View Full Version : МНЕНИЯ И СЪВЕТИ???
Такамм.. от около седмица и нещо съм започнала упражнения. На ден ги правя по около 1 час.
Мотивирала съм се и спрях сладкото, хляб и газирано.
Проблем ли е обаче че сутрин не закусвам? От много време е така.
След колко време мога да очаквам резултати? Имате ли някакви съвети, мнения?
CoockieMonster
03-25-2015, 15:48
В коя част на деня тренираш?
Колко калории приемаш на ден?
А макроелементи?
В този сайт едва ли има толкова компетенти хора, колкото са във bb-team, там има статии за храните. Много са позлезни.
Успех и не се отказвай! :)
Ами късния следобед.. по-рано нямам възможност, около 5-6.
А за калорийте не знам как да си ги изчисля.. Като майка ми е готвила нещо как да разбера калко калорий съм приела, слад като няма опаковка :ДД
благодаря : )
Закусвай сутрин. Дори да не ти се яде още толкова рано, намери време за един банан и малко кисело мляко например. Или бърз сандвич. Следобедът ще се чувстваш много по-малко уморена и няма да имаш склонност да преядеш за обяд или за вечеря.
Не е нужно да закусваш. Ти по-скоро правиш нещо като fast (Intermittent fasting ). В този случай е препоръчително въглехидратите ти да са след тренировката, затова ако можеш измести тренировката по-рано към 1-2 примерно.
Бях чел някъде, че за да забележиш резултати ти трябва към седмица. Останалите да забележат резултатите - 3-4 седмици (нямам представа как са ги смятали тия седмици). Така че, продължавай да тренираш и започни да следиш калории.
Когато е така готвено най-добрия вариант, който имаш е да следиш всичките продукти използвани в манджата и след това да разделиш приблизително колкото ти идва порцията. Пример: лазаня, в която са използвани х продукти и се получават горе долу 6 парчета, делиш сумата от калориите на цялата тава на броя парчета и готоЛ.
Успьех.