нещо известно време , пък и понякога правим вагинален докато разширителя е там , поне докато имахме де ..
RapExotic
03-14-2015, 18:03
Колко време ти отне да събереш парички за аналния разширител?
Колко време ти отне да събереш парички за аналния разширител?
Бързо стана , все пак бачкам , но се замислихме дали не може нещо от бита да използваме , вместо пак да даваме луди пари за нов ..
RapExotic
03-14-2015, 18:21
Бързо стана , все пак бачкам , но се замислихме дали не може нещо от бита да използваме , вместо пак да даваме луди пари за нов ..
5 лева на гюнгюлюк хващаш ли?
5 лева на гюнгюлюк хващаш ли?
я дай пак ама на български ?
RapExotic
03-14-2015, 22:34
я дай пак ама на български ?
Ами надник е..
VinDiesel
03-15-2015, 00:54
Вземи един конус от път в ремонт, ще свърши работа.
baby_baby
03-15-2015, 15:59
Просто не го правете
karucar7
03-15-2015, 16:39
но тя е доста тясна
Е в г*за колко да е широка, айде молим. И за к'во ти е тоя инструмент като не го ползваш?
Купи друг. Щом събираш бързо пари.
Ins0mnia_
03-16-2015, 13:38
Майка и го е намерила ...? Луди пари за нов не ти се дават ... ?
Нямам мнение по въпроса
LadyTerrible
03-16-2015, 16:04
:D :D :D не се сдържах. :D Аз лично не съм използвала подобни методи като вас и не знам с какво можете да заместите разширителя,но мисля,че ако ти самия се опиташ да я предразположиш повече,да я отпуснеш,ще има резултат. Бъди по-нежен и й обръщай повече внимание,вместо да чакаш дупето нещо друго да го "отвори" и ти просто да си свършиш работата в него. :D
MonnyMonsterr
03-16-2015, 21:21
Просто купи нов и го дръжте у вас. Тя пък майка и къде из стаята рови че да го е намерила? Такива неща се крият. Но иначе може да пробвате с лубрикант. Не става за разширител, но доста ще помогне за по-лесното вкарване. Има си специални лубриканти (и презервативи ако ползвате) за анален секс. Бебешко олио ще свърши същата работа като лубриканта. Напълно безвредно е.
:D :D :D не се сдържах. :D Аз лично не съм използвала подобни методи като вас и не знам с какво можете да заместите разширителя,но мисля,че ако ти самия се опиташ да я предразположиш повече,да я отпуснеш,ще има резултат. Бъди по-нежен и й обръщай повече внимание,вместо да чакаш дупето нещо друго да го "отвори" и ти просто да си свършиш работата в него. :D
И аз сам на тва мнение.
Сериозно, искаш да ползваш подръчни материали за толкова деликатна зона? Знаеш ли ква беля можеш да й докараш на главата изобщо, като навираш щяло и нещяло там?
Майка й пък за кво го е взела, мисли че ще спре щерка си да се ръга отзад ли? Или е решила тя да го ползва с баща й? Мани, изобщо настоявайте да го върне, ако ли не, да се подготви психически че може да прибере щерка си от спешното заради разкъсвания... Гаранция че ще си го получите обратно, даже почистен :D