View Full Version : Хубави гимназий в Бургас?
KallySs_
03-28-2015, 20:34
Здравейте момиче съм на 14 и ми предстоят изпити за кандидатстване след 7-ми клас . Искам да ви питам за хубави гимназий в Бургас . В момента съм си набелязала испанската , обаче още се колебая . Предложения? :) Благодаря предварително .
Зависи какво ти се учи.Английската и немската също не са лоши.Ако пък ти е интересна математика и точните науки ПМГ е за теб. :) Но пък като цяло сградата на исп,ита,пмг и френска е супер.Сега нали направиха спортният център,а и си е в центъра и всичко ти е на близо.Успех с изпитите :)
Сега нали направиха спортният център
То един центъъъъър...:Д
В испанската е много добре, стига да си готова да учиш наистина, особено в 8-ми клас. Едно момче от нашия клас се премести в ПМГ още след края на 8-ми и в момента там си му е по-добре. Това вече идва от това какво ти се учи де, но ако не искаш да учиш испански, по-добре не учи испански.
Незнам,не съм влизал в него,но отвънка изглежда добре :Д
Отвътре не са точно така нещата. Модерен е, хубаво е направен, но не е за повече от 10 човека. Игрището е малко и около него има мнооооого излишно място, което е кажи-речи неизползваемо.
За басейна и останалите неща не знам де, може и да са окей. ;д
А знаеш ли дали ще може през лятото да се използва от хора,които не са от гимназията срещу заплащане или нещо др?
За момента басейна знам, че се използва от спортните клубове, казаха ни, че след време ще бъде пуснат и свободно /срещу заплащане тоест/, но кога точно не знам.
Ахам мерси,аз най-много се тваря,че нас ни караха да даваме пари за него,но аз като завърших още не го бяха направили и грам не съм видял от него ;д
Яяяяя, ти да не си учил в моята гимназия бе? Защо не го знам аз това?
95 го изтървахте много кофти, да. Ние пък от друга страна очаквахме повече от тоя център и накрая бяхме силно разочаровани.
Да не ти казвам пък съблекалните колко са тясни...
anonymous908491
03-28-2015, 21:11
За басейна и останалите неща не знам де, може и да са окей. ;д
Един басейн ли определя качеството на училището, в моя квартал са десет училища с десет басейна, но никой не ми го хвали
Един басейн ли определя качеството на училището, в моя квартал са десет училища с десет басейна, но никой не ми го хвали
Къде пък видя да казвам, че басейна определя качеството? :Д
Питаха ме, отговорих.
в пмг бях аз
нене няма...отивам лятото и влизам без пари,,знаеш ли къв панаир ще им вдигна,ако не ме пускат ":Д:Д
anonymous908491
03-28-2015, 21:17
Къде пък видя да казвам, че басейна определя качеството? :Д
Нямаше как по друг начин да си похваля квартала
Оу...Разкажи ми повече за квартала си тогава!
anonymous908491
03-28-2015, 21:22
То така се започва, след това ще искаш и на гости да ми дойдеш, предпочитам да си мълча
DieselBlood
03-29-2015, 09:40
Зависи какво те влече. В английска и немска е доста трудно да се влезе, понеже бала е доста висок всяка година. Романските езици също не са зле, ако ти се учат такива езици. От езиковите, може би само руската е на доста ниско ниво. Знам от личен опит.
heartshapedbox
03-29-2015, 09:43
В хубавите гимназиИ приемат с хубав правопис, мисля.
:lol:
недей в Английска, провал е вече
Немска, ПМГ по-доброто.
Гимназий звучи като новооткрит химичен елемент.
kalpazanka
03-30-2015, 17:48
Гимназий звучи като новооткрит химичен елемент.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Точнооо :D
Правописа на една страна ще ти кажа нещо. И аз съм от Бургас. Имах голяаааааааааааааааама мечта - да ме приемат в Английската, която беше невъзможна с петици: )) .. Попаднах в едно СОУ, за което изобщо не бях чула(не бях от Бургас, когато бях 7ми клас. Сега съм 8ми.) Учим Биологоия тази година по 2 часа седмично, догодина по 5 часа. Много съм доволнта от преподавателите и съучениците си. Не е важно дали ще те приемат в някоя прочута гимназия. Искаш ли да учиш, трудиш ли се - става. Такааа,аз дори се радвам, че попаднах в това у-ще. Не беше много по въпроса, който зададе, но надявам се да съм ти помогнала по какъвто ѝ да е начин. Ако не те приемат, където ще искаш. Не забравяй всяко зло за добро :))
DieselBlood
03-30-2015, 23:35
^
Да не става въпрос за Константин Преславски?
