View Full Version : Секс for the first time.
nika8681
03-24-2015, 15:45
...
SheIsWolf
03-24-2015, 15:48
Какъв е бил проблема от негова страна?
ForzaFelipe
03-24-2015, 16:59
Ако мислиш всеки път след като го правиш с презерватив да се чудиш дали си бременна, по-добре му прави само свирки...Вземи малко се образовай по тази тема, защото положението е страшно...
nika8681
03-24-2015, 18:24
Емм това, че свърши мн бързо и беше много притеснен и вследствие, на което отиде на лекар и той му каза какво да пие и да не прави секс 10 дни.
nika8681
03-24-2015, 18:25
Ако мислиш всеки път след като го правиш с презерватив да се чудиш дали си бременна, по-добре му прави само свирки...Вземи малко се образовай по тази тема, защото положението е страшно...
Ами именно затова питам за да се образовам ???
Как ще забременееш с презерватив????
ForzaFelipe
03-24-2015, 20:19
Приятеля ти свършва бързо и е отишъл на лекар и той му е предписал хапчета и да не прави секс 10 дена???? Ти сериозно ли??
И какво има да се образоваш, не знаеше ли за какво се ползва презерватива? Много ми е интересно за какво си мислеше, че се ползва презерватива ако не е да предпазва от забременяване (и различни болести предавани по полов път) ??
По скоро отговора да е НЕ, нали?
По скоро отговора да е че си леко тъпичка и необразована и ти е било рано. Посмях се на леко риторичния ти въпрос.
Аз съм девствена!
Първия път беше много странно
Вие, тук не се ли усетихте? ;D Егати модата да си съживявате стари фейк профили.