View Full Version : Момичета - как бихте постъпили/реагирали?
iwhswgrs
03-28-2015, 16:35
Здравейте,
да комплексиран съм на тази тема, признавам си го. Искрено ви моля за сериозни отговори.
Та да си представим следната ситуация - харесвате дадено момче,много, наистина много го харесвате, даже вие предприемате първата крачка, но знаете, че да имате връзка поради определени обстоятелства е трудно. И стига момента в който секса наближа, но там докато се натискате, докато го пипате и т.н. виждате, то ест усещате, че не му е особено голям. Да не кажем малък. Как бихте постъпили? Бихте ли му дали няколко шанса да видите дали би ви харесал секса или бихте се отказали от него?
И още един допълнителен въпрос - 13см ми е - знам, че има друга тема, но да питам и тук - били ли сте с такъв размер или по-малък при който сте изпитвали удоволствие от секса?
Благодаря ви предварително!
И на колко спомена че си ?
MonnyMonsterr
03-28-2015, 18:15
Техниката е дори по-важна от размера. Не помня някога това да ми е правило впечатление (нямам и особено опит). Но то е по скоро индивидуално дали ще направи впечатление или не.
Тия работи са индивидуални, не знам защо толкова се притеснявате от тоя размер! Има и по-тесни момичета, има и по-широки. Никоя няма да те върне, щото патката ти не е 20 см.
iwhswgrs
03-28-2015, 21:12
Ами не съм на малко години..на 21 съм.
anonymous908491
03-28-2015, 21:14
С 13см ще трябва да си плащаш, ако не искаш да ти се смеят зад гърба
:D Хващай точилката и почвай да разточваш.
Стига сте му се подигравали бе хорааа. Важно е как действаш,но според мен няма да те върнат
iwhswgrs
03-29-2015, 08:36
Ще се радвам да чуя още мнения от момичета, мерси за досегашните и като цяло ме интересува и дали са имали връзки с момчета с по-малки размери и какво е станало.
hey.mistery
03-29-2015, 12:27
Както по-нагоре казаха не е до размери, а до техника. Ако си добър в секса, размера не е от значение, не се притеснявай. :)
Някое момиче до сега казвало ли ти е нещо за размера?
iwhswgrs
03-29-2015, 15:38
Ами не ми е казвало, ама не е и като да съм имал дълга връзка (поради причина разделяне заради разстояние) и не е като да съм бил с много момичета и като цяло не съм правил много пъти секс . Просто де да знам смисъл не знам дали е възможно да задоволя някое момиче с този размер, смисъл наистина да я задоволя..
anonymous908491
03-29-2015, 15:55
Просто де да знам смисъл не знам дали е възможно да задоволя някое момиче с този размер, смисъл наистина да я задоволя..
За да я задоволиш наистина, ще ти трябват поне 40см, може и повече
Тия работи са индивидуални, не знам защо толкова се притеснявате от тоя размер! Има и по-тесни момичета, има и по-широки. Никоя няма да те върне, щото патката ти не е 20 см.
Toва с "тесните" и "широките" ме разби. Всички са еднакви отдолу, просто някои са по-малко овлажнени
^^Не смятам, че всички са еднакви отдолу. Тогава всички мъже щяха да имат еднакви патки. ДА, овлажняването играе голяма роля, но ако една жена се овлажнява доста, това не значи, че усещането е като да го вкарваш в кофа.
Toва с "тесните" и "широките" ме разби. Всички са еднакви отдолу, просто някои са по-малко овлажнени
Аха, добре, ще знам.
Бива ли да сте тъпи на килограм, значи?!
Аз повече бих се притеснила ако му е 23, не 13...
Kia_Sportage
03-29-2015, 19:44
Изобщо да не ти е пука...набиваш го до край и да не ти дреме...ръгаш здраво!То не си мисли че и да ти е 23 е много добре :D като почне да ти мранка че нейска анално че много ще я боли и тн... повярвай не е приятно!3-4 дена да си мислиш как ще и го боднеш в дупето и тя да ти откаже ... Разлигави мацката и почвай няма какво да се чудиш...Дава ли непропускай пак квото стане :D
TheDeath
03-30-2015, 07:22
Имала съм връзка с момче с малка пишка, и не ми е било някаква драма, като едното е малко, компенсираш с друго, включваш повече ръце, устни и те така. Не е чак толкова определящ размера и не е важно да е голям, важно е да си паснете с жената ;)
iwhswgrs
03-30-2015, 11:08
То ест това не е било причина да се разделите?
TheDeath
03-30-2015, 11:15
Причината да се разделим беше, че младежа се пренесе да живее извън България, а аз на онзи етап все още учех, не пожела да ме изчака една година и реши, че ще е по-добре да не ме връзва да го чакам или той да ме чака - сега е щастливо женен за австрийка, явно и с малка пишка да си, пак се намират жени, стига да знаеш как да се държиш.
^^Не смятам, че всички са еднакви отдолу. Тогава всички мъже щяха да имат еднакви патки. ДА, овлажняването играе голяма роля, но ако една жена се овлажнява доста, това не значи, че усещането е като да го вкарваш в кофа.
Да, защото НЕ Е кофа!
NomNomNom
03-30-2015, 16:33
и не ми е било някаква драма
Единствено е драма, ако е комплексиран заради това.
baby_baby
04-03-2015, 10:38
Да бих му дала шанс не виждам какъв е толкова проблема
май бъркате тесни/широки с дълбоки и плитки :)
sladura89
04-03-2015, 15:37
До колкото съм чел вагината на жената средно е някъде около 8 см, така че ако ти е по-голям от 8см. значи би трябвало да можеш да я задоволиш! Но принципно колко е широк е по-важно от това колко е дълъг! :)
iwhswgrs
04-04-2015, 11:43
А добре момичетата, които са били с момчета с такива размери - били ли сте задоволявани ? Смисъл успявали ли са да ви задоволят с този размер, до стигате до оргазъм?
lvsk9896
04-05-2015, 10:22
Ако мацката е точна и изпитва нещо истинко към теб, то няма да те 'зареже' , защото ти е 10,13,15 см и т.н .. А и размера не е чак толкова важен, по-важно е как действаш ;)
Fragments
04-05-2015, 13:37
Ако люти е без значение размера на чушлето.