^
Да не става въпрос за Константин Преславски?
Да :) :D
Правописа на една страна ще ти кажа нещо. И аз съм от Бургас. Имах голяаааааааааааааааама мечта - да ме приемат в Английската, която беше невъзможна с петици: )) .. Попаднах в едно СОУ, за което изобщо не бях чула(не бях от Бургас, когато бях 7ми клас. Сега съм 8ми.) Учим Биологоия тази година по 2 часа седмично, догодина по 5 часа. Много съм доволнта от преподавателите и съучениците си. Не е важно дали ще те приемат в някоя прочута гимназия. Искаш ли да учиш, трудиш ли се - става. Такааа,аз дори се радвам, че попаднах в това у-ще. Не беше много по въпроса, който зададе, но надявам се да съм ти помогнала по какъвто ѝ да е начин. Ако не те приемат, където ще искаш. Не забравяй всяко зло за добро :))
В Английската (паралелка английски с немски) може да се влезе с петици.
Аз живея в близост до СОУ "Константин Преславски", имам доста познати там, но никой не е останал с добро впечатление от него. Влизат главно хора с 2-ки и 3-ки, ти с петици как попадна там?
За да влезеш в елитна гимназия, трябва да изкараш висока оценка на матурите. По БЕЛ с тези гимназиЙ не те виждам.
Аз съм от Бургас и съм възпитаничка на ГПНЕ "Гьоте" (Немската). Балът за прием беше около 32,6. Училището ти дава много: качествено образование, владеене на два западни езика (девети клас има и СИП по руски), добра подготовка по всички предмети и много забавни моменти. Осми клас е най-труден, докато се свикне с обстановката и учителите. А и цял ден на училище + много домашни за вкъщи, наистина е изморително. Само ако наистина желаеш да научиш немски, влез там. Ако влизаш само защото е "елитна", ще излезеш с едно голямо НИЩО.
ГПАЕ "Гео Милев" също е много хубаво училище. Напливът за паралелката "английски с руски" беше много голям и минималният бал миналата година беше около 32.8 (а за паралелка "английски с немски" около 32,3). В девети клас имат доста затруднения с немския. Не ги мъчат с много домашни и думи, а и ако си знаеш английски от преди това, ще ти е по-лесно. Там са по-разпуснати и доста осмокласници пропушват. Но по БЕЛ и МТ са по-напред от нас с материала.
ПМГ – ако те влекат математиката и точните науки, влез там.
ГРЕ "Г.С.Раковски" – най-хубавата паралелка е с испански език.
ГЧЕ "Васил Левски" – някой по-горе го нарече "пропаднала гимназия", което не е така.
Е, това са хубавите гимназиИ в Бургас. Успех с кандидатстването! :) ^_^
два западни езика (...) СИП по руски
Тръгни към Русия на запад и може да стигнеш след около 1 седмица.
Ти преди да започнеш да учиш немски, знаеше ли английски? Питам, понеже аз в момента уча /знам много добре английски, а нивото ми на испански е също сравнително добро/ и АЕ ме обърква изключително много на моменти. Единият език няма общо с другия просто...
Тръгни към Русия на запад и може да стигнеш след около 1 седмица.
Ти преди да започнеш да учиш немски, знаеше ли английски? Питам, понеже аз в момента уча /знам много добре английски, а нивото ми на испански е също сравнително добро/ и АЕ ме обърква изключително много на моменти. Единият език няма общо с другия просто...
Ако съм била неточна, се извинявам. Написа съм:"владеене на два западни езика (девети клас има и СИП по руски)...", защото в Немската са научава на много високо ниво английски и немски. И двата са западни езици и са задължителни. В скобите съм написала предлога "и", както и че часовете по руски език са СИП и са по желание. Никъде не съм споменала местонахождението на Русия. Написах обучението по още един език като плюс.
И да, преди да започна да уча немски, съм учила английски... колкото се "учи" в прогимназията.
И да, преди да започна да уча немски, съм учила английски... колкото се "учи" в прогимназията.
Наистина ли ти беше лесно научаването на немски в такъв случай? От доста хора съм чувала, че като знаят и английски, в главата им става каша. Най-вероятно е индивидуално де.
