View Full Version : Преждевременна Еякулация
Здравейте, както се разбира от заглавието имам малък проблем с еякулацията. Преди да ми казвате, да си мисля нещо гадно, да свършвам преди акта или, че ми трябва повечко опит... Всичко изброено го имам и съм го правил. Започнах да свършвам невероятно бързо което за мен си е доста голям проблем. Преди ми отнемаше по около 20-30 минути а сега за няма и една минута и свръша. Къде е забавата в това? Дори вече ме е срам да излизам с момичета понеже ако се стигне до секс ще се изложа като пълен кретен (Да, за някои няма да се изложа, но за мен си е). Въпроса ми е някакъв медикамент (По възможност хапче) Който се продава свободно в аптеките или мога да си го поръчам чрез интернет, но също така да е дискретно... все пак не желая всички да разберат. Моля за помощ защото вече ми свършват идеите ..
Ivan4o0o0
03-24-2015, 04:35
Ако не си минал 21 години, хормоните ти може още да са на високо ниво и лесно да свършваш. Друг вариант е да намалиш чувствителността, като го държиш забелен в гащите. Пробвай това известно време, а ако не ти се занимава посети уролог и ще ти каже какво да направиш :)
"Медикаменти" бих те посъветвал да не взимаш... всичко ти е в главата. Когато усетиш, че ще свършиш ще усетиш също, че дишането ти е мега учестено и целия си някак стегнат; вземи се в ръце и вдишай дълбоко и бавно около 6-7 секунди вдишване говоря и после бавно издишай. Докато го правиш ще усетиш как цялото това сексуално напрежение у теб изчезва и тей, няма да свършиш :Д реално при мен лично всеки път, когато усетя, че ще свърша мога да го направя това с дишането и да си продължа, тей че от опит ти казвам, че помага
Ако не си минал 21 години, хормоните ти може още да са на високо ниво и лесно да свършваш. Друг вариант е да намалиш чувствителността, като го държиш забелен в гащите. Пробвай това известно време, а ако не ти се занимава посети уролог и ще ти каже какво да направиш :)
+1
Прави секс на гладен стомах :Д
anonymous908491
03-28-2015, 18:45
И кво ти пука, нали свършваш, да му мисля тя как ще се довърши