Влез

View Full Version : Тревата вреди ли в секса?!

rascal_
03-27-2015, 19:12
Здравейте. На 18 съм и наскоро изкочи 1 проблем.
Имам приятелка на 20 и си е доста сексапилна :D ходим вече близо 6 месеца но от 2/3 месеца насам усетих 1 проблем.
Целувки туй унуй така и така знаете как и идва момент малкия пораснал да влезе в хралупата. Всичко е Ок до 2/3 тек но след като свърша 3тия път ( да речем час и половина до 3-тия тек) и не ми става след това . в смисъл не съм чак толкова възбуден. преди тези 2/3 месеца стигах до 5/6 но съм си редовен пушач на трева близо 2 години . запознат съм съм тревата и ефектите , не съм от тези дет пушат каквото им дойде. Но има вероятност за увреждане на тестисите. Въпроса ми е според вас издръжливостта или не знам как да го нарека тоя проблем се дължи на тревата или на това че не експериментираме нови неща с приятелката ми ... също така да отбележа че правим секс към 4/5 пъти в седмицата.
Може да ви звучи нелепо . но някой ако знае дали всичко това се дължи на тревата и трябва да е спра да пише.

102
03-27-2015, 19:49
прехвърли тревата към нея
няма да съжаляваш

anonymous908491
03-27-2015, 20:01
Имам приятелка на 20 и си е доста сексапилна

Това преди или след като се напушиш го мислиш ?

rascal_
03-27-2015, 20:19
добре, аз ви питам съвсем сериозно . когато и да го правим никога не съм бил НАПУШЕН. не знам какво става , не знам дали тва се случва защото не сменяме често позициите и няма разнообразие или до някаква степен това може да е от тревата.

heartshapedbox
03-27-2015, 21:40
До колкото съм информирана, евентуално увреждане на тестисите може да се получи, ако пушиш и семките. Предполагам, че и да е така обаче, би трябвало да се отразява в плодовитостта на спермата, а не в броя свършвания. Едва ли е от тревата, не се шашкай.

прехвърли тревата към нея
няма да съжаляваш
+

rascal_
03-27-2015, 22:05
добре, дори да не е от това ... защо се получава това ? Почвам малко по малко да се шашкам какво ми става.

MaCetY
03-28-2015, 06:55
3-4 тека ...час и половина секс какво очакваш? Но толкоз секс да не е бил някакъв ефект от напушването, да си халюцинирал :) ? :lol:

hAwk_eye
03-28-2015, 09:24
3-4 тека ...час и половина секс какво очакваш? Но толкоз секс да не е бил някакъв ефект от напушването, да си халюцинирал :) ? :lol:

:D :D :D +++

rascal_
03-28-2015, 11:18
чак халюцинирал не .. но по принцип съм издържал към 3/4 часа ... и за това се притеснявам защо сега след определ брой текове и го няма това желание като преди е било примерно. и стига сте се ебавали за тревата :D

MaCetY
03-28-2015, 20:24
чак халюцинирал не .. но по принцип съм издържал към 3/4 часа ... и за това се притеснявам защо сега след определ брой текове и го няма това желание като преди е било примерно. и стига сте се ебавали за тревата :D

Май няма да е само трева ... :lol:

Sc0RcH
03-29-2015, 16:00
Нищо чудно че само тъпаци пушат трева...ама ти си мега тъпак направо.

kaRamella
03-29-2015, 21:58
И аз да съм мъж след третия тек ще заспя сигурно, не дa се чудя що не ми става :D

NomNomNom
03-30-2015, 00:30
И аз да съм мъж след третия тек ще заспя сигурно, не дa се чудя що не ми става :D

Директно се завивам през глава, пък ако иска да изнасилва труп :д

Авторът е привикнал към приятелката си, и е нормално да има спад, колкото и да е яка, и колкото и да те стимулира.

AssholeForever
03-30-2015, 06:35
СЛОЧАЕНОСТ, НЕ МИСЛИА !

Юлиян
04-02-2015, 10:57
我不知道小草是否损坏不能回答

Zyra
04-02-2015, 16:43
Не знам за тревата, но похвално за самопризнанията ти в мрежата. Осъзнаваш, че IP-то лесно може да се вземе с програма, а ако някой има правомощията взима IP-то от админа, минава през интернет доставчика ти и после ще водите един разговор за това, кой ти я продава. Не, че някой ще се захване да го прави, като знам колко са работливи полицайте и все пак не е препоръчително.
До колкото ми е направило впечатление тревата не се отразява на издръжливоста и желанието. Да прави те по-освободен, но не ми е направило впечатление да има отрицателни ефекти спрямо секса и представянето на мъжа. Дори и да влиае на, както се изрази "на тестисите", това няма общо с представянето ти. Единственото увреждане в тази насока би могло да бъде на качеството на спермата ти.
А за това, че го правите по 3 пъти на ден по 4/5 дни в седмицата. Ми направи си сметките. Не си фабрика. Да в началото е супер. Нов партньор, всичко е ново и интересно с него. Желаете се, искате да пробвате това онова и винаги в началото е като при маратон. След време всичко се изтърква, омръзва, желанието намалява, ако не прилагате трикчета и нови неща (ако правите просто стандартен секс, без да се стараете да се погрижите качествено за другия). Не може да го правите по 15 пъти в седмицата и да искаш винаги да ти е интересно, желанието да е на макс и да не се изморяваш. Съвсем нормално си е и според мен няма какво да се притесняваш. И имай в предвид, че между всеки "тек" се изисква почивка, ако искаш всичко да върви по мед и масло. Отиди до тоалетна, пий малко вода, презареди батерийте и хайде пак, но юруш не става.
И все пак се постарай да спреш тревата. Не смятам, че ти е нуждна и, че не можеш без нея. Представи си до какво може да те доведе в бъдеще: импотентност, изгнили зъби, шанс да имаш дете с увреждания ( и да дори и да си далеч от мисълта да ставаш бъща все някога ще се случи, а ако не се случи ще го желаеш)...възможности много. Колкото и добри черти да има тревата и да се води лечебна и каква ли не, толкова и лоши. Ти си решаваш, а аз само давам съвет.

baby_baby
04-02-2015, 22:07
Не

SugarDaddy
04-03-2015, 14:22
Е много ясно, че тревата вреди, добро утро.

