View Full Version : BB cream
Anastasiq5910
03-31-2015, 14:11
Напоследък се заинтересуваах oт ББ кремчетата, защото чух че прикриват недостатаците ,но са и полези .Та се чудя дали да си взема.Препоръчаха ми на Скин79, но не мога да разбера колко стува и дали ще мога да си го взема от магазин а не от леб сайт защото първо искам да проверя дали е моя цвят .Вие от кои марки сте доволни и наиистина ли тези крмчета не са вредни ? Благодаря предварително :) :) :)
Хахахаха, Skin79 от магазин... xDDD В момента мисля, че реални магазини с корейска козметика има само в Лондон и Париж в цяла Европа.
BB кремове има тоооолкова много само в Корея, покритието и завършекът много зависят от конкретния вид. Много често се предлагат само в 1-2 цвята и си е цяло научно проучване да успееш да откриеш дали ще ти пасне.
На Skin79 много харесвах Lovely Girl, той не е масов фаворит, защото е много светъл и севеещ, а и доста лъскав. Но пък правеше толкова естествено порцеланово покритие.
В момента активно ползвам ElishaCoy Always Nuddy BB 24 и Holika Holika Baby Bloom Light. Двата са много различни, Always Nuddy е по-лек, по-розовеещ и с естествен към лъскав завършек, Baby Bloom Light минава за матов, по-тъмен и по-жълтеещ (като го взех сякаш ми беше по-точен, явно съм избеляла още повече) и дава малко повече покритие.
Имам миниатюри и мостри на още поне 20 BB крема включително Etude House, Missha, Tony Moly, Lioele..., а и доста съм ползвала, които вече нямам и не ми се пише за всички. Ако имаш конкретен въпрос за някои от тях мога да ти отговоря. И ще ни е по-лесно да те ориентираме, ако кажеш какво точно търсиш като покритие и завършек, и каква е твоята кожа като вид и цвят. Ако си знаеш цветът по скалата на MAC ще е идеално.
ManuelaK
04-03-2015, 18:36
Аз мога да ти препоръчам Garnier Miracle Skin Perfector ББ (http://www.enzo.bg/garnier/miracle-skin-perfector-bb-krem-za-smesena-i-mazna-kozha/)
Anastasiq5910
04-03-2015, 18:58
Аз четох ,че на Гарниер не са били много качествени,дали това е вярно .Моята кожа е доста светла и се води нормална - нито мазна ,нито суха . Може ли да ми препоръчате кремче което мога да си купя от козметичен магазин :D
gabri3lla
04-03-2015, 20:18
Имах на Гарние, но не ми допадаше. В момента ползвам на Нивеа и съм доволна, върши си работата, все пак не е фон дьо тен, че да очаквам чудеса :)