Колкото до първата част от поста - това 'и' го приех като допълнение към немския, не към двата западни езика, извинявам се за недоразумението.
Няма нищо. ;) Случват се недоразумения, а и аз не се бях изразила точно.
Права си – в началото беше доста трудно. Бърках думи от английския с немския. Най-трудно запомних произношението на думата "Musik" (музика).
Аз съм забелязала, че тези, които говорят свободно английски, имат по-високи оценки по немски. Има и случай на слаби по английски с висок успех по немски и обратното. При всеки е различно.
Дано ти да се справиш с испанския и английския! Успех! :)))
Дано ти да се справиш с испанския и английския! Успех! :)))
По-скоро ми пожелай същото за немския, че нещо не ми се получава. :D
Благодаря иначе, да ти се връща!
DieselBlood
04-01-2015, 15:44
ГЧЕ "Васил Левски" – някой по-горе го нарече "пропаднала гимназия", което не е така.
Скъпа моя, както ти си възпитаничка на Немската, аз съм възпитаник на Руската. Мога да ти кажа такива неща, от които ще ти се изправят косите.
Мога да ти кажа такива неща, от които ще ти се изправят косите.
И аз за руската много знам между другото. :-D
мързи ме да чета, 100% некой го е казал вече, ама доста добра гимназийа ше ти требе на теб
пп; в бургас нищо убуу нема
dreamwalker
04-01-2015, 17:13
И аз за руската много знам между другото. :-D
Като например...?
дето имаше един лаф за руската : "Ако момиче излезе девственно от руската,Альошата ще си вдигне другата ръка" ;д
дето имаше един лаф за руската : "Ако момиче излезе девственно от руската,Альошата ще си вдигне другата ръка" ;д
аххахахаххахахаххахахахах а
dreamwalker
04-01-2015, 17:40
Защо така?
Скъпа моя, както ти си възпитаничка на Немската, аз съм възпитаник на Руската. Мога да ти кажа такива неща, от които ще ти се изправят косите.
Половината от бившия ми клас бе приет в Руската и са много доволни. Имам и познати от по-горните класове (9 и 10). Да, разбира се, всеки знае лафа, че "Ако момиче излезе от Руската девствено, Альошата ще си вдигне и другата ръка.". Но какви са тези неща, от които чак чупливите ми коси ще се изправят? Стана ми интересно. :D
anonymous908491
04-01-2015, 18:09
"Ако момиче излезе от Руската девствено, Альошата ще си вдигне и другата ръка.".
То сякаш не се отнася за всяко едно училище.
Езиковите гимназии не могат да стъпят на малкия пръст на вечерните училища по простотия
dreamwalker
04-01-2015, 18:17
То сякаш не се отнася за всяко едно училище.
Езиковите гимназии не могат да стъпят на малкия пръст на вечерните училища по простотия
Първото твърдение не е вярно.
Второто е.
anonymous908491
04-01-2015, 18:20
Теб не са успяли да те преборят, и алкохол не е имало, за тях, да не вземеш да помислиш, че са искали да те напиват, а не да те разхубавяват.
dreamwalker
04-01-2015, 18:40
Теб не са успяли да те преборят, и алкохол не е имало, за тях, да не вземеш да помислиш, че са искали да те напиват, а не да те разхубавяват.
А какво те кара да мислиш, че съм учила в България?
Или друг вариант: за самостоятелна форма на обучение чувал ли си?
anonymous908491
04-01-2015, 18:43
Самостоятелно се учат тези с проблеми, защото имат нужда от специално внимание, не е като да не ти личи, но на твое място щях да избягвам да говоря за това.
dreamwalker
04-01-2015, 18:49
Самостоятелно се учат тези с проблеми, защото имат нужда от специално внимание, не е като да не ти личи, но на твое място щях да избягвам да говоря за това.
Оценявам твоето мнение.
Бяха ми казали, че хората с проблеми се надушват.
П.П. Тогава познаваше ли NomNomNom? В гимназията ли започнаха проблемите ти?
anonymous908491
04-01-2015, 18:54
Май са ти намеквали, че трябва по-често да се къпеш.
Доразкажи си историята, така и така почна, по каква причина са ти трябвали частни училители ?
LoadRunner
04-01-2015, 18:54
Или друг вариант: за самостоятелна форма на обучение чувал ли си?
