View Full Version : Как да го разбера?
Здравейте :)
Харесвам едно момче от известно време и той знае това, но той не е сигурен в чувствата си.:(
Проблема е че понякога той ми дава някакви надежди. Какво да правя ?
knganchev
03-15-2015, 17:39
На колко години сте? Дай малко информация.
Харесай си друго момче.
Де да беше толкова лесно :(
Лесно е, ако осъзнаваш, че той не отговаря на твоите чувства по начина, по който на теб би ти се искало. Представи си да започнеш връзка с него, според мен разочарованието няма да се забави.
djipsito
03-15-2015, 18:20
С хора, които не знаят кво искат, не се занимавай.
Иначе за начало можеш да му покажеш, че не е единствен (което не значи да те види да се натискаш с други двама или нещо подобно), ама ако види, че общуваш и с други момчета и че си леко пас, може и да разбере набързо кви са му чувствата. Деликатна работа е.
Той до преди няколко дни не ми беше казвал нищо за чувствата си към мен, но няколко дни не му вдигах телефона, не му пишех( обикновено аз първа пиша) и дори се правех,че не го виждам по училище и той започна да се сеща. Снощи дори си писахме и той ми каза,че мисли че ме харесва,но не е сигурен
С хора, които не знаят кво искат, не се занимавай.
Иначе за начало можеш да му покажеш, че не е единствен (което не значи да те види да се натискаш с други двама или нещо подобно), ама ако види, че общуваш и с други момчета и че си леко пас, може и да разбере набързо кви са му чувствата. Деликатна работа е.
Може ли да дадеш още някой съвет.
Ins0mnia_
03-16-2015, 08:46
Мисли,че те харесва, но не е сигурен?А ти си сигурна :)
Постави нещата пред свършен факт, за да не се окаже накрая,че само те е размотавал.
Кажи му в прав текст,че ти го харесваш, но това с несигурността му, не ти се нрави.
Ако и тогава започне да овърта - не се занимавай повече с него.
В крайна сметка няма нищо,което времето да не лекува :)
djipsito
03-16-2015, 09:57
Мисли,че те харесва, но не е сигурен?А ти си сигурна :)
Постави нещата пред свършен факт, за да не се окаже накрая,че само те е размотавал.
Кажи му в прав текст,че ти го харесваш, но това с несигурността му, не ти се нрави.
Ако и тогава започне да овърта - не се занимавай повече с него.
В крайна сметка няма нищо,което времето да не лекува :)
Ами това.
И като ти каже, че мисли, че те харесва, ама не е сигурен, му кажи, като е сигурен да те потърси. И спри да се занимаваш с него. Нито писане, нито гледане, нито говорене, нито ходене подир гъза му. Ако наистина те харесва и иска нещо с теб, ще се потруди, а не да чака на готово.
едно много неприятно житейско правило съм си извела, и то е, че в отношенията между хората нещата са всичко или нищо.
всякакви оправдания, условности, "пречки", несигурности и подобни ги брой за НЕ.
съжалявам, че те наранявам с този отговор, но защо да си губиш времето и нервите с някой, който не е 100% сигурен че иска да е с теб.. сиреч, не иска да бъде, щото смятам че в любовта няма средно положение. не можеш да обичаш някого "малко", да го харесваш "наполовина", или пък да вярваш "почти" в Господ и т.н.; търси си някакви оправдания и разсъждава...
баща ми на едно нещо ме е научил, и то е, че когато не сме сигурни дали искаме нещо, значи не го искаме. 21 години съм на тая земя и това правило винаги се е оказвало точно така.
не се занимавай да разубеждаваш момъка, да се пазариш като просакиня или пък да го чакаш да се накани, ами си намери някой,който няма да се държи като п••ка 8-) (щото тва "не знам какво искам" са си момичешки игри)
http://www.lovequotesimg.com/quotes-images/when-you-realize-you-want-to-spend-the-rest-of-your-life-with-somebody-you-want-the-rest-of-your-life-to-start-as-soon-as-possible-541761.jpg
една картинка по темата, въпреки че е малко крайна и не е съвсем по темата. илюстрира гледната ми точка по-лаконично 8-)
SheIsWolf
03-16-2015, 15:13
Може да иска да създаде драма...Случвало ми се е.Или дгугият вариянт да си ирае с теб.Аз препоръчвам:
- Намери някоя група, или певец, отпусни се и се наслаждавай на живота ,след време ще го забравиш и няма да ти пука толкова.
LadyTerrible
03-16-2015, 15:29
съжалявам, че те наранявам с този отговор, но защо да си губиш времето и нервите с някой, който не е 100% сигурен че иска да е с теб.. сиреч, не иска да бъде, щото смятам че в любовта няма средно положение. не можеш да обичаш някого "малко", да го харесваш "наполовина", или пък да вярваш "почти" в Господ и т.н.; търси си някакви оправдания и разсъждава...
не се занимавай да разубеждаваш момъка, да се пазариш като просакиня или пък да го чакаш да се накани, ами си намери някой,който няма да се държи като п••ка 8-) (щото тва "не знам какво искам" са си момичешки игри)
Напълно подкрепям.На мен твоята ситуация ми се случи почти на твоите години,бях много влюбена в човека и адски страдах,че той беше несигурен-знае какво иска за няколко часа и после вече не знае,постоянно изчезваше точно когато започвахме да се сближаваме повече и мен много ме нараняваше поведението му.Тъй де,знам за какво говориш.Само,че моят "любим" беше и няколко месеца по-малък от мен,а твоят е 2 години по-голям от теб.Това само може да доказва,че акълът при доста индивиди от мъжки пол не еволюира особено скоростно в тези години. :D Моят съвет към теб е да се отдръпнеш и да имаш някакво време са себе си.Излизай с приятели,слушай музика,чети книги,забавлявай се и го давай по-продуктивно за теб самата,просто изключи за него доколкото е възможно.Не го търси,но не се дръж грубо,просто нека види,че той не ти е смисълът в живота и можеш да бъдещ щастлива без постоянното му присъствие.Възможно е изведнъж да "осъзнае" какво иска и да се наредят нещата,но е и също толкова вероятно да остави нещата така,ако му се стори трудно да те занимава със "сложния" си мисловен процес.И в двата случая е добре за теб,така че усмихни се и главата горе. :)
VinDiesel
03-16-2015, 15:51
Щом се чуди и вайка, значи не е решителен, а може би нещо в теб го отблъсква.
Сред тия надежди, той намесва ли секса?
С какво се занимава тоя младеж? Много ли е зает, прекалено ли заляга над учебниците?
Ще ви послушам и ще спра да му пиша и звъння, а и няма смисъл щото той не знае какво иска.