View Full Version : Трябва ми помощ!!!
Преди 2 години много харесах едно момиче 1 година по-голяма от мен. Единствения път в който се виждахме е в уроци по китара тъй като тя не е от моето училище. Аз започнах да и пиша във фейсбук и даже си писахме с часове. Поканих я на среща, тя прие и после още веднъж и вече след това като и писах по фейсбук да излезем тя дори не ми отговаряше. И аз вече след много опити реших, че няма да стане нищо явно. Сега като се замисля най- вероятно тогава съм се държал тъпо и не съм и се харесал. 2 години по-късно, на 15 години, пак започнах да я харесвам, много повече от преди. Тя вече не ходи на уроците по китара и единствения намин да се свържа с нея е с фейсбук. Търся съвети как да я поканя отново на среща, за да и кажа, че я харесвам. Благодаря предварително!
Ins0mnia_
03-15-2015, 12:38
Мисля, че в случая няма смисъл да правиш опити.
Правел си го и преди, без да има ответна реакция, така че ...
Очевидно момичето няма интерес :)
Проблемът ми е, че тя е единственото момиче което съм харесвал толкова много през живота си.
Silviq99
03-15-2015, 14:53
Дори и да и пишеш отново, не започвай веднага с поканата за среща. Знаеш ли къде можеш да я срещнеш? Опитай се уж случайно да се засечете някъде, усмихни и се, кажи и здрасти, виж как ще реагира и може вечерта да и пишеш. :)
Ами аз знам на кое кафене ходи обаче не е гарантирано, че всеки път ще е там. Благодаря за съвета!
RapExotic
03-15-2015, 16:33
След като сте били на 13г. и ти е отказвала защо смяташ, че на 15 ще се съгласи? И още повече след като 2 години не сте се виждали.. Такива неща се правят спонтанно и в подходящ момент НА ЖИВО. Примерно след урока по китара и казваш "Виж какво хубаво време е днеска, хич не ми се прибира в къщи. Искаш ли да изпием по едно кафе?" Ако приеме - кеф, ако каже, че има работа или нещо такова пробваш пак и ако и втори път откаже спираш да се занимаваш. Сега и да и пишеш най-много да си проличи, че си неуверен и само да се изложиш.
SheIsWolf
03-16-2015, 15:26
Просто си пишете...Не я кани веднага.А сигурен ли си, че тя си няма гадже?Може да те е оставила преди точно заради момче.