View Full Version : Девствен на 22
mihael.dimitrov.31
03-13-2015, 22:41
На 22 съм и още не съм го правил.
sladura89
03-13-2015, 23:01
И аз бях пък до 21 няма да се притесняваш когато му дойде времето, ако пък не ти се чака има друг вариант отиваш при някоя кака кихаш и някой лев и ще те въведе в изкуството! Успех! ;)
Защо не си хванеш някое момиче и не правите секс? Да си плащаш за секс ми се вижда доста... отчаяно. Предвид това колко много се раздават безплатно. ;D
и аз да се казвах михаел и мен немаше да ме искат
sladura89
03-14-2015, 13:52
Защо не си хванеш някое момиче и не правите секс? Да си плащаш за секс ми се вижда доста... отчаяно. Предвид това колко много се раздават безплатно. ;D
Къде са тия дето се раздават безплатно и мен ми се иска да срещна поне една такава, ама нещо не ги виждам! ;)
Къде са тия дето се раздават безплатно и мен ми се иска да срещна поне една такава, ама нещо не ги виждам! ;)
Ела в Бургас.Най-много да ти втръсне от толкова много секс :Д
sladura89
03-14-2015, 14:01
Е аз съм в София тук населението е доста повече от колкото в Бургас не е ли логично и тук да се срещат? :)
Fisherman
03-14-2015, 14:02
липсват ли ти зъбите
Не ви знам колко ви е населението,ама тука 9 от 10 момичета в главата им е само с кой ще се шибат тази вечер....пари не ги интересуват,единственно трябва да си нацепен;д
Е аз съм в София
Е, в София,ако не ги виждаш, не знам къде би могъл тогава. :Д
Fisherman
03-14-2015, 14:08
момичетата от провинцията са яко чалнати,софиянките не са чак толко изкуфели
селянките са скилнати и до 17 години вече са опитвали сичко
^Поредната шматка тип "България е само София,всичко друго е селяния".Мога само да ти кажа,че точно от хубавия и чистия ви град сте най-големите селяни.Колкото пъти и да съм ходил в София,гледам да си свърша работата възможно най-бързо и да са омитам,иначе най-много да ми гръмне главата от простотия
софиянките не са чак толко изкуфели
Да, добре. :lol: Няма как да сложим всички под един знаменател, разбира се, но точно в София (поради големия брой на население) може да срещнеш най-много... леки жени. :Д А в чалготеките са предимно такива.
https://www.youtube.com/watch?v=5lYpkEvMRJ8 Ето как става.
^рядко засичам да пишеш смислени коментари, но тук си напълно прав(за skate става дума)
спрете да изкарвате София такава каквато не е, излагате се 'гражданчета'
NomNomNom
03-14-2015, 14:46
липсват ли ти зъбите
A?
Познавам много долни наркомани от такиа дет пушат фасове
и то абсолюсто пластмасови
karucar7
03-14-2015, 14:55
Br, 35.
galaxy29
03-14-2015, 14:55
^Поредната шматка тип "България е само София,всичко друго е селяния".Мога само да ти кажа,че точно от хубавия и чистия ви град сте най-големите селяни.Колкото пъти и да съм ходил в София,гледам да си свърша работата възможно най-бързо и да са омитам,иначе най-много да ми гръмне главата от простотия
ти пък си в другата тъпа крайност тип 'софия е просто един мръсен кенеф' ;д
baby_baby
03-14-2015, 14:58
и?
ти пък си в другата тъпа крайност тип 'софия е просто един мръсен кенеф' ;д
Да,от този тип съм,понеже вие си го търсите....Никога не съм казвал лоши неща за София без пречина,но нахалството и високомерието на някои така наречени "гражданчета" край няма
galaxy29
03-14-2015, 15:08
не съм от софия :д
и какво като отговориш на търсещите си го по такъв начин, мислиш ли, че изпъкваш с нещо по-различно от тях
и се пише причина -.-
therichbitch
03-14-2015, 15:10
точно от хубавия и чистия ви град сте най-големите селяни
че то в София почти не останаха софиянци, как няма да ти гръмне главата от селяния :lol:
За никъв не се мисля,просто не съм от хората,които си седят кротко в ъгълът и мълчат,когато някой те нарича селянин и тнт.
Аз съм на принципа - "Който ме уважава,го уважавам и аз"
galaxy29
03-14-2015, 15:16
в крайна сметка отвръщаш със същата простотия ;д
VinDiesel
03-14-2015, 15:23
Точно пък Софиянците, които ми казват селянин, мога за 22 секунди ги разревавам на тема "Граждани, провинции, селяни и т.н."