Не се излагай с такива глупости
По- добре истината да си остане за теб
(както и годините ти)
и полът ти
dreamwalker
04-01-2015, 18:55
Не се излагай с такива глупости
По- добре истината да си остане за теб
(както и годините ти)
и полът ти
Нищо не знаеш за мен.
П.П. Аз просто шпионирам тук. Нищо лично.
LoadRunner
04-01-2015, 19:00
и от мен
аз просто съм против тая форма на обучение ако може да се нарече обучение :д
определено има сериозни причини за практикуването и
за жалост главно идват от родителите, т.е. проблема е в тях
(освен ако не е наложително по здравословни причини)
anonymous908491
04-01-2015, 19:02
dreamwalker си е добре, другите са виновни, мислят много бързо
dreamwalker
04-01-2015, 19:03
и от мен
аз просто съм против тая форма на обучение ако може да се нарече обучение :д
определено има сериозни причини за практикуването и
за жалост главно идват от родителите, т.е. проблема е в тях
Понякога го налагат чести пътувания или много участия и т.н. Но редовна форма е социално приемливия вариант на обучение.
dreamwalker
04-01-2015, 19:05
Ева, Ева... къде си ангелче!
Това май беше от някаква песен.
LoadRunner
04-01-2015, 19:06
Нищо не знаеш за мен.
Тук грешиш
Елена ми каза някои нещица за теб
dreamwalker
04-01-2015, 19:07
Тук грешиш
Елена ми каза някои нещица за теб
Коя е Елена и аз откъде я познавам?
:lol:
LoadRunner
04-01-2015, 19:10
Оказа се че имаме общи познати 8-)
dreamwalker
04-01-2015, 19:11
Оказа се че имаме общи познати 8-)
Коя е Елена? Къде работи и как изглежда?
Отговори на въпросите и има шанс да те приема насериозно.
LoadRunner
04-01-2015, 19:13
спокойно
аз съм дискретен, няма да тръгна да раздувам лични неща за теб
dreamwalker
04-01-2015, 19:15
спокойно
аз съм дискретен, няма да тръгна да раздувам лични неща за теб
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20121230204820/victorious/images/2/27/Will_staring.gif
Отговори на съобщението ми, за да ти повярвам, че знаеш с какво се занимавам.
LoadRunner
04-01-2015, 19:21
филмирах ли те :smt119
питам Аз :D :D
въпреки това може да си продължим личния чат :д
dreamwalker
04-01-2015, 19:22
питам Аз :D :D
Да, изплаших се, че всички ще разберат, че работя за elderproblem.net.
Има игра. :Д
anonymous908491
04-01-2015, 19:22
Това е нищо. При първата ми регистрация Миминко беше модератор и след два поста почна да ми пише на лични, за да ме кара да не казвам нищо за нея.
Това е нищо. При първата ми регистрация Миминко беше модератор и след два поста почна да ми пише на лични, за да ме кара да не казвам нищо за нея.
Някои хора само се издават. Не че е ново това де.
dreamwalker
04-01-2015, 19:24
Елена е кокер шпаньола ми. Щом я познава, значи е онзи ветеринар. Busted!
https://dida.wildern.hants.sch.uk/09tiffany.farthing/D205SPB12/evil-laugh-o.gif
anonymous908491
04-01-2015, 19:25
Някои хора само се издават. Не че е ново това де.
Ти нали нямаш тайни и много смело влизаш в темата
Разбира се, че нямам тайни. Отворена книга съм аз!
LoadRunner
04-01-2015, 19:27
dreamwalker
:smt117
:Д
anonymous908491
04-01-2015, 19:27
@dreamwalker не те ли тревожи факта, че той е предпочел кучето ти пред теб ?
dreamwalker
04-01-2015, 19:28
Nom...
dreamwalker
04-01-2015, 19:28
@dreamwalker не те ли тревожи факта, че той е предпочел кучето ти пред теб ?
Не, и кучетата заслужават любов.
anonymous908491
04-01-2015, 19:29
Разбира се, че нямам тайни. Отворена книга съм аз!
Освен да благодарим на анархи, че отвори книгата за всички нас, него няма начин да не го мразиш.
LoadRunner
04-01-2015, 19:30
Не, и кучетата заслужават любов.
точно така
и кучките също
Освен да благодарим на анархи, че отвори книгата за всички нас, него няма начин да не го мразиш.
