castela5
03-15-2015, 18:58
Здравейте, вероятно има такава тема,но аз не намерих и реших да си задам смешния въпрос.Вероятно повечето мъже имат този проблем предвид това, че природата ни е създала така, че бързо да свършим "работа" и да се приключва.
На 17 години съм, от 2 години водя полов живот и винаги е било с презерватив.Сега имам по сериозна приятелка и решихме да пробваме без презерватив.И тука идва проблема.Правим така наречената любов след, което идва ред на същинския, първобитен секс, аз я стимулирам, ръгвам го няколко пъти и тръгвам да свършвам, колкото и бавно да прониквам.
Чел съм всякакви глупости за:
1/лекарства
2/мислене за друго по време на полов акт, (което аз не подкрепям, защото къде отива кефа от секса?)
3/стискане на члена в основата му
4/дори за задържане на дъха за 5 секунди
Уви нищо не помага.Надявам се някой да може да ми помогне с този ми мой проблем.
Благодаря предварително. :)
На 17 години съм, от 2 години водя полов живот и винаги е било с презерватив.Сега имам по сериозна приятелка и решихме да пробваме без презерватив.И тука идва проблема.Правим така наречената любов след, което идва ред на същинския, първобитен секс, аз я стимулирам, ръгвам го няколко пъти и тръгвам да свършвам, колкото и бавно да прониквам.
Чел съм всякакви глупости за:
1/лекарства
2/мислене за друго по време на полов акт, (което аз не подкрепям, защото къде отива кефа от секса?)
3/стискане на члена в основата му
4/дори за задържане на дъха за 5 секунди
Уви нищо не помага.Надявам се някой да може да ми помогне с този ми мой проблем.
Благодаря предварително. :)