PDA

View Full Version : Приятели за секс?

Megii*
03-30-2015, 15:03
Направих голяма глупост и не знам сега как да поправя нещата,а се чувствам ужасно.Когато бях на 15-16 излизах естествено със хората от квартала,имаше едно момче израснали сме заедно и нещата се случиха,имахме връзка не си спомням колко време,но си бяхме първите,след известно време се разделихме,но аз когато се виждахме на купон или някакво събиране винаги си тръгвахме заедно,защото живеем блок до блок,правехме секс и това ни беше достатъчно.Но това продължи доста повече,сега съм на 22,а ние все още правим секс от време на време.Не винаги е било,когато сме били необвързани,но някак си с него не го усещах като изневяра,познавах го,имах му доверие,споделях му неща,които на никой не бих посмяла да кажа.Когато имахме нужда един от друг бяхме там,не винаги е било само секс,през тези 6 години сме опитвали няколко пъти да бъдем заедно,но просто не се получаваше.Преди няколко седмици го видях с колата минаваше покрай нас и му махнах,знам че си има приятелка от почти година някакво момиченце,даже е 11 клас ли 12 нещо такова не знам,не я познавам.След 2 часа той ми писа във вайбър дали искам да се видим довечера,аз се съгласих,защото нямах планове за вечерта,към 11 вечерта той се обади и каза,че ме чака долу.Попитах го къде отиваме,а той каза да се повозим малко,да си поговорим,излязохме от София,както винаги слушахме силна музика и се смеехме,спряхме на нашето място и си говорехме,когато той започна да ме пита за неща които сме правели,дали съм пробвала с друг,колко съм имала след него и аз започнах да се смея и се наведох към него и му казах нещо,след което правехме отново секс,уникален секс,бях забравила какъв хубав секс правехме заедно,за толкова години сме научили кой какво харесва и как,той е единствения който ме е докарвал до оргазъм,но в момента в който той искаше още един път,се почувствах ужасно виновна,та той си имаше приятелка,обича я сигурно,а аз ще им разваля отношенията,бутнах го от мен и му казах,че искам веднага да се прибирам,той започна да се противи,но се съгласи.Когато се прибрах след около час той не спираше да ми пише,във фейсбук,вайбър,смс-и,да звъни,аз не му отговарях,започна да ми казва,как ще я остави ако искам,че винаги е знаел,че аз съм единствената и му казах,че не се чувствам така към него и съжалявам за тази вечер.Тогава той ме блокира и повече не ме потърси,виждам го от време на време в магазина или да минава с колата,усмихва ми се,но преди винаги спираше,приятелите ми ме питат какво е станало между нас,защото когато се събира нашата компания той никога не е там.Най-добрата ми приятелка ми разказва,как той и приятелката му им ходели на гости,защото и те са много близки приятели,че излизали заедно и някакви такива,исках да й кажа какво се е случило,но не мога.Не съм на 16 вече,а правя същите глупави неща,чувствам се ужасно виновна,а не знам какво да направя? Да му се обадя ли,да поговоря с него?

jghgh
03-30-2015, 15:35
миии, защо да му се обаждаш...
нали винаги, когато сте опитвали, връзката ви все не е провървявала. нямало е да провърви и този път.
така че по-добре, че си го отблъснала, и да става к'вото ще.
не звучи като да го харесваш или да си силно привързана, просто си се поддала (разбира се, ти си знаеш най-добре).
като цяло ми звучи, че се вкарваш излишно в драмите и съвсем спокойно и двамата можете да си продължите напред 8-)

Megii*
03-30-2015, 16:38
Ами май ми липсва хаха да го чуя,знам ли,кофти ми е.Но да нямам чувства към него,просто секса е хубав,поддала не бих казала,аз знаех много добре какво ще се случи.Има огромно сексуално напрежение между нас от години,ако сме заедно за повече от 15 минути,винаги стигаме до един край.
Абе може и да се вкарвам сама в драмите,ама да ти кажа излизам си аз,да се разходя с кучето и някакви 16 годишни момиченца ме гледат на кръв,след като се поинтересувах,защото имам племенница на техните години и се познават и я попитах защо така тези момиченца ме гледат,тя ми каза че знаели,че съм била с въпросното момче преди,така че навързах нещата,някакви скрити номера ми звъняха и ми се мълчеше или ми се смееха по телефона. :D

sladura89
03-30-2015, 18:39
Е то от това по-хубава връзка има ли секс приятелството? :)

RapExotic
03-30-2015, 18:59
Защо искаш да си с келеш, който не знае какво иска? Няма ли мъже около тебе..

marilyn
03-31-2015, 11:45
Според мен не бива да правиш нищо. Имах подобен опит с едно момче и накрая не излезе нищо. Връзка не можехме да имаме, просто не се получаваше. А аз все излизах с него, излизах и с други, а гадже също нямах. Много объркана история, докато не разбера, че той изобщо не е за мен. Смятам, че си си научила урока, преживели сте много готини моменти заедно, но е време просто за край. Това са някакви работи, които минават с времето, порастваш, вече не ти е интересно, искаш нещо по-сериозно. Има голяма вероятност ако го потърсиш, пак да стигнете до секс и до същите ви отношения.

tonybadams
04-04-2015, 18:29
Явно имам обективен отговор за теб.Щом ти е бил първият не е просто секс както си мислиш.Просто има преплитане на Днк -то ви.Само че понеже нямате любов това преплитане е от обсебващо естество и ти е докарало не добри спомени,Пречи ти да порастеш.Съжелявам ,че си избрала това.Ако искаш ми пиши на лични :)