PDA

View Full Version : Малко помощ!

fls63
03-28-2015, 14:36
Здравейте, знам че не съм единствена с този проблем.
Тъжно ми е и то много. Баща ми се раздели с майка ми много отдавна. За последно го видях преди 4 години (+ -). До колкото имах последна информация от неизвестен източник, знам че е щял да ходи в чужбина. Отделно имах информация от майка ми,че най-вероятно вече не е в България.Бих я питала за много неща относно баща ми,но тя не желае да говорим по темата.
От известно време се каня да посетя районното (защото той има/ше малко проблеми с тях),но не знам дали ще могат да ми помогнат!?
Та искам мнение от вас,дали има смисъл да ходя в районното? Дали полицията ще ми е от полза за намирането му?
И дали има някакъв начин да го намеря?

Благодаря...!

sl1nceetoo
03-28-2015, 14:51
През тези четири години не сте ли се чували поне? Той не те ли е търсил?

fls63
03-28-2015, 16:05
Не, не. Никакво известие от него.Нито телефонния му номер който последно имах е актуален...,пък да не говорим за скайп,фейсбук и така нататък.

sl1nceetoo
03-28-2015, 16:27
След като той не е положил усилие да се свърже с теб, защо ти е ти да го търсиш? И то в полицията...
Какви ви бяха отношенията преди да ви напусне?

skate
03-28-2015, 16:31
То си е нейна работа за какво й е да го търси.Иначе да, може да пробваш в районното,също може да потърсиш някакви негови приятели или колеги и от тях да вземеш някаква информация.

RapExotic
03-28-2015, 16:41
Не познаваш ли някой негов приятел или адрес, на който живее?

marilyn
03-28-2015, 20:17
Честно казано не вярвам в районното да ти дадат информация.

MonnyMonsterr
03-29-2015, 18:58
Нищо не кубиш ако опиташ. Има и един лесен начин да се пробваш да го издириш - фейсбук. Няма гаранция че ще стане, но все пак пробвай.

fls63
04-01-2015, 10:35
@skate
@RapExotic
Не, никой негов приятел не познавам.Дори и по физиономия не ги помня.

@marilyn Защо не вярваш? :)

@MonnyMonsterr Та аз не знам дали изобщо има телефон,камоли фейсбук. Той е възрастен човек и не се занимава с Интернет пространството.

TheDeath
04-02-2015, 05:53
Можеш да пробваш в районното, а можеш и да седнеш и да поговориш с майка си, но не да ѝ се тръшкаш и да ревеш, че искаш номера на тати, а да се опиташ да я разбереш защо не иска да говори, явно все още я боли, покажи ѝ , че си до нея независимо какво се случва около вас и ѝ обясни защо точно искаш да намериш баща си. Ако говориш, като възрастен човек, внимателно и спокойно, може би ще получиш информацията, която искаш

Юлиян
04-02-2015, 20:34
我很抱歉发生了什么事。坚强! :cry: :cry: :cry:

rockie.
04-09-2015, 13:02
отивай в районното пък колкото ти кажат кажат успех

Da`luminati
04-15-2015, 13:52
Не, не. Никакво известие от него.Нито телефонния му номер който последно имах е актуален...,пък да не говорим за скайп,фейсбук и така нататък.

Извинявай , че ти го казвам , но това означава , че просто не иска да ви вижда (грубо казано) . Може и да се опитва да започне нов живот , знаеш ли ? *без лоши чувства*

RosaCalvaria
04-15-2015, 14:39
Извинявай , че ти го казвам , но това означава , че просто не иска да ви вижда (грубо казано) . Може и да се опитва да започне нов живот , знаеш ли ? *без лоши чувства*

Всеки има право на започване на нов живот, но не и по такъв отвратително грозен начин, заебавайки бивша жена и свое дете...

А по темата, може да пробваш в районното, да, но няма да е лошо да поговориш с майка си преди това. Не е хубаво да правиш неща зад гърба ѝ. :)

Da`luminati
04-15-2015, 14:59
Е не съм казал , че ми харесва това което е направил , точно обратното !

Lv4e
04-21-2015, 20:57
Щом не се е търсел толкова време. Не очаквай да те посрещне с радост, прегръдки, целувки и мили думи, след като го намериш.

KIRIL98
05-04-2015, 14:31
Ще го н.америш