Те не са ми фактор, говоря за тези дето само лаят, че са граждани, а всички други сме селяни!
Fisherman
03-14-2015, 15:36
защото селяните идват да живеят в София
Fisherman
03-14-2015, 15:37
Да, добре. :lol: Няма как да сложим всички под един знаменател, разбира се, но точно в София (поради големия брой на население) може да срещнеш най-много... леки жени. :Д А в чалготеките са предимно такива.
в чалготеката насекъде ще срещна само такива,говоря за софийските момичета
therichbitch
03-14-2015, 15:37
Просто е също толкова смешно някой да се изпречи да каже софиянците колко са гадни, прости и т.н., а хората, които не са от Сф, са много над тях, по- добри, по- отзивчиви, по- възпитани и т.н. Ако беше така, Студентски нямаше да е такъв долнопробен бардак. Истината е, че отрепките ще стават все повече и повече, независимо от града. И заслугата София да е толкова мръсна, гадна, сива е отчасти на същите тези възпитани прекрасни хора от 'неСофия', защото и те тук живеят, а имайки предвид, че софиянците наистина вече са мн малко в София, еми.. правете си изводите защо е мръсна и гадна и кой я прави такава.
Само не знам защо обърнахте темата на локален патриотизъм.
Авторе, ние какво можем да направим? Като ти се прави секс, намери си момиче и прави.
Има разлика между софиянци и столичани. Вторите се имат за нещо много велико, задето са извадили късмета да се пръкнат именно в столицата на България. Като цяло хората са студени, а селяндурщината си е на почит, не само от провинциалистите обаче. Най-мръсния град, никаква елементарна култура в потресаващ процент от жителите. А за по-разкрепостените тийнейджъри това е манна небесна - най-голям избор от чалготеки (в които всички знаем какво се случва - алкохол, наркотици, разврат и пр.), молчета, където да киснат по цял ден и хотелчета,където да консумират връзките си с богатите чичковци,които ги спонсорират.
Ако между това от кой град си и това дали си падаш курва или не има някаква връзка, което само по себе си е абсурдно, то тя определено не би била в полза на софиянки.
Fisherman
03-14-2015, 15:55
ей така се разпознава,когато имате комплекс,че не сте от София,като повдигне темата човек скачате като ужилени
dreamwalker
03-14-2015, 16:00
защото селяните идват да живеят в София
Не само.
когато имате комплекс,че не сте от София
Умрял съм да съм от София.....цял живот ще се съжалявам,че не съм от там
вахахааха
Комплекс,че не сте от София :lol: Ей, на някои пък това ви е постижението в живота.
Родом съм от София, да, не ми е приятно, че градът е пълен shit последните години, но трябва ли да си кривя душата и да казвам на черното бяло? И то пък, за да защитавам тезата,че софиянките са по-морални. Я,се стегни. ;D
Отново искам да допълня.....Нямам нищо против градът,хората и тн.Имам супер много приятели от там,които са мега пичовете.
Проблема ми е с хората,които постоянно ти натякват как всички са били селяни,идиоти,че ако не си в София не можеш да се реализираш и т.н.PEACE : )
NomNomNom
03-14-2015, 16:14
Их, от 8г. живея в София, 2г. ходех доста по дискотеки и барове ( 2-3 пъте седмично ), и чак такъв разврат не съм видяла, не знам вие къде ходите. Някой от първо лице да разкаже, или всичко са слухове, които от уста на уста се преувеличават ли, преувеличават.
Пък от една друга страна, София се превърна в голям ит център и на последната среща с чужди ит бизнес хора, които искат да докарат бизнес тук ( правят срещи и със служителите, за да добият представа ), беше много важно, че около 80% бяхме несофиянци, защо това означава, че се привлича много работна ръка отвън, и може да се докарва още бизнес, защото ще има достатъчно кадри да покрият нуждите.
Иначе, че студентски е долна дупка, с 4 крайника скачам.
