View Full Version : Съвет
kornfleiks
03-29-2015, 09:56
Здравейте всички искам да ви помоля за един съвет. От около 20 дена вече имаме повече от приятелски отношения с едно момиче от моя клас. Умна е Красива е абе всичко и е "6" Проблема е, че си има приятел вече от 10 месеца са заедно той живее на 50км от тук идва веднъж в месеца за да я види... Веднъж бяхме останали аз и тя сами в стаята на занималнята и случайно се целунахме. Започнахме да излизаме заедно прегрътки, целувки, мили приказки и т.н. но съм сигурен, че не може да остави 10 месечна връзка заради мен :/ . Та така де ако може някой да ми каже как да постъпя да имам ли надежда, че може да стане нещо ? Че може да се влюби в мен случайно веднъж ми беше казала, че за 1 година него го вижда толкова колкото мене за един ден.. Какво ще рече това ?
че може да правите секс и тогава ще отсъди
sl1nceetoo
03-29-2015, 11:49
Това сигурно означава, че си й интересен и си й тръпка. Но ако задълбочите със сигурност ще се лутате доста.
Има две възможности: приключвате от сега, тъй като тя е обвързана или продължавате.
От втората възможност произтичат три примерни варианта:
1 - отношенията ви стават все по- близки, влюбвате се един в друг и тя зарязва другия
а) всичко е ок
б) тя те лъже, както сега лъже него
2 - тя ще се уплаши, ще ти каже, че не може така и ще приключи контакти с теб
3 - ако не й пука особено ще продължи да се вижда с теб, щото й е хубаво, в същото време ще си води, че е приятелка на онзи, от тук вероятно ти ще останеш наранен.
hey.mistery
03-29-2015, 11:57
Може просто да е искала някаква близост, понеже има контакти с приятеля си само веднъж в месеца. Трява да си поговориш с нея, за да разбереш как стоят нещата между вас. Но за да ходи с момче вече 10 месеца и без проблем да се целува с друг, откъде си сигуре, че ако сте заедно няма да ѝ хрумне да направи същото? За мен не е коректно това, което прави. :)
MonnyMonsterr
03-29-2015, 14:26
Ако си сигурен, че искаш нещо повеч2 от забавление говори с нея. Кажи и своите намерения и я попитай за нейните.Така ще се изясните и всичко ще е наред. Ако иска връзка с теб - супер! Ако не иска или не знае какво иска - готви се за разочарование.
kornfleiks
03-29-2015, 16:16
Благодаря ви на всички за бързите отзиви! И двамата се страхуваме, че ако решим да си останем само приятели няма да е както преди няма да можем да се гледаме със същите очи незнам хората са казали от стара любов приятелство не може да правиш но ще видим. Пак благодария :)
знаеш ли че си неграмотен ?
RapExotic
03-29-2015, 16:51
Веднъж бяхме останали аз и тя сами в стаята на занималнята
На 10 ли сте?
Сега е модерно да имаш връзка с някой, само в чата и паралелно с това да имаш и реално гадже. Сам си преценявай дали си заслужава.
TheMorfeiii
03-29-2015, 19:34
Пич продължавай с контактите с момичето. Да знаеш че гаджетата са до едно време после идва друг на това място и постоянно се сменят... та общо взето продължавай в същия дух с момичето въобще да не се притесняваш за това момче особено като живее на 50км от нея... значи според мен е загубена кауза... Моя съвет е пробвай се... без проба няма да разбереш. И не се страхувай... Давай смело ! :)
pandabear
03-29-2015, 19:35
че може да правите секс и тогава ще отсъди
бъзикаш ли се?
само малко
на повърхността
HollyGolightly
03-29-2015, 19:56
СТАЯТА НА ЗАНИМАЛНЯТА???????
Не се занимавай, малък си, както и тя.
TheMorfeiii
03-29-2015, 20:20
Той пича може и да е на повече. Просто там да са се целуна ли.... Какво толкоз.
kornfleiks
03-31-2015, 17:34
На 15 съм... -_- Ще видим, ще продължа искам да видя до къде ще доведе това. Казвала е пред мен на нейна приятелка, че ще го зареже искала момче което ще бъде до нея а не на 50км
kornfleiks
03-31-2015, 18:08
знаеш ли че си неграмотен ?
А ти знаеш ли, че си идиот ?
а ти знаеш ли че ще ти сера в устата
почерпете се със затапки от тази тема... http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/421393-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8/page3
darkneesssss
03-31-2015, 22:55
A не , не какво става 102 ти прави забележка за грамотността ти и автора започва да храни като първото циганче на улицата.
Не разбрахте ли ,че хейтът е смешен и присъщ за жалки същества. Осъзнайте го и спрете да се излагате.
Това става с днешната младеж на мама лигльото казала му ,че е хубав и се мисли за кой съм аз , смешки бол ,които са с самочувствие до небето ,надуват се като балони и се пукат като балони .