PDA

View Full Version : Край на дълга връзка

BakerStreet
03-28-2015, 21:45
Здравейте, чета форума от години и съм получавал милиони съвети без дори да задавам въпрос. Ето, че и моят момент настъпи.
Ами какво да кажа. Имам нужда от помощ.
Всичко започна от преди 3 години, когато излязох с едно момиче, което се оказа, че излиза с друго момче и драмата беше много голяма и триъгълна, при което тя скъса с него, за да тръгне с мен. Всичко това беше, защото аз бях готов да се отдръпна.
Минаха 2 години. По време на първата ни година заедно, всичко беше наред, тя започна да живее у нас, защото идваше от друг град, за да учи. И нашите много я харесаха.
Една вечер ми сподели, какво е правила с дугото момче, докато е излизала с мен. (Тогава научих, че тези факти не ме интересуват)
От споделеното, сякаш нещо вътре в мен започна да се пречупва, но пък връзката си беше перфектна, докато не дойде момента в който станахме по-интимни. Тогава просто не се получаваше. Нито аз бях достатъчно привлечен сексуално от нея, нито имах опита да я накарам да се отпусне.
Останахме си без активен сексуален живот, но взаимоотношенията ни на психическа основа бяха перфектни.
В един момент започнах да усещам една празнина в себе си.. Сякаш нещо не е съвсем наред в тази връзка.. Сякаш си разговарям с приятели. Разликата е че се целуваме..

Преди 1 година говорих за това с нея и се разделихме. Раздялата беше много тежка.
Толкова тежка, че мой приятел трябваше да присъства, за да бъде като мост на чувствата там..

Минаха 2 месеца и всички чувства трябваше да са преключили, но тя продължаваше да вярва, че може да се върна при нея.
Не знам защо реших, че е добра идея... Но го направих... Върнах се при нея, само и само да й дам втори шанс.
Мина 1 година и 4 месеца от тогава...
Отношенията ни са добре, тя прави всичко възможно да съм добре.. Но просто не чувствам нищо... Нищо....
Знам, че много мъже и жени ще ми кажат, "Ти не я заслужаваш, за това по-добре не я губи!", но не е това въпроса.
Аз не изпитвам тази искра, която те кара да мислиш за човека.

Заминах за чужбина, сега не съм в България, само и само, за да следя мечтите си и исках и тя да завърши и да следва мечтите си сред най-добрите и да помага на семейството си финансово.
Знам, че ако я зарежа сега, първо ще разочаровам родителите си, после ще разочаровам нейните родители и трето, тя ще спре да се бори. А е много умно и способно момиче...

Кажете ми, какво да правя.. Как да постъпя. Не мога да крия повече, че не виждам бъдеще в тази връзка. Просто не съм способен да лъжа.

Имам нужда от помощ.

xXxPETYAxXx
03-29-2015, 09:00
Е, като няма сексуално привличане, защо просто не си останахте приятели. То така или иначе сте си само това. Като не искаш да си с нея недей и толкова. Какво ти пука, че ще разочароваш родителите ви?

Azoria
03-29-2015, 09:19
Не мога да крия повече, че не виждам бъдеще в тази връзка. Просто не съм способен да лъжа.

Не си и длъжен. Връзка, в която сексът не върви, а пък в този случай няма сексуално привличане... отпиши я.

102
03-29-2015, 09:33
два поста само за секс
а не е това основното в темата
клишенца като без секс бла бла не важат в случая

heartshapedbox
03-29-2015, 11:45
Щом не виждаш бъдеще в тази връзка, я прекрати възможно най-скоро, така е честно и за теб самия, и за момичето. В началото ще и е трудно, може би и родителите ще са разочаровани от теб, но това ще отмине и ще видиш, че е било за добро. Голямо момиче е, ще се оправи.
Щом не чувстваш, че това е "твоят човек', няма смисъл да продължаваш връзката.
Успех!

hey.mistery
03-29-2015, 12:01
Ако винаги гледаш другите да са удовлетворени и щастливи, къде е твоето собствено щастие? Сигурна съм, че сам знаеш, че да се върнеш при нея е било грешка, но и сега да си с нея без чувства пак е гадно, по-добре е да сложиш край на това. По-добре е и за двамата. Опитай се да поговориш с нея поо-деликатно и да ѝ обясниш как се чувстваш, няма смисъл да я залъгваш.

jghgh
03-29-2015, 12:10
просто й кажи истината, колкото и да боли.
за нейно и за твое добро е.

колкото по-дълго поддържаш една лъжа, толкова по-лоши са последиците после... а мисля че ти достатъчно време си поддържал една лъжа.

NomNomNom
03-29-2015, 14:14
На мен ми стана интересно, всичко в сексуален план е рухнало, защото тя ти е споделила какво е правила с предишния или?
//не, че ще се очудя, ако има общо

anonymous908491
03-29-2015, 14:29
На мен ми стана интересно, всичко в сексуален план е рухнало, защото тя ти е споделила какво е правила с предишните или?

От правене до правене има голяма разлика. Тя може да е обирала банки, да е продавала дрога или да се занимава с трафик на органи, може и да е ходила на танци, споделя се след брак, че тогава по-трудно се бяга.
Иначе на теб не ти пречи да споделиш първо тук, ще получил различни отговори и ще решиш дали си заслужава да рискуваш.

NomNomNom
03-29-2015, 14:38
^ ако му е казала само - ние сме били интимни, надали би било драма, вече ако е била подробна, се очаква такъв развой.
( все още не знаем дали това се е случило, чакаме отговор )
А се заинтересувах, защото ако в това е проблемът, може да се коригира, хората си изглежда са си се разбирали, въпреки, че в неговата глава междувременно се е случвала история, за която никой друг не е бил наясно.

anonymous908491
03-29-2015, 15:56
Значи няма да разкажеш

marilyn
03-31-2015, 13:15
Явно е, че в тази връзка смисъл няма. Просто няма какво да направиш, освен да скъсате. Няма за какво да се тормозиш и да не търсиш щастието си. Недей да живееш за другите, не се опитвай да оправдаеш нечий очаквания. Нито родителите ти, нито нейните родители са хората, които трябва да слушаш, щом става дума за любовния ти живот.

mcfe
04-02-2015, 13:08
На мен ми стана интересно, всичко в сексуален план е рухнало, защото тя ти е споделила какво е правила с предишния или?
//не, че ще се очудя, ако има общо

Мислиш, че не е възможно ли? Моята приятелка също ми сподели някои работи, които е правила с предния, и аз като автора разбрах, че тея неща не искам да ги знам. После ми отне бая време да си прочистя мислите.