Пък София е приятна в половината квартали, хем е голям , добиващ европейски изглед, град, хем не е мегаполис, приятно е да се живее .
karucar7
03-14-2015, 16:23
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10429421_806497639386182_2616537875311871036_n.jpg ?oh=17019e06e0720665f8485d2b2266d7b5&oe=5582354B&__gda__=1434354977_1bf9eb844222468fcf5f5db0130c3d1 c
дойдох тук да чета селяни
Fisherman
03-14-2015, 17:26
http://prikachi.com/images/53/7983053a.jpg
Fisherman
03-14-2015, 17:27
rekterino
sladura89
03-14-2015, 18:39
Их, от 8г. живея в София, 2г. ходех доста по дискотеки и барове ( 2-3 пъте седмично ), и чак такъв разврат не съм видяла, не знам вие къде ходите. Някой от първо лице да разкаже, или всичко са слухове, които от уста на уста се преувеличават ли, преувеличават.
Да и на мен ми се струва, че бъркат дискотеките в София с дискотеките в Sunny Beach, аз ходех по дискотеки като бях студент, ама не съм видял някъде да има голям разврат или леки жени ли, ама знам ли може би проблема ми е, че не ги забелязвам кои какво искат не разбирам особено от жестове или от това как да се държа, че да ме забележат! Сега не ходя по дискотеки, защото и без това не ме кефи особено, а и не виждам смисъл.
sladura89
03-14-2015, 18:41
но точно в София (поради големия брой на население) може да срещнеш най-много... леки жени. :Д А в чалготеките са предимно такива.
Е под колко килограма се определят за леки жените? :lol:
RapExotic
03-14-2015, 19:13
На 22 съм и още не съм го правил.
1.Нямаш кола?
2.Нямаш работа?
3.Живееш при ваште?
4.Не можеш да кажеш повече от 2 думи пред момиче?
Ако поне 2 неща от тези са верни, значи това е проблема.
sladura89
03-14-2015, 21:51
1.Нямаш кола?
2.Нямаш работа?
3.Живееш при ваште?
4.Не можеш да кажеш повече от 2 думи пред момиче?
Ако поне 2 неща от тези са верни, значи това е проблема.
Първите 3 ги има при много хора, а главният виновник за това са мизерните условия на живот в нашата страна, мизерните доходи и огромната безработица и да искаш да постигнеш нещо греда! Виж четвъртото вече си зависи от самият човек! ;)
RapExotic
03-14-2015, 22:44
Първите 3 ги има при много хора, а главният виновник за това са мизерните условия на живот в нашата страна, мизерните доходи и огромната безработица и да искаш да постигнеш нещо греда! Виж четвъртото вече си зависи от самият човек! ;)
Да, но точно заради тези 3 доста момчета си остават девствени или имат проблеми с намирането на сериозен партньор. Понеже и момичетата удрят греда при постигането им и гледат да ги вземат на готово от момчетата, които вече са ги постигнали, било то и доста по-възрастни от тях.
Stilniq_91
03-14-2015, 23:32
Da se vurnem na originalnata tema. Momko, s tova otnoshenie kum jivota i na 23 shte stanesh i pak nqma da si oskvernen. Poslednoto me navejda na ideqta, che mije bi imash po-dobur shans v sredi s alternativna seksualnost. Moje da probvash.
sladura89
03-15-2015, 00:14
Да, но точно заради тези 3 доста момчета си остават девствени или имат проблеми с намирането на сериозен партньор. Понеже и момичетата удрят греда при постигането им и гледат да ги вземат на готово от момчетата, които вече са ги постигнали, било то и доста по-възрастни от тях.
