nznznz
03-20-2015, 18:43
Много ме е страх. Тази вечер останах със по-голямата ми сестра сами. Тя преди малко ме изнерви, казах ѝ да спре да се смее, защото ми е гадно и че ме боли(кихна много силно в ухото ми когато седяхме една до друга, тя е от тези които кихат много силно). Но не го направи и аз се изнервих изкара ме от нерви и я ударих веднъж. Проскубах и косата около 10 косъма сега ме заплашваша, че утре когато родителите ми дойдат ще им покажа и си го скри в джоба за да не ги изхвърля. Майка ми е много лоша сигурна съм, че ще ме бие, а баща ми сигурно нищо няма да ѝ каже затова, че съм прекалила. Много ме е страх този път майка ми ще ме убие! Попринцип не правя такива неща, но сестра ми ме нерви постоянно и майка ми я вижда но нищо не казва и сега всичко ще стане лошо и няма да се оправи. Нямам страх от физическата болка, но вече каквото да направя ще съм най-лошата. не знам какво да правя, това ми се случи преди 4-5 месеца, но мина за 1 месец и всеки ден бях под напрежение. Майка ми не знае, но дори цикъла ми не е бил редовен откакто започна да ме бие и да ме стресира. Всичко това ми влияе силно на душата и на тялото ми. Сега сестра ми си тананиква нещичко и не ѝ пука. Но вече аз ще страдам заради 10 косъма, години наред сигурно. Какво да направя в безизходица съм, сигурна съм, че всичко ще се провали познавам майка ми много добре. Сестра ми ме мрази последния път докато майка ми ме биеше тя ме гледаше ѝ се подхилкваше.А Аз толкова много неща направих за нея(говоря за по-сериозни неща).. Имам си всичко от което се нуждая без радостта от която се нуждая най-много. Искам просто да умра не искам такъв живот. Защо изобщо съм се родила? За да страдам..