От другата тема така или иначе разбрахме, че аз мразя всичко и всички. ;с
dreamwalker
04-01-2015, 19:35
Какъв е проблемът на всички с AnarchyBoy?
anonymous908491
04-01-2015, 19:38
От другата тема така или иначе разбрахме, че аз мразя всичко и всички. ;с
Значи преди малко ме излъга, че не ме мразиш, или аз съм целия ти свят и за това мразиш всички ?
anonymous908491
04-01-2015, 19:39
точно така
и кучките също
Наричаш я кучка в хубавия или в лошия смисъл ?
dreamwalker
04-01-2015, 19:43
Наричаш я кучка в хубавия или в лошия смисъл ?
Ном.
или аз съм целия ти свят и за това мразиш всички ?
Good point!
LoadRunner
04-01-2015, 19:45
Коя е Елена? Къде работи и как изглежда?
Отговори на въпросите и има шанс да те приема насериозно.
Елена е най-често срещаното имена в България към края на 2014 година
Ето отговорих ти
Вече възприемаш ли ме насериозно?
Какъв е проблемът на всички с AnarchyBoy?
Преди тоя въпрос ми изглеждаше някак си по- печена
dreamwalker
04-01-2015, 19:47
Елена е най-често срещаното имена в България към края на 2014 година
Именно.
dreamwalker
04-01-2015, 19:47
Преди тоя въпрос ми изглеждаше някак си по- печена
Студена съм.
anonymous908491
04-01-2015, 19:48
@dreamwalker Бъди така добра и спри да слагаш Ева навсякъде. Тя си има сериозен приятел, а аз семейства не развалям от много време.
@dreamwalker Бъди така добра и спри да слагаш Ева навсякъде. Тя си има сериозен приятел, а аз семейства не развалям от много време.
Разби ми сърцето току-що. ;с
dreamwalker
04-01-2015, 19:51
Но разбира се.
anonymous908491
04-01-2015, 19:52
Разби ми сърцето току-що. ;с
За твоето семейство, ще направя изключение.
dreamwalker
04-01-2015, 19:54
Чакай да си напрегна мозъка. Трудно ми е да мисля и да дишам едновременно.
Защо от "много време"? Защо не "никога не съм и не бих"?
anonymous908491
04-01-2015, 19:56
Еми спри да дишаш, за десетина минути, нищо няма да ти стане, то килород в мозъка няма нужда да ти стига
LoadRunner
04-01-2015, 19:58
:Д
dreamwalker
04-01-2015, 19:58
Еми спри да дишаш, за десетина минути, нищо няма да ти стане, то килород в мозъка няма нужда да ти стига
От личен опит ли го знаеш?
Corb1225
04-01-2015, 19:59
Чакай малко, papugai не беше ли блокирал dreamwalker?
Чакай малко, papugai не беше ли блокирал dreamwalker?
Опаааааааа. Busted.
anonymous908491
04-01-2015, 20:07
Опаааааааа. Busted.
Беше блокирана, но май не сте забелязали как веднага слад като го написах на Пипи/галакси/ дреамката спря да пълни форума със снимки.
Corb1225
04-01-2015, 20:09
Аха, dreamwalker си е взел/а поука. Разочарован съм, никакво отстояване на позиция, слаб алхимист :/.
dreamwalker
Беше блокирана, но май не сте забелязали как веднага слад като го написах на Пипи/галакси/ дреамката спря да пълни форума със снимки.
Кога? Какво?
dreamwalker
Аха, dreamwalker си е взел/а поука. Разочарован съм, никакво отстояване на позиция, слаб алхимист :/.
Алхимик.
Поука? Кога? Какво?
anonymous908491
04-01-2015, 20:11
Не помниш ли защо почна да се държиш като човек, а не да говориш със снимки ?
dreamwalker
04-01-2015, 20:12
Не помниш ли защо почна да се държиш като човек, а не да говориш със снимки ?
https://www.youtube.com/watch?v=kf0yQbrY9Pw
Corb1225
04-01-2015, 20:13
Алхимик.
Съжалявам, умесих го с английското :D.
anonymous908491
04-01-2015, 20:14
Нямам инсталиран флаш плеър, тия клипове няма как да ги видя.