Мхм, а не се ли смята за странно, че тези неща се търсят от всички момичета? Така не излиза ли един вид, че тези които си търсят мъже с тези качества са един вид златотърсачки? Както се казва уж двата пола са равни, но единия е по-равен от другия примерно жените да си търсят някой с голям портфейл, а обратното да го няма примерно мъже да си търсят богати жени! А и когато говорим за неангажираща връзка или само секс не разбирам какво значение би имало дали съответният човек притежава кола, има работа и т.н. то дефакто тогава от него се очаква само да си свърши работата, но не и нещо друго нали! :)
RapExotic
03-15-2015, 00:43
Мхм, а не се ли смята за странно, че тези неща се търсят от всички момичета? Така не излиза ли един вид, че тези които си търсят мъже с тези качества са един вид златотърсачки? Както се казва уж двата пола са равни, но единия е по-равен от другия примерно жените да си търсят някой с голям портфейл, а обратното да го няма примерно мъже да си търсят богати жени! А и когато говорим за неангажираща връзка или само секс не разбирам какво значение би имало дали съответният човек притежава кола, има работа и т.н. то дефакто тогава от него се очаква само да си свърши работата, но не и нещо друго нали! :)
Ами дали са златотърсачки, материалистки или момичета гледащи в преспектива е много относително да се каже. Факт е, обаче, че въпросните облаги дават предимство на притежателите им в намирането на половинка. По-бедничките момичета си търсят по-богати момчета за да ги измъкнат от немотията, а по-богатите момиченца също си търсят момче на тяхното или по-високо равнище за да не се еманципират и да не се превръщат те в глава на семейството заради социалното си положение. От друга страна това комплексира по-бедните момчета, смъквам им самочувствието и немогат да изпълнят най-важната точка - точка 4 "4.Не могат да кажат повече от 2 думи пред момиче?". Просто момичетата не ги приемат на сериозно. А колкото до обратния вариант - момчетата не търсят момичета с пари, тъй като те при търсенето на партньорка се водят от желанието си за секс и от външния вид, за разлика от момичетата, които гледат и други неща. Също така и понятието "неангажираща връзка" или "приятели за секс" в женския мозък не съществува. За да си легне момичето с теб, то значи тя вижда някаква преспектива в теб. Те го приемат по-скоро като "Ще пробвам, пък ако ми хареса ще задълбоча връзката, ако не ще го отрежа". Та за това и в този случай са важни гореспоменатите неща.
sladura89
03-15-2015, 01:27
Мхм, ами то в такъв случай в сайтовете за запознанства масово си лъжат, че търсят неангажираща връзка или секс за една нощ след като при тях такова понятие не съществува или просто някои не са наясно какво значи неангажираща връзка! Като гледам ти си доста на вътре в нещата! :)
П.П. Това и донякъде е несправедливо, защото бедните момичета винаги ще се уредят с някой, а бедните момчета едва ли! Освен това остава интересен въпроса защо винаги момчетата трябва да правят първата крачка и съответно да поемат негативите от отказите на момичетата примерно, докато момичето само си седи и си чака някой да я забележи и така никой не я отхвърля! :)
Автора,и какво като си девствен? Сякаш не е нормално.
Не се панирай,няма страшно.И да си девствен на 22 (и на25), и да не си - човешко е.
golemiq_korab_minava
03-15-2015, 08:51
Ами дали са златотърсачки, материалистки или момичета гледащи в преспектива е много относително да се каже. Факт е, обаче, че въпросните облаги дават предимство на притежателите им в намирането на половинка. По-бедничките момичета си търсят по-богати момчета за да ги измъкнат от немотията, а по-богатите момиченца също си търсят момче на тяхното или по-високо равнище за да не се еманципират и да не се превръщат те в глава на семейството заради социалното си положение. От друга страна това комплексира по-бедните момчета, смъквам им самочувствието и немогат да изпълнят най-важната точка - точка 4 "4.Не могат да кажат повече от 2 думи пред момиче?". Просто момичетата не ги приемат на сериозно. А колкото до обратния вариант - момчетата не търсят момичета с пари, тъй като те при търсенето на партньорка се водят от желанието си за секс и от външния вид, за разлика от момичетата, които гледат и други неща. Също така и понятието "неангажираща връзка" или "приятели за секс" в женския мозък не съществува. За да си легне момичето с теб, то значи тя вижда някаква преспектива в теб. Те го приемат по-скоро като "Ще пробвам, пък ако ми хареса ще задълбоча връзката, ако не ще го отрежа". Та за това и в този случай са важни гореспоменатите неща.
Айде сега, не всичко е корвълък. Една истинска жена по-скоро търси уравновесен мъж, човек който проявява развитие и мисли. А не пари, когато той е на 20-25 години. Какво може да си постигнал на тази възраст? Да работиш за някаква средна заплата? А дали това означава, че задължително и 10 години по-късно няма да си на същата заплата?
Не са малко случаите, когато богата жена се влюбва в беден мъж и заживяват заедно.
Мъжът при търсенето на партньорка последно се води от желанието си за секс и външния вид. Най-често в описания случай същите хора се захващат с пълни кухи п€тки, които нито знаят да гледат деца, нито себе си, а живеят само заради парите.
Вярно е , че курвълъкът и простотията са големи, но не слагайте всички под общ знаменател.
