View Full Version : .........
omgnmzbb
03-30-2015, 06:26
Здравейте.
На почти 17 години съм и още съм девствена...не знам дали трябва да се срамувам от това или да се гордея...
Повечето ми приятелки на моята възраст не са, да не говорим и за приятелките ми много под моята възраст. Не че не мога да си намеря интимен партньор, просто се чувствам много несигурна и не съм готова за това нещо, а на моменти ми се е искало, но ме е страх..не знам какво да правя. Едно момче от моето училище, 12 клас е, 1-2г. по-голям от мене постоянно ме закача, ту ме прегръща ту ми щипе бузките, много съм объркана не знам какво да си мисля вече. Дали иска само секс или сериозна връзка? Доста съм объркана защото ми беше писал в фб дали съм девствена и аз като му казах да почна да ми намеква някакви работи и тези намеци ме довеждат само до 1 мисъл...Кажете ми какво да правя..
AssholeForever
03-30-2015, 06:32
Определено иска да прави секс с теб, но според мен колкото да ти отнеме девствеността. След това едва ли ще остане с теб или пък кой знае. Това трябва сама да си го прецениш що за човек е :)
TheDeath
03-30-2015, 07:18
Похвално е, че си на 17 и още не си се разпорила по шевовете, не са много момичетата, като теб.
Лично моя съвет е да внимаваш на кого се доверяваш, ако искаш и си готова да го направиш избери човек, на който можеш да се довериш, дори да не е за връзка и цял живот щастливи заедно. Рядко се случва да останеш с момчето, с което си го направила за първи път, така че не залагай големи надежди на това. Когато си готова просто намери човек, който няма да те накара да съжаляваш и да ти остави лош спомен. Опознай човека, преди да го пуснеш между краката си :)
hey.mistery
03-30-2015, 08:05
Не е за срам, че си девствена. Въобще не го мисли това. Не гледай приятелките си, важно е ти да се чувстваш готова за това и да си сигурна в партньора си и дали го смяташ за подходящ.
Не познаваме момчето, не мисля, че някой може да ти каже на 100% дали търси само секс или просто си се закача, но от това, което каза така звучи.
Дори да се получи нещо между вас не прибързвай да правиш секс с него. :)
самият факт, че се дерзаеш дали девствеността е нещо срамно на тези години говори достатъчно.
Определено иска да прави секс с теб, но според мен колкото да ти отнеме девствеността. След това едва ли ще остане с теб или пък кой знае. Това трябва сама да си го прецениш що за човек е :)
Да! Заветната цел на всяко едно момче е да чука неопитно и все още плахо момиче и после да го зареже! Всеки иска това.
hi-asl-pls-omg-nmz-bb
03-30-2015, 08:43
Ще пиша от този профил щото не ме пуска в другия. Не виждам какво толкова ти говори, след като е нормално да имам такива въпроси? Та.. с въпросното момче се познаваме от съвсем скоро. В това училище съм от тази година и още в началото, да кажем на 3-4тия ден ми намигаше :D усмихваше ми се и етц., постоянно се навърташе около мене, няколко пъти се опита да ме прегърне даже, но се дърпах, отблъсквах го..и гледах да не съм около него, а сега даже си мисля, че изпитвам някакви симпатии към него. Когато ми писа в фб дали съм девствена и като му отговорих с ДА първо ми правеше евала и ми разправяше как трябвало да се пазя и след това почнаха намеците. Примерно бях го питала за 1 снимка, която исках да ми я прати и той ми каза, че на дск щял да ми я покаже и викам добре и ми вика "А ти какво ще ми дадеш?" Това за мене си е чист намек, не знам как е при вас. Правил ми е доста подобни намеци, но в училище и не помня какви точно бяха.
ok, uspeh s otvaryaneto na konservata
hi-asl-pls-omg-nmz-bb
03-30-2015, 16:48
ok, uspeh s otvaryaneto na konservata
Виж какво,ще те поомоля най-учтиво да не ми се правиш на много интересна,а след като нямаш мнение по-въпроса,по-добре си замълчи,че с тея изказвания се излагаш..от страни изглежда сякаш си някакво лесно момиче,преживяло много полови актове
sl1nceetoo
03-30-2015, 17:49
:ддд чу ли Иваа
Искаш някой да ти каже нещо "по-въпроса"...
