Влез

View Full Version : Бързо свършване (за мъжете)

castela5
03-15-2015, 18:58
Здравейте, вероятно има такава тема,но аз не намерих и реших да си задам смешния въпрос.Вероятно повечето мъже имат този проблем предвид това, че природата ни е създала така, че бързо да свършим "работа" и да се приключва.
На 17 години съм, от 2 години водя полов живот и винаги е било с презерватив.Сега имам по сериозна приятелка и решихме да пробваме без презерватив.И тука идва проблема.Правим така наречената любов след, което идва ред на същинския, първобитен секс, аз я стимулирам, ръгвам го няколко пъти и тръгвам да свършвам, колкото и бавно да прониквам.
Чел съм всякакви глупости за:
1/лекарства
2/мислене за друго по време на полов акт, (което аз не подкрепям, защото къде отива кефа от секса?)
3/стискане на члена в основата му
4/дори за задържане на дъха за 5 секунди
Уви нищо не помага.Надявам се някой да може да ми помогне с този ми мой проблем.
Благодаря предварително. :)

sladura89
03-15-2015, 21:06
Всичко е до психика понякога свършвам за много дълго време час и повече това става благодарение на умствено подтискане на удоволствието или ако се разсееш нещо и нещата започват от начало, а друг път ако съм изпитал някаква огромна възбуда или съм си стимулирал разни точки по пениса то тогава мога да свърша примерно и за 5 минути според зависи! :)

П.П. Ако си гледал Американски пай 1, онзи как за 5 минути свърши 2 пъти без почти да го докоснат та всичко си е до психика и нагласа!

castela5
03-15-2015, 22:12
Прав си, но как да се разсея или знам ли как да я накарам поне тя да свършва по-бързо.

sladura89
03-15-2015, 22:48
Прав си, но как да се разсея или знам ли как да я накарам поне тя да свършва по-бързо.

Е за това вече трябва да се обърнеш към момичетата във форума аз не съм компетентен, а колкото до разсейването до теб си зависи, но имай предвит, че пък прекаленото разсейване може и да ти повлияе на ерекцията!

VinDiesel
03-15-2015, 22:52
Френска любов правите ли?
Щом още нямаш такъв конърол, свърши 1-во и тогава започвай същинската част.

castela5
03-16-2015, 16:41
Е то това лесно ама... как да се науча да контролирам?Тогава!
П.С. Много въпроси мноу' нещо ма нали е за тва сайта :Д

VinDiesel
03-16-2015, 20:29
С практика, до сега си бил все със презерватив, изведнъж сваляш скафандъра и искаш от 1-вия път, да държиш.....