RapExotic
03-15-2015, 09:15
Мхм, ами то в такъв случай в сайтовете за запознанства масово си лъжат, че търсят неангажираща връзка или секс за една нощ след като при тях такова понятие не съществува или просто някои не са наясно какво значи неангажираща връзка! Като гледам ти си доста на вътре в нещата! :)
П.П. Това и донякъде е несправедливо, защото бедните момичета винаги ще се уредят с някой, а бедните момчета едва ли! Освен това остава интересен въпроса защо винаги момчетата трябва да правят първата крачка и съответно да поемат негативите от отказите на момичетата примерно, докато момичето само си седи и си чака някой да я забележи и така никой не я отхвърля! :)
То в сайтовете никой не е на 100% реален и откровен. Важното е на живо какво правят. Да - някой наистина си мислят, че искат да имат такава неангажираща връзка, понеже така е модерно, но след време или се влюбват в човека до себе си и започват да ревнуват от това, че не е напълно техен или започват да съжаляват, че са имали нещо общо с него. Тоест пак търсят тези качества у него за да знаят как да продължат отношенията си. Всяка жена подсъзнателно иска да има сериозна връзка със стабилен (вкл. финансово) човек до себе си. Това отново важи основно за момичетата, тъй като момчетата са по-склонни да правят секс без да изпитват чувства, но има и изключения.
А колкото до въпроса с първата крачка - това не навсякъде е така. Този модел е по-скоро източно ориенталски - където се смята, че мъжът трябва да има основна роля в отношенията, а жената да е покорна и да бъде приемана за трофей, без да прави нищо. (Интересно е, че същите тези жени претендират за равенство между половете. Или по-точно равни права, но не и равни задължения.) В някой държави като Чехия, Русия, Скандинавите и т.н. не е така. Там хареса ли те някое момиче се запознава с теб и ти казва директно, че те харесва. Но там и стандарта на живот е друг и парите не са им основен фактор, тъй като всеки има достъп до работа и образование и може да се издържа сам. Докато тук, в България е борба за оцеляване. В който са парите, той е силният. За това има и такива прецакани момчета, които са жертва на капитала.
Айде сега, не всичко е корвълък. Една истинска жена по-скоро търси уравновесен мъж, човек който проявява развитие и мисли. А не пари, когато той е на 20-25 години. Какво може да си постигнал на тази възраст? Да работиш за някаква средна заплата? А дали това означава, че задължително и 10 години по-късно няма да си на същата заплата?
Не са малко случаите, когато богата жена се влюбва в беден мъж и заживяват заедно.
Мъжът при търсенето на партньорка последно се води от желанието си за секс и външния вид. Най-често в описания случай същите хора се захващат с пълни кухи п€тки, които нито знаят да гледат деца, нито себе си, а живеят само заради парите.
Вярно е , че курвълъкът и простотията са големи, но не слагайте всички под общ знаменател.
Ами именно тази увереност в България се постига с пари. Понеже ако не можеш да си позволиш да заведеш момичето на заведение, а вместо това я поканиш на по бира в градинката.. Ако нямаш кола да я возиш, а се налага да мръзнете и да чакате с часове по спирките за автобуси и влакове.. Ако не можеш да и подсигуриш поне някакви почивки, подаръци, забавления, дом.. То ти се еманципираш от другите момчета, които могат да си го позволят и губиш самочувствие. А това се усеща от жените и разбира се не се харесва много. И за това момичетата отиват при уверените а.к.а богатите. Не казвам, че ВСИЧКИ жени търсят САМО пари, но смятам, че финансовото положение си е значим фактор в създаването на дълготрайни връзки. Пък и никой не се интересува, че като си на 20 нямаш пари, но имаш стремеж и идеи за развитие - повечето гледат на готово - имаш или нямаш. Независимо дали тези пари си си ги изкарал ти или мама и тате ти ги дават на готово.
golemiq_korab_minava
03-15-2015, 13:05
Отново ни връщаш към масовия курвълък, койо мен не ме касае. Дори като се замислиш, през капитализма по-добре лъсват черните подлоги. Капитализмът повлия най-вече на съзнанието на хората от простолюдието.
На 20 годишна възраст едно момче с какви момичета дружи? Най-вече с такива на неговата възраст, или по-младички. Най-сполучливи връзки са тези, в които момичето е по-младо с няколко години, но всичко е според зависи. Та тези още неосъзнати тинейджърки, знаеш ли от какво се интересуват? Да се правят на години, да излизат с батковци. Но това не са интелигентните момичета. Малко по-напредналите вече разбира се, че гледат и финансовото състояние, то също е фактор на развитие, но не неизменен.
