Влез

View Full Version : Относно бръсненето

girlwithoutname
03-15-2015, 11:13
Оле хора помагайте,че тва не се търпи! Все като се обръсна там и ме боде около месец и сега реших само да ги скъся но пак стана така и направо полудявам! То те е страх да мръднеш, не знам как ще излезна от нас. С кола маска същото ли е, страх ме е да пробвам заради болката.. А с депилиращ крем? След като ги скъсих сложих лосион, нали уж заради сухата кожа така ставало.. Не помага. Много се отчаях, не мога да го изтърпя тва.. Повече никога! (момиче съм междудругото)

kaRamella
03-15-2015, 11:21
Ми бръсни се на три дни,кво чакаш цял месец :D

girlwithoutname
03-15-2015, 11:31
Щях ако не беше тоя ужасен дискомфорт :(

heartshapedbox
03-15-2015, 12:00
Кола маската е много по-добър вариант, а и не е болка за умиране.

marilyn
03-15-2015, 18:53
Бръсни се по-често и ползвай по-хубава самобръсначка. Аз тия женските не ги харесвам, някви гадни са. Жилет с 3 ножчета май най-много ми харесват.

Иначе с крем е още по-гадно, ефектът е като от бръсненето, а може кожата да се възпали от химиите в крема.

Кола маската е много по-добър вариант и космите няма да ти боцкат, щото омекват и стават по-слаби.

MaCetY
03-16-2015, 20:29
Кола маската е много по-добър вариант, а и не е болка за умиране.

И мен майка ме води на кола маска. Не е толкоз страшно.

VinDiesel
03-16-2015, 20:32
И мен майка ме води на кола маска. Не е толкоз страшно.

:lol: Да не ходите на кола маска при мъж?

one
03-16-2015, 20:46
haha

dimitraiq
03-19-2015, 07:35
Здравейте! Искам малко информация за кола маска на цял триъгълник. Как протича, боли ли, какво се усеща? Проблема и притеснението ми идват от там, че през последните няколко месеца вдигнах килограми, защото ми откриха хормонални проблеми и ми е малко притеснено.Благодаря!

kalliee
03-19-2015, 19:13
Наистина е най-добре с кола маска. Първия път боли малко повече, особено след като си ги бръснала, но после се свиква.

heartshapedbox
03-22-2015, 15:12
Здравейте! Искам малко информация за кола маска на цял триъгълник. Как протича, боли ли, какво се усеща? Проблема и притеснението ми идват от там, че през последните няколко месеца вдигнах килограми, защото ми откриха хормонални проблеми и ми е малко притеснено.Благодаря!

Боли си, поне първите един два пъти. Никак не е нетърпима или кой знае каква болка обаче.
Ами как протича, събличаш се и лягаш, козметичката (поне моята) започва на малки участъци от триъгълника към срамните устни. Тя ще ти казва как да застанеш, на някои места да хванеш и опънеш кожата, за да и е по-удобно за работа. Като е готова, се обръщаш и по корем, ако имаш и искаш да махаш и косъмчетата на дупето. Накрая ти слага бебешка пудра/лосион и си готова.
Цялата философия е 15 минути работа, не се притеснявай. С времето косъмчетата омекват и оредяват, а и си ходиш 'гладка' доста по-дълго време, вместо да се занимаваш постоянно с бръснене.
Не мисля, че килограмите имат нещо общо, не се притеснявай.