Но едва ли това е причината за описания от теб "проблем". Просто едни жени провокират и дървят повече от други, всичко е наред, спокойно.

thefreak
04-03-2015, 15:12
Осъзнаваш, че IP-то лесно може да се вземе с програма, а ако някой има правомощията взима IP-то от админа, минава през интернет доставчика ти и после ще водите един разговор за това, кой ти я продава.

доообре

NomNomNom
04-03-2015, 15:16
Не знам за тревата, но похвално за самопризнанията ти в мрежата. Осъзнаваш, че IP-то лесно може да се вземе с програма, а ако някой има правомощията взима IP-то от админа, минава през интернет доставчика ти и после ще водите един разговор за това, кой ти я продава. Не, че някой ще се захване да го прави, като знам колко са работливи полицайте и все пак не е препоръчително.
ip архитектите във форума strike-ват :д

thefreak
04-03-2015, 15:16
Всичко е Ок до 2/3 тек но след като свърша 3тия път ( да речем час и половина до 3-тия тек) и не ми става след това . в смисъл не съм чак толкова възбуден. преди тези 2/3 месеца стигах до 5/6 но съм си редовен пушач на трева близо 2 години.

Нормално е това.
На 14 ми ставаше от вятъра, тъй че очаквай по-трудна да стане възбудата през следващите години.
Казаха ти по горе, че с 1 човек се свиква с времето, това е така.
Скарайте се мощно да видиш след тва секс, ще опознаеш друга част от човека и за няколко месеца ще се върне желанието отново.

thefreak
04-03-2015, 15:18
ip архитектите във форума strike-ват :д

Мани, ще следи IP-та а у, админи, полицаи, гомна от куче, страшна работа...

analgin
04-03-2015, 20:56
добре, аз ви питам съвсем сериозно . когато и да го правим никога не съм бил НАПУШЕН.

това даже не мога да си го представя да си активен пушач на марихуана и да не си пробвал напушен, много губиш напълно сериозно ти говоря, изключително силно усещане и просто е адското удоволствие и спокойно , тревата не е причината да ти става по-трудно

StNikola
04-04-2015, 18:53
Не знам какви сте вие с тая трева, но аз съм пробвал 2 пъти напушен и направо не мога да си държа очите отворени след като свърша. За какви 3-4-5-10 тека ми приказвате тука не знам. Другото е какво точно имате за напушване че знам едни дето си мислят че са се напушили от една цигара с 50% тютюн вътре.

anonymous908491
04-04-2015, 18:57

Ако беше мъж, щеше да знаеш, че ние предпочитаме да заспим след първия, но търпим заради вас.

Boutsider
04-05-2015, 13:15
Ако беше мъж, щеше да знаеш, че ние предпочитаме да заспим след първия, но търпим заради вас.

+1, крайно време е да го проумеят ама ц..

kaRamella
04-05-2015, 13:22

що и моя не мисли така ;д

Boutsider
04-05-2015, 13:30
що и моя не мисли така ;д

Уста нямаш ли :)

kaRamella
04-05-2015, 21:20
Уста нямаш ли :)

А не не , току виж после нещо се запре с дни :D

picikurchi
04-07-2015, 19:00
Ми...чуек неам. Може би... не знам .. може би евентуално .. виж са, ако... ама иначе деа знам..... дано да съм помогнал ;)

Rabalka
04-07-2015, 19:32
Мене пак ме избива много на секс от тревата и от пиенето сашто

SugarDaddy
04-08-2015, 14:10
Мене пак ме избива много на секс от тревата и от пиенето сашто

При жените е коренно различно, не се брои.

Rabalka
04-08-2015, 20:41
Да ве..

linoleum
04-09-2015, 07:42
секи знаИ, че от марихуанЪтЪ се затъпява, променят се ценностите и въобще не си вече същият човек. естествено е като са напушваш като марадона да ти окапят в един момент тестисите. не случайно е официално забранена..... не за да ти развалят кефо!

taina_maina_
04-09-2015, 09:42
S moq pravim go po tri pyti na den i nishto ni nqma v nachaloto go pravihme i 5/6 ama sega ne moje tolkova mn da svyrshva :P i sme bili napusheni i ne sme bili

linoleum
04-09-2015, 09:51
S moq pravim go po tri pyti na den i nishto ni nqma v nachaloto go pravihme i 5/6 ama sega ne moje tolkova mn da svyrshva :P i sme bili napusheni i ne sme bili

а като беше яла от зеления мед по средата на актЪ представяше ли си пусита?

taina_maina_
04-09-2015, 10:28
а като беше яла от зеления мед по средата на актЪ представяше ли си пусита?
da hahaha i ne samo tova ;)

SugarDaddy
04-09-2015, 11:59
Да ве..

Абе аз като мъж ти казвам, много по-добре трескам без трева. Не че с тревата не ми се иска, но не съм толкова перформантен, да не говорим пък ако ми е за първи път с ново момиче да съм напушен, не е оферта изобщо.

Отговорността на мъжа е доста по-голяма от това да легнеш и да си отвориш краката. ;)

Boutsider
04-10-2015, 06:56
перформантен

Брат, явно затъпявам! :)