Моите родители са растнали през комунизма и са по-старомодни. Тоест, жената разчита на мъжда да се грижи и да е глава на семейството. Но при различните хора е различно. Някои момичета предпочитат те да са ''мъжа в семейството''. В други си разпределят правата и задълженията по равно. Та, див или не капитализъм, има индивиди, които мислят с главата си и слушат сърцето си пфф. Останалото са мърши, които в повечето случаи завършват малтретирани от съпругите си или живеещи със затворени очи, мижаво (незвисимо дали с пари или без) скъпернически живот, като змиорки.
Corb1225
03-15-2015, 14:38
Не е точно така. Ако изглеждаш прилично и си нахакан/имаш подход, ще чукаш. Обаче ако искаш сериозна връзка, тогава нещата се променят. Но не можеш ли да обелиш и две прикази пред момиче, дори да имаш приличен доход, си прецакан.
sladura89
03-15-2015, 14:51
Така си е аз никога не слагам нещо под общ знаменател именно и за това продължавам да търся приятелка за секс и не се отказвам, а ти за това нищо не каза! Колкото до първото съгласен съм, че има златотърсачки, ама има и такива, които не са обаче пък ми е чудно защо всички в сайтовете за запознанства масово лъжат какво търсят! :)
golemiq_korab_minava
03-15-2015, 15:21
Така си е аз никога не слагам нещо под общ знаменател именно и за това продължавам да търся приятелка за секс и не се отказвам, а ти за това нищо не каза! Колкото до първото съгласен съм, че има златотърсачки, ама има и такива, които не са обаче пък ми е чудно защо всички в сайтовете за запознанства масово лъжат какво търсят! :)
аз писах за дългите връзки.. пък за секса не знам. В повечето случаи все единия се влюбва. така че май секса с непозната за 1 нощ е по-добър вариант.. ми в университета и училище дори, по купони и разни такива се намират, но трябва да си отворен, да си тарикат. Колкото повече контакти водиш, толкова повече ти се повишава възможността да зарибиш някоя.
sladura89
03-15-2015, 16:38
ми в университета и училище дори, по купони и разни такива се намират, но трябва да си отворен, да си тарикат. Колкото повече контакти водиш, толкова повече ти се повишава възможността да зарибиш някоя.
Да проблема е, че в училище бяхме само момчета, в университета имаше само 2-3 момичета от цялата група, а пък по купони и тем подобни не ходя от доста време, другият проблем е, че не съм тарикат, а съм си по-скромен и по-директен, а в училище и университета даже бях доста притеснителен и свит. То можем ли да си представим какъв щеше да е светът, ако всеки човек беше тарикат. Знам само, че ако момичетата разсъждаваха като момчетата то щеше да се прави секс по всяко време и на всяко място!!! :D
golemiq_korab_minava
03-15-2015, 16:51
Да проблема е, че в училище бяхме само момчета, в университета имаше само 2-3 момичета от цялата група, а пък по купони и тем подобни не ходя от доста време, другият проблем е, че не съм тарикат, а съм си по-скромен и по-директен, а в училище и университета даже бях доста притеснителен и свит. То можем ли да си представим какъв щеше да е светът, ако всеки човек беше тарикат. Знам само, че ако момичетата разсъждаваха като момчетата то щеше да се прави секс по всяко време и на всяко място!!! :D
така е прав си. Аз също имам същия проблем, сега съм в университета и нямаме много момичета. Малкот пък не ги понасям особено ,защото са под нивото ми. Не, не се държа високомерно, но ми става супер мъчно като им чуя темите и приказките на някои колеги около какво се въртят, така че не дружа с тези групички, за съжаление вече стоящи на главен фон във всичките ни учебни заведения. Защото едно е да си тарикат, друго е от устата ти да излизат само простотии също.
За това вече не ми пука особено. Не казвам, че не се намират качествени хора, а само, че не всички обичат и могат да са много социални, все из тълпата.
sladura89
03-15-2015, 18:12
Аз имах 2 колежки, които май май само се правеха на много надути и на голямата работа, а пък колегите и те се оказаха повечето доста несериозни ходих веднъж да ги видя до университета, а те се скатаха и се направиха на много заети и от тогава не съм ги търсили не потдържам връзка с никой от тях! :)
MonnyMonsterr
03-16-2015, 22:51
Е, и? Мислиш ли че на някой му пука? Нищо лично, но в тая тема тебе не те коментират като гледам. Айде със здраве и успех с първия път. (Ако си тук за помощ с проблема, търсиш на грешното място. - съветче ;))