Ама какво точно очакваш?
"А ти какво ще ми дадеш" говори достатъчно за умствения му багаж. Много тъпа закачка.
Вероятно иска да боцне. Обаче ние не можем да знаем как ще си развият евентуалните ви взаимоотношение след това.
Или го пускаш вътре, или не. По- добре не.
RapExotic
03-30-2015, 18:49
Така и не стана ясно дали искаш връзка с някой или просто секс. При всички случаи ще се дадеш на най-неподходящия, защото си много наивна.
hi-asl-pls-omg-nmz-bb
03-30-2015, 20:47
Така и не стана ясно дали искаш връзка с някой или просто секс. При всички случаи ще се дадеш на най-неподходящия, защото си много наивна.
Nikude ne sum spomenala che iskam vruzka..i ako tursq opredeleno nqma da e samo za ssexa,prosto pitam....mnogo individi sa mi se lepqli no gi ignoriram ako bqh naivna nqmashe da iskam momcheto s koeto da go napravq da e seriozen kum men s iskreni chuvstva. Aide mislete malko predi da pishete..
Що се вържете на трол с два акаунта, бе?! Дейба сафоронниците ти.
MonnyMonsterr
03-30-2015, 23:08
Направи това, което искаш ти, без да се влияеш от мнението на другите. Много твои връстнички са правили секс не защото са искали, а защото са си мислели, че ще изглеждат по-готино в очите на другите. А след това често съжаляват. Не се подлъгвай. Прави секс само ако си готова и вярваш на партньора. Важно е да се чувстваш удобно, а не притисната.
RapExotic
03-31-2015, 05:01
Nikude ne sum spomenala che iskam vruzka..i ako tursq opredeleno nqma da e samo za ssexa,prosto pitam....mnogo individi sa mi se lepqli no gi ignoriram ako bqh naivna nqmashe da iskam momcheto s koeto da go napravq da e seriozen kum men s iskreni chuvstva. Aide mislete malko predi da pishete..
Ти си противоречиш. Хем не искаш връзка, хем искаш момчето с което да го направиш да е сериозен и да има чувства към теб. Ако искаше просто да правиш секс щеше да си харесаш някой от "ухажорите" ти и да го направиш за кефа, а не да търсиш "подходящия". Явно и ти самата не знаеш какво искаш.
baby_baby
04-02-2015, 22:06
От закачане и един път писане не може да се разбере дали те иска само за секс
tonybadams
04-13-2015, 08:29
Няма защо да се срамуваш,Основната програма която се пуска ,на подрастващите е секс,купони и наркотици.
Най -добре е да изчакаш да срешнеш някой ,който да те разбира и да сте на една вълна.
И не казвай ,че си девствена ,з-то всеки ще иска да те опъне.
Запиши се на индийски танци или някакви други. Има много книги на Кобилкина ,които могат да ти върнат самочувствието .И те не са само за секса ,но и за жената в теб.Повечето са неуки относно секса и не знаят нито защо го правят ,нито с кого.
Обичай се и се научи да се цениш. :)
lovelemons97
04-13-2015, 12:09
Здравейте.
На почти 17 години съм и още съм девствена...не знам дали трябва да се срамувам от това или да се гордея...
Нямаш за какво да се гордееш,нито за какво да се срамуваш.Нима секса е срам или гордост?
dreamwalker
04-13-2015, 12:19
Нямаш за какво да се гордееш,нито за какво да се срамуваш.Нима секса е срам или гордост?
А какво е?
NomNomNom
04-13-2015, 14:01
Виж какво,ще те поомоля най-учтиво да не ми се правиш на много интересна,а след като нямаш мнение по-въпроса,по-добре си замълчи,че с тея изказвания се излагаш..от страни изглежда сякаш си някакво лесно момиче,преживяло много полови актове ���������������� �������
ахахах яд ли те е, че ти си преживяла 0 :д :д
lovelemons97
04-14-2015, 20:27
А какво е?
Ами не е повод за срам или за гордост по простата причина, че е заложен в природата на всички ни.