LoadRunner
04-01-2015, 20:14
дриймуокър имам чувството че си робот
или октопод
или компютър
как успяваш да пишеш във всички теми, като преди това си изчела всички непрочетени постове (и от дневника също) и да пишеш и в "личната ни аудиенция" :Д
LoadRunner
04-01-2015, 20:15
едит: и да търсиш гифчета :D
и всичко това по едно и също време
anonymous908491
04-01-2015, 20:16
едит: и да търсиш гифчета :D
и всичко това по едно и също време
Не си ли виждал жените как си правят скреч, много бързи пръсти имат
като преди това си изчела всички непрочетени постове
Току-що разбрахме, че дриймърката няма живот и ни дебне писаниците във всички теми по нощите.
dreamwalker
04-01-2015, 20:21
Не си ли виждал жените как си правят скреч, много бързи пръсти имат
Аз съм на 57. И съм мъж. :lol:
dreamwalker
04-01-2015, 20:22
Току-що разбрахме, че дриймърката няма живот и ни дебне писаниците във всички теми по нощите.
Да, страхувайте се! Ще ви изям.
http://i.minus.com/ilEg52.gif
LoadRunner
04-01-2015, 20:23
Говоря за сега
за тоя момент бе
не за като цяло
anonymous908491
04-01-2015, 20:23
Аз съм на 57. И съм мъж. :lol:
И имаш кокер шпаньол, добрем
Говоря за сега
за тоя момент бе
не за като цяло
Пфф за сега...
То и аз пиша в 15 теми в момента, пиша си с приятели отделно и гледам Славчо. Не е сложно това. :Д
Corb1225
04-01-2015, 20:27
И ако правиш всичко това напълно едновременно, ще ти стисна ръката :D.
Пфф за сега...
То и аз пиша в 15 теми в момента, пиша си с приятели отделно и гледам Славчо. Не е сложно това. :Д
дават тренировъчен ден по бтв екшън
по-добрия избор
па макар и озвучен
LoadRunner
Да, страхувайте се! Ще ви изям.
http://i.minus.com/ilEg52.gif
ти пък
научи се вече сама на добавката
няма цял живот да те дундуркам
https://www.youtube.com/watch?v=cyIxdOctioo
dreamwalker
И имаш кокер шпаньол, добрем
Радвам се, че одобряваш.
anonymous908491
04-01-2015, 20:29
Радвам се, че одобряваш.
Крехко е, за час в тенджерата под налягане и мезето е готово
dreamwalker
04-01-2015, 20:32
Крехко е, за час в тенджерата под налягане и мезето е готово
http://thumbs.anyclip.com/tzwHrtJnP/tmb_6897_480.jpg
дават тренировъчен ден по бтв екшън
по-добрия избор
па макар и озвучен
Аз пък чакам 'От местопрестъплението'. Има още 10 минути. ;с
anonymous908491
04-01-2015, 20:40
http://www.blitz.bg/news/article/328563
Някой гледал ли е това, заслужава ли си танца и ?
Едит: Много е зле, не знам защо толкова го раздухват, май някой трбва да ги заведе на стрийптийз, за да видят, че не е нищо особено
DieselBlood
04-01-2015, 23:01
Половината от бившия ми клас бе приет в Руската и са много доволни. Имам и познати от по-горните класове (9 и 10). Да, разбира се, всеки знае лафа, че "Ако момиче излезе от Руската девствено, Альошата ще си вдигне и другата ръка.". Но какви са тези неща, от които чак чупливите ми коси ще се изправят? Стана ми интересно. :D
Гледам, че в профила ти пише, че си на 15, което значи, че съучениците ти са пишлемета 8-9 клас. Нещата, за които споменах по-горе се случиха при старата директорка. Пиши ми едно ЛС, за да ти обясня малко за какво става въпрос.
Иначе, това за лафа е на 99% вярно. В Руската са концентрирани 95% от курвите в Бургас. Бах мааму.
В Английската (паралелка английски с немски) може да се влезе с петици.
Аз живея в близост до СОУ "Константин Преславски", имам доста познати там, но никой не е останал с добро впечатление от него. Влизат главно хора с 2-ки и 3-ки, ти с петици как попадна там?
Еми бяха 4 цяло и нещо пак бяха петици ама на не стана, гледах резултатите от Английската, но аз бях доста далече от тях *sad* .... аз съм си доволна.. Не всеки е с 2ки и 3ки.. :D от класа ни има 4-5 човека с шанса да вземат стипендия догодина за шестица, аз съм едната. :D Доколкото разбрах има доста хора с хубав успех :D Има хора, които си учат. Всеки сам си избира. Дори ѝ да си в най-хубавото, прекрасното, уникалното училище - няма как да ти сипят в главата с фунийка, ако